Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 17: Trouble with a strange gang!

Pokémon Black and White Adventure's!

27 nov 2011 - 18:28

922

0

381



Chapt 17: Trouble with a strange gang!

Sora droomde over de gebeurtenissen thuis, de ruzie tussen hem en zijn opa over hoe hij omging met de dood van zijn moeder, waar hij spijt van had gehad en waardoor hij nu was weggelopen om toch naar Unova te gaan. Dit maakte zijn slaap heel onrustig en schrok wakker. Sora haalde jachtig adem en veegde het zweet van zijn voorhoofd, het was ook bloedheet in de kamer dus kwam Sora overeind en zag de felle volle maan schitteren in de heldere lucht, “Pi?, mompelde Sparky slaperig en rekte zich uit. “er is niks, jochie, zei Sora en aaide Sparky over zijn hoofdje heen. Het begon al lichter te worden dus besloot Sora maar om zich aan te kleden en te wassen. Hij had besloten om het Chiara maar vandaag te vertellen ookal had hij daar moeite mee het voelde niet goed om niks tegen haar te zeggen. Liegen kon hij niet en dat wilde hij ook niet en zo zat hij ook helemaal niet in elkaar. Bij die gedachte gleden er tranen over zijn wangen waar hij van was geschrokken, “Pika?, vroeg Sparky ongerust en had zijn oren wat laten zakken wat erg schattig was, “het is goed, sliep Kio nog?, mompelde Sora afwezig, Sparky wist wel dat dit ging gebeuren alleen had hij niet gedacht dat het nu zou zijn nu Chiara en Roxas nog sliepen. Sparky keek hem nog even aan voordat hij zijn kleding aantrok wat hij al snel aanhad.

Sora voelde zich nog steeds rot over zijn opa en keek terneergeslagen naar het raam. “is er iets?, vroeg de stem van Roxas en was naast hem gaan zitten. “nee, ik dacht aan hoe ik de training ga aanpakken van Kio, meer niet, verzon Sora vlug en keek hem aan en Roxas knikte, wetend dat hij loog maar hij had geen zin in een discussie dus ging hij zitten en legde zijn hoofd op zijn armen neer. “Pi, zei Suki blij tegen haar broertje en had hem een dikke knuffel gegeven. Sora keek naar dat gebeuren en aaide de jonge Riolu over zijn hoofdje die tegen hem aan zat.
Roxas Chiyo de Purrloin, Yuki, de Piplup en Renji, de Eevee, uit hun Pokéball gedaan. De Purrloin was meteen naar de jonge Eevee gelopen en was bij hem gaan zitten. Terwijl Yuki en Suki elkaar straal negeerde. “morgen, had de stem van Chiara slaperig gezegd en kwam naast Sora zitten nog plek over had omdat Roxas nog languit zat met zijn benen, al wist hij wel waarom. “wat gaan we vandaag doen?, vroeg Chiara aan Sora die haar aan had gekeken, “ geen idee, we kunnen vertrekken naar Stration City, stelde Sora voor waarop Roxas ja knikte en keek vervolgens naar Chiara, “oke, antwoordde ze en om Sora’s mond vormde een glimlach, “laten we dan anders maar gaan, zei Roxas en liet Renji en Chiyo terug keren. “waarom alleen je Piplup, dat word ruzie, zei Sora en wierp een blik op Suki, “omdat hij nog helemaal niks heb gezien van Unova en de andere wel, zei Roxas met een flauwe glimlach maar Sora haalde alleen zijn schouders op en pakte Kio op en zette hem naast Kioko neer, “Riuuh, brabbelde hij tegen Kioko die hem terug begroette. Sora had kramp in zijn been en kwam moeilijk overeind. “man, heb je een wandelstok nodig ofzo?, vroeg Roxas met een brede grijns wat Sora nadeed, “moet jij zeggen, je laat je beetnemen door een meisje, zei Sora met een brede grijns. Roxas stak triomfantelijk zijn tong uit naar hem waardoor Sora de slappe lach kreeg, “kom nou maar stelletje slowpokes, kwam Chiara tussen beide en duwde beide jongen naar voren.

Toen ze eenmaal buiten waren was er commotie op het grote dorpsplein, een stuk of zeventig mensen hadden zich verzameld op een bordes met een hoge opstap.
Toen Sora beter keek zag hij een stuk of zeventien mannen en vrouwen een kind haar Lilipup afpakken, het kleine meisje huilde, wat Sora kwaad maakte. Hij kon niet het risico nemen Sparky of Kio te verliezen maar nam een beslissing, “Kio, blijf bij Roxas en Chiara wat er ook gebeurt luister naar hun, oke?, vroeg Sora en keek Kio recht in zijn oogjes aan die knikte en naar hen toe liep. “wat ga je doen?, vroegen Roxas en Chiara meteen, “ik ga dat meisje haar Pokémon teruggeven, zei Sora vastbesloten en wurmde zich tussen de mensen massa door met Sparky op zijn hoofd, “Hey!, kunnen jullie wel, zei Sora en had het meisje overeind geholpen en Sparky vonkte. De man met de blauwe jas draaide zich nijdig om, “wat moet jij?, kom je ook je Pokémon afleveren?, vroeg de vage gast waardoor Sora alleen maar bozer werd. “geef dat meisje haar Pokémon terug voordat ik me geduld verlies, zei Sora dreigend en zijn ogen waren spleetjes geworden. De man met de Lilipup in zijn handen kwam naar hem toegelopen en zette het wezentje naast hem neer die naar haar baasje liep, “zo, verder nog iets?, vroeg de man dreigend aan Sora, “ja, laat voortaan kleine kinderen met rust, zei Sora net zo dreigend maar werd omver geduwd door een willekeurig figuur die triomfantelijk lachte toen Sora daar op de grond lag met een flinke schaafwond op zijn elleboog,”nu ben ik het zat, Sparky Thunderbolt!, riep Sora en Sparky sprong naar voren en maakte een pad vrij en Sora rende ervandoor naar zijn vrienden, “en nu moeten we wegwezen hier, riep Sora naar Chiara en Roxas en liet Kio terugkeren en rende met Chiara en Roxas naar Route 2..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.