Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 27: Beating Chili and trouble..

Pokémon Black and White Adventure's!

6 juli 2011 - 21:16

1284

0

371



Chapt 27: Beating Chili and trouble..

Sora vond het jammer dat ze had verloren maar die gymleider Cress was wel erg zeker van zichzelf geweest, “volgende keer beter, Chiara, zei Roxas en had zijn duim opgestoken naar haar en Sora knikte, hij trilde van opwinding, “wij gaan ons best doen, toch Sparky?, zei Sora vastbesloten tegen zijn Pikachu die opsprong en hevig knikte met een zelfverzekerde uitdrukking op zijn snoet en liep vervolgens met Sparky en Kio naar de twee overgebleven gymleiders, Cilan en…
“Ik ben Chili, jouw tegenstander en ook hier een van de gymleiders, zei hij met energieke stem, het viel hem nu pas op dat ze op elkaar leken, Cilan mocht dan rustiger zijn en Cress zelfzeker en Chili energiek maar boeide hem totaal niet, waar ging deze gedachte eigenlijk over? hij moest zich concentreren op zijn roodharige tegenstander. Sora liep zoals gewoonlijk naar het vakje tegenover hem en zakte door zijn knieën, “Kio, jij gaat kijken naar het gevecht, zei Sora tegen de jonge Riolu die knikte. Roxas had inmiddels Taiki al wat opgelapt alhoewel hij zat overeind hij had niet opgelet op hem maar vanaf hier kon je hem recht zien zitten, “Pansear, kom eruit!, riep Chili en uit de rode straal verscheen een aapachtig wezentje waardoor Sparky hem grijnzend aankeek, “oke, Shiro!, riep Sora en gooide de Pokéball van de Chimchar de lucht in die even later uit de rode straal verscheen. Hij hoorde Roxas naar adem snakken en Sora wist ook wel dat dit niet slim was maar hij had een plan en als hij gelijk had gehad over de zekerheid van de Gymleiders dan wist hij zeker dat Chili roekeloos ging worden.
“begin jij maar, zei Sora kalm tegen Chili, “oke zoals jij wilt, Pansear, Flame-burst!, riep Chili en wees elegant naar Shiro en meteen toen hij dat had gezegd kwam er een soort vuurbal op Shiro af, “ontwijk en doe je Focus Punch, zei Sora met een grijns, Shiro deed wat hem werd gezegd en sprong opzij en laadde de Focus Punch waarna hij recht op hem afging, “Pansear, hou die aanval tegen en grijp hem vast!, riep Chili, hiervan schrok Sora, Shiro haatte contact met andere Pokémon hij zou gaan flippen, “Pika!” en wees naar wat Pansear uitvoerde met Shiro die een harde klap te verduren kreeg, de Chimchar deed een wanhopige poging om op te staan maar hij was doodsbang wat Sora had kunnen weten, “keer terug, Shiro, zei Sora en keek naar de Pokéball van zijn Chimchar die aan zijn riem klemde, “ik reken op je maatje, ga Sparky!, voegde hij eraan toe en Sparky sprong naar voren met vonkende wangen, “nu word het interessant, Pansear doe je Lick!, riep Chili en de Pansear kwam uitgestoken tong op Sparky afrennen maar Sora grijnsde, “Sparky spring omhoog en raak hem met je Thunderbolt!, riep Sora meteen toen hij dat had gezegd nam hij een aanloop en zette zich af en draaide zich om en vonkte, “Pi-pika…CHUUUU!, brulde Sparky en ontlaadde de energie uit zijn wangzakken rechtop de Pansear af maar Sora had niet in de gaten dat een andere Flame-burst recht op Sparky afging en werd volop geraakt en knalde met een harde klap tegen de grond, “Chaaa… jammerde Sparky maar kwam koppig overeind. hij gaf zich niet zomaar gewonnen.
“Sparky alles oke?, vroeg Sora ongerust, “dan maken we het nu af met Volttackle!, voegde hij eraan toe, hij had er geen hoop in dat ie zou raken die Pansear was snel en erg sterk maar Sparky en hij waren sterker verbonden met elkaar als Sparky er aan onder doorging ging hij dat ook. Sparky zette zich af en een goudgele energie omringde zijn kleine lichaam en ging recht op de Pansear af die een wanhopige poging deed om te ontsnappen maar werd volop geraakt door de Volttackle en wankelde naar achteren. Sparky keek vanuit zijn ooghoeken naar de Pansear en vuurde weer een Flame-burst af op Sparky die hem ontweek. “Pansear doe je Bite!, riep Chili de Pansear kwam op hem afgerend en nog een Volttackle kon er niet vanaf daar was Sparky te moe voor, “Sparky!” Sparky keek op en zag het wezentje op hem afkomen en ineens.. vanuit het niets begon zijn staart energie af te stoten en vormde er zich een gele bal, “Pika-pika… Chu-pi!, brulde Sparky en de gele bal ging recht op Pansear die tegen richting de muur afging en daar een krater sloeg en uitgeschakeld neerviel. “Pansear is niet meer in staat om te vechten, Pikachu wint!, riep Cilan en Sora kon het eerst niet geloven dat hij meteen had gewonnen en was al naar Sparky toe gerend en die alles had gegeven, de Pikachu was op de grond neergeploft van uitputting, “je deed het super, je hebt die Pansear verslagen!, zei Sora met een brede grijns en Sparky sprong blij in zijn armen waardoor hij naar achteren viel en hij een super enthousiaste Pikachu in zijn armen beethield die hem stevig knuffelde. Hij hoorde Roxas en Chiara hun voetstappen en was overeind gekomen, “gefeliciteerd broertje, zei Roxas en gaf hem een harde klap op zijn zere spieren, “dankje, zei Sora en draaide zich om naar Chiara terwijl hij over zijn schouder heen wreef, “eerlijk gezegd was ik ook best wel nerveus, zei Sora en werd rood, van de buitenkant liet hij dat niet altijd merken maar van de binnenkant had het anders gevoeld. “je hebt het toch prima gedaan?, vroeg Roxas toen Chiara haar mond open wou trekken. Sora gaf hem een nerveuze glimlach.

Cilan kwam naar hem toegelopen met een glinsterende gymbadge waar Kio op afkwam gelopen en er met grote ogen naar keek, “riuuh, zei Kio en keek Sora aan.
Sora antwoordde met een aai over zijn koppie toen hij opeens wegrende. “ik.. ehh.. Kio!, riep Sora en rende achter hem aan, als hij dit er ook nog eens bij kreeg dat Kio wegliep na een gymgevecht was dit niet echt leuk. Sora volgde de Riolu de gym uit waarbij hij vergat dat Sparky nog uitgeput was door het gevecht. Het was alsof hij iets wou doen, dat werd bevestigd toen hij een verlaten terrein oprende met overal onkruid en iets in de verte een roze schim, die was omsingeld door twee gasten… van Team Plasma!, “Kio!, riep hij nogmaals en de Riolu stopte en draaide zich om en rende naar hem toe, “die mensen zijn gevaarlijk kom mee terug naar Chiara en Roxas, zei Sora met trillende stem maar dat had net iets te hard gezegd, de roze ronde Pokémon kwam op Kio afzweven en verstopte zich achter hem. Sora trok een wenkbrauw op en greep naar zijn Pokédex:Munna, de Droometer Pokémon,
Munna eet de dromen van mens en Pokémon, Munna vliegen altijd door de lucht, als je droom is opgegeten door een Munna kan je je droom niet meer herinneren,
sprak het apparaatje. Sora keek angstig naar de twee mannen die op hem, Kio en Sparky afkwam lopen. Nu hij hier alleen stond met Kio en Sparky was hij bang om hen kwijt te raken maar om die Munna aan haar lot over te laten kon hij niet over zijn hart verkrijgen en ging voor hen staan, “geef ons die Munna, jongen, zei een van met een valse grijns. Sora snoof, “nooit van me leven, zei hij als antwoord en ging gespreid voor Kio en de Munna staan. “dan vraag je erom, zei die andere vent en een lang beest met een raar hoofd kwam uit zijn Pokéball, “Watchog, Shadow Ball!, riep hij en een blauwachtige bal ging echt op Kio, Munna en Sora af, Sora gooide Sparky aan de kant net als Kio en Munna en ving de klap op voor hen waarna hij naar achteren vloog tegen een boom.
“Pikapi!”..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.