Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » PokƃĀ©mon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 29: Kio's Aura

Pokémon Black and White Adventure's!

11 juli 2011 - 16:08

832

0

359



Chapt 29: Kio's Aura

Sora kwam overeind en ging zitten, “Pikapi!, riep Sparky blij en sprong in zijn armen, “je bent inderdaad weer helemaal jezelf, zei Sora en aaide hem over zijn hoofdje heen ook Kio en Munna kwamen naar hen toegelopen, Kio bleef dichtbij haar wat eigenlijk wel schattig was, “riuuh,” en liep op zowel Sora als Chiara af.
“Chiara we moeten haar terug brengen.. ze is wel een wilde Pokémon, zei Sora tegen Chiara maar Kio keek neerslachtig naar de grond. Chiara zuchtte blijkbaar wist zij dat ook niet, “Riuuuh!, luuuhhh, zei Kio fel en had tranen in zijn ogen. Sora schudde zijn hoofd en probeerde Kio te kalmeren maar hij rende weg, “Kio!, riep Sora en aarzelde even maar Chiara volgde hem al, “is hij soms…begon Chiara maar Sora wist zeker dat het geen liefde is. Daar was hij immers te jong voor maar hij kon het ook mis hebben. Ze kwamen in de hal van het Pokémon Center maar nergens een huilende Riolu of Roxas.. die had hij nog helemaal niet gezien. “KIO!, brulde Sora in paniek, hij was nog veels te jong wat als hij nou in de handen viel van Team Plasma, “Muuunnaa,” Munna zweefde naar buiten.
“Jongens!, Sora!, Chiara!, ik weet wat die Plasma gasten wilde hebben!, riep een bekende stem en een opgetogen Roxas kwam hun kant oprennen zowel Sora als Chiara draaide zich om, “wat dan?!, riepen Sora en Chiara tegelijk en Sora grinnikte,” Dream-mist, antwoordde Roxas en Sora en Chiara keken hem niet begrijpend aan, “Dream-mist, word geproduceerd door een Musharna wanneer een Munna evolueert stoot ze mist af als ze slaapt, voegde hij eraan toe.
Sora pakte zijn Pokédex en zocht het op:

Musharna, de Droometer Pokémon,
De mist die voortvloeit uit hun voorhoofd is vol met de dromen van mensen en Pokemon, Met de nevel van zijn voorhoofd, kan het vormen maken van de dingen die hij uit dromen heeft gegeten.
sprak het apparaatje.

“dan moeten we eerst Musharna vinden en dan kunnen we eindelijk verder, zei Sora, “maar eerst Kio!, voegde hij eraan toe. “Piiiiikaaachuuuuu!, riep Sparky en keek onder de struiken door. “hoe kan je een Riolu kwijtraken?, vroeg Roxas geërgerd, Sora zuchtte, “Sora is Kio niet kwijt geraakt… hij liep weg, zei Chiara en struikelde haast over een losliggende boomwortel, Sora en Roxas vingen haar op, ”we kunnen beter groepjes maken, ik en Suki gaan daarheen en jullie gaan daarheen, zei Roxas en Sora wierp hem een kwade blik toe, “ik kan heus wel in me eentje een Riolu zoeken, zei Sora sarcastisch maar dat maakte hem nu niks uit, Kio moest gevonden worden. Roxas liep met Suki de andere kant op.

“waar moeten we in hemelsnaam gaan zoeken?, zei Chiara toen ze op het pad stonden die Roxas hen had aangewezen, “Pi?” en spitste zijn oren,”Pikapi!.. Pikachu!, riep Sparky en rende de struiken in, “laten we volgen, zei Sora en stak zijn hand zodat ze elkaar niet zouden kwijtraken en rende de Pikachu achterna.
Sora kreeg verscheidende keren takken zijn hoofd aan maar algauw zag hij wat Sparky had geroken, Kio!. De Riolu draaide boos zijn rug naar hem toe toen hij zag dat Sora naar hem toe kwam rennen, “Kio, we hebben je overal gezocht!, riep Sora opgelucht en zakte door zijn knieën waarbij de jonge Riolu hem in zijn ogen keek, ”Muuunnaa” klonk de zwevende stem van de Munna. “Riuuuh, zei hij zacht en weer kreeg hij tranen in zijn ogen, “Kio, Munna hoort hier in de natuur.. bij haar…moeder, sprak Sora en de Riolu sprong in zijn armen. Tenslotte stond Sora op en keek Chiara aan, “laten we- Auw!,” vlammen hadden zijn schouder geraakt vanuit het niets, “Riuuh, zei Kio bezorgd en Sparky vonkte. “Sora alles oke?, vroeg Chiara en Sora keek haar aan, hij had zijn hand om zijn schouder gelegd waar de aanval of wat dan ook hem geraakt had. Kio werd kwaad en sprong naar voren, “laat je zien, lafaard!, zei Chiara fel. Sora keek op en zag die zelfde Plasma gasten uit de struiken verschijnen tot hun grote ongenoegen hield die handlanger Roxas bij zijn kraag beet hierdoor werd Kio fel en begon energie af te stoten, “Luuuh!, riep Kio en een blauwe felle bal ontstond er in zijn handpalmen.
“dat is Aura!, riep Sora met twinkelende ogen en Kio glimlachte, “Sora!, Roxas, zei Chiara en wees naar de rechtse die Roxas aan zijn kraag beethield, “Laat me los!, gromde Roxas en probeerde de man een trap te verkopen. Sora keek goed omzich heen, ze wilde Munna hebben, wat hij nu ging zou hij heel erg spijt van gaan ook mede dat nu zijn schouder zeer deed, “Kio vuur die Aurasphere maar af en Sparky Thunderbolt!, riep Sora en rende toen ongezien naar die vent die Roxas beethield en hem een klap gaf waardoor hij Roxas losliet, de twee aanvallen hadden een rook gordijn veroorzaakt waardoor ze konden ontsnappen. Sora greep Roxas om zijn pols en rende vlug weg en greep vervolgens Chiara haar hand en rende verder de bosjes in..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.