Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 19: Badly Poisoned..

Pokémon Black and White Adventure's!

27 nov 2011 - 18:31

851

0

361



Chapt 19: Badly Poisoned..

Sora staarde bedenkelijk voor zich uit, waar had die gek het over gehad?... Team Plasma?, hij kon er geen touw aanvastknopen. Wilde Professor Juniper hen daarvoor waarschuwen? Het was allemaal zo verwarrend en al zou Roxas gelijk hebben durfde hij het niet om zijn Pokémon vrij rond te laten lopen, buiten Sparky die kon zichzelf wel verdedigen maar voor Kio en Kioko was het anders, Kio had nog helemaal geen besef wat er om hem heen gebeurde, laat staan zichzelf te verdedigen, Kioko… was een jongere versie van Sparky, ze was klein en tenger en makkelijk mee te worden genomen dat gold voor Suki ook maar die kon zichzelf uitstekend verdedigen, “wat schilt er?, slecht geslapen?, vroeg Chiara terwijl Sora even de vraag liet doordringen, “nee ik was even in gedachte bij die vage gasten, zei Sora, hij had het niet gelogen. Hij maakte zich ongerust over hun Pokémon tot hij een stem hoorde die hij herkende, “jij bent die jongen die mijn Lilipup heeft teruggegeven, zei het kleine meisje met een grote lach op haar gezicht terwijl Sora knalrood was geworden,”het was niets, die omstanders deden er helemaal niets tegen, wat oneerlijk is, zei Sora en legde zijn hand op haar smalle schouder terwijl het meisje hem zonder iets te zeggen, omhelsde. Hij wierp een nerveuze blik op Roxas en Chiara en werd nog roder dan daarvoor.
Toen ze los liet, klopte Sora op haar hoofd, “zijn dat je vrienden?, vroeg het meisje met een vragende blik, “jup, dat meisje daar heet Chiara en die jongen die op mij lijkt heet Roxas, we zijn een tweeling, legde Sora uit en wees individueel op hen. Terwijl Roxas breed grijnsde maar het meisje trok zijn aandacht, ze had drie pakketjes in haar hand en gaf die allemaal aan Sora, “van mijn mama, om jullie te bedanken, zei ze met een brede glimlach en ging op haar tenen staan en gaf Sora een kusje op zijn wang, dit liet hem nog roder worden dan hij al was.
“ik ben Miki, zei Miki vervolgens en rende met haar Lilipup weg. Sora keek even snel naar Chiara en Roxas die een brede grijns op zijn gezicht had, “je houd je kop dicht anders wurg ik je, zei Sora dreigend en verborg zijn gezicht in zijn capuchon. Chiara wierp even een felle blik naar Roxas en volgde toen de jongen met zijn hoofd verborgen in zijn capuchon..

Toen ze een beetje in het bos gebied waren was Sora alweer wat gekalmeerd en was weer vrolijk en keek geanimeerd naar de Pichu en Piplup die aan het bekvechten waren. “hebben die twee altijd ruzie?, vroeg Chiara niet begrijpend aan Roxas die vermoeid zijn schouders op haalde, “tsja.. zolang ik me kan herinneren hebben ze bijna altijd een meningsverschil, mompelde Roxas net goed verstaanbaar voor Chiara. “volgensmij hebben we een koppeltje!, riep Sora ineens keihard zodat Chiara en Roxas zich dood schrokken, Roxas dacht eerst dat hij het over hem en Chiara had maar algauw..”Pip! Piplup!, riep Yuki kwaad en kwam op Sora afrennen die hard lachend wegrende. Sparky keek geërgerd naar Chiara en Roxas en besloot maar bij haar op haar schouder te springen want Suki zat bij Roxas op zijn schouder, “hallo Sparky, zei Chiara met een brede glimlach en Sparky gaf haar een glimlach terug, zolang Sora weg was moest hij maar even bij haar blijven en had zijn oren omlaag laten zakken..

Sora rende door de bosjes met een boze Yuki achter hem aan maar staakte zijn pogingen om te zien dat hij veels te ver weg was geraakt van zijn vrienden, “Yuki, we zijn verdwaald, zei Sora nerveus en de Piplup keek angstig omzich heen en klampte zich vast aan zijn been, “Piiip, zei hij bang en Sora tilde hem op, “rustig maar, we vinden Roxas en Chiara wel, zei Sora geruststellend ookal klopte zijn hart in zijn keel. Het was doodstil en dat maakte het er niet beter op nu hij Sparky niet bij zich had. Hij hoorde vaag geritsel en een groot paarsachtig ding kwam op hem afgelopen, Sora pakte zijn Pokédex:
Scolipede, de Megapede Pokémon,
Met snelle passen jaagt hij zijn prooi en slachtoffers op om vervolgens als ze uitgeput zijn ze te steken en je zo te vergiftigen, Scolipede zijn zeer agressief

Sora slikte, in wat voor situatie had hij zich in gewerkt?. Yuki had geen schijn van kans,Shiro wel maar dat beest was gigantisch en Kio… die kon amper vechten dus hij stond er alleen voor. De Scolipede viel hen aan en Sora draaide zich met zijn rug naar de aanval en kreeg een flinke klap door de tackle die de Scolipede uitvoerde. Die klap deed zeer en had zijn ogen dicht geknepen, “Piplup, zei Yuki ongerust. Sora voelde zich niet goed worden, de speciale vaardigheid van Scolipede begon te werken: Poison point. De plek op zijn arm, die de Scolipede had geraakt deed zeer en brandde, hij had een Pecha Berry nodig anders was het misschien wel te laat maar Sora gaf niet zomaar op ookal zweette hij en was zijn zicht beperkt, voor geen goud gaf hij zich niet gewonnen aan dat gif…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.