Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 33: Injured Pidgey

Pokémon Black and White Adventure's!

17 dec 2011 - 20:46

1017

0

334



Chapt 33: Injured Pidgey

“Sora wakker worden!, ontbijt!,” De jongen deed zijn ogen open en keek in de ogen van Chiara die hem met een glimlach aankeek, “morgen, mompelde Sora en kwam overeind, “Pika!, riep Sparky en sprong in zijn armen zo op zijn schouder. Sora liep met Chiara mee naar Roxas die de Pokémon eten had gegeven, inclusief Kioko, Taiki, Kio en Shiro. Nu de zon scheen zag je dat het dorpje vrij klein was ookal was gister dat festival de bomen met de vele Bloesem maakte het erg mooi.
“Pi!, riep de stem van Kioko die voor hem stond, ”ga lekker spelen met Kioko nu kan het nog, mompelde Sora in Sparky’s oor en zette hem naast de Pichu neer.
Roxas duwde hem twee rijstballen in zijn hand.. Hij trilde met zijn handen, “is alles goed met je?, vroeg Sora aan Roxas maar schudde zijn hoofd en zette een brede glimlach op, “ik ben oke!”..


Sparky keek om zich heen en stak zijn hoofd door de struiken en voelde een pootje op zijn rug en keek op, Het was Kioko en keek hem met een brede glimlach aan, “Pika?, mompelde Sparky tegen haar en de Pichu trok hem de bosjes in.
Sparky liep op twee poten maar spitste zijn oren en trok Kioko terug, zodat ze dichtbij hem was, “Pi?, mompelde Kioko en ging tegen hem aan staan en trilde..
“Pika, zei Sparky geruststellend en nam haar mee. De Pichu en Pikachu liepen door de bosjes en zagen een Pidgey omringd door Blitzle, “Pika, mompelde Sparky en wees Kioko een verstopplek toe en rende erop af, “Pikapika!, riep Sparky fel en de Blitzle keken hem een voor een nijdig aan. De Blitzle keken hem kwaad aan en kwamen dreigend op hem aflopen, “Pichu!, riep Kioko bang en Sparky draaide zich om en zag dat de Pichu werd achtervolgd door een Blitzle maar ze liep regelrecht het gevaar in. Een grote stevige Blitzle deed een stap naar voren maar Sparky ving de klap op voor Kioko en knalde met flinke klap tegen de grond en kwam tot stilstand tegen een boom..”Pi..ka”.. De Pikachu kwam koppig overeind terwijl Kioko paniekerig naar hem toe rende en bezorgde geluidjes liet doorklinken, “Pika..chu!, riep Sparky en ging gespreid voor Kioko staan, zij moest Sora, Roxas en Chiara halen, “pi-pi?, stamelde Kioko maar Sparky was vastbesloten… ze moest haar trainster halen.. en eventueel Sora. Kioko knikte en rende de bosjes in waar ze vandaan waren gekomen..


“Sparky!, riep Sora met zijn hand om zijn mond heen, “Kioko!” Hij keek Chiara ongerust aan, “ze kunnen niet ver zijn, zei Sora in paniek en keek angstig omzich heen.. Dit was niets voor Sparky..”SPARKY! KIOKO!, brulde Sora maar nog steeds geen gehoor van de Pichu of Pikachu, “wat als ze nou?...” Sora legde zijn hand op haar, “Sparky is bij haar…maar ik weet niet zeker of.. wilde Sora zeggen maar hij moest niet denken wat hem allemaal kan overkomen nu hij helemaal alleen met Kioko is, “Pi.. pichu!, riep een bekende paniekerige stem en Chiara keek ook op.
“wat is er?... is er iets aan de hand?, vroeg Chiara niet-begrijpend waarop Kioko knikte en zich wendde tot Sora, “Pichu!, riep Kioko nog paniekeriger en Sora keek haar eerst niet begrijpend aan maar toen hij beter keek zag hij wie ze bedoelde.
“is er iets met Sparky?, vroeg Sora en Kioko knikte hevig met haar oren en probeerde Sora en Chiara mee te krijgen maar er was nog meer geritsel hoorbaar en een Pidgey hupte uit de struiken met een verwondde Sparky erachter aan, “Sparky!, riep Sora ongerust en rende naar de Pikachu toe die overal wonden en kneuzingen had, “Verdomme!, er is hier geen..” Sora keek op zijn Pokétch maar er was nergens een Pokémon Center te bekennen, “relax… ik lap Sparky wel op.. help jij Chiara met die Pidgey, zei Roxas en wees naar de bewegingloze vogel Pokémon in haar armen. Sora twijfelde even maar liep toen naar Chiara loodste haar mee en legde de Pidgey op zijn vest, Er zat touw om het ventje gewikkeld en niet zomaar touw maar ijzerdraad dat de vleugels van het wezentje had vastgebonden en waardoor ze knel zaten in dat ijzer. “ik moet knippen… Chiara hou jij hem beet?, zei Sora en knipte met een zakmes het draad door zodat hij het kon ontbinden en het losliet, “Priii,” de Pidgey begon tegen te spartelen en pikte Chiara in haar handen, “Auw!” Sora staakte zijn pogingen toen de Pidgey zijn poten in haar hand zette en zich los probeerde te rukken dus legde Sora zijn hand tegen zijn hoofdje, “stil maar kereltje.. het is goed, zei Sora vriendelijk en meteen kalmeerde hij en kon Sora verder met het ontbinden van het draad…


Toen dat klaar was moesten de fikse wonden worden ontsmet, “Sora?.. mag ik dat doen?, vroeg Chiara en had Sora aangekeken, “tuurlijk, antwoordde Sora, hij depte gauw de wonden schoon en droogde ze af met een doekje en gaf Chiara twee rollen verband, “daar gaat ie dan, zei Chiara en rolde het rolletje verband om de vleugel van het wezentje, “zo dat moet denk ik wel genoeg zijn, zei Sora en knipte het verband af en plakte het vast met tape. Meteen begon de Pidgey met zijn hoofdje langs haar wang te gaan, wat waarschijnlijk dankjewel betekende, Roxas kwam met een oplapte Sparky aanlopen die met zijn pootje en hoofdje in het verband zat meteen kwam Kioko op hem afgelopen en hield hem stevig beet, “Pichu…pichu!, zei Kioko opgelucht en was voor hem gaan staan. Taiki en de andere kwamen naar hen toegelopen, Shiro liep bezorgd op Sparky af en bekeek de Pikachu, hij zag er niet al te best uit maar door de goede zorg van Roxas was hij toch wel opgelapt maar alsnog viel hij om met zijn ogen gesloten terwijl Sora hem opving en hem in zijn armen nam, “het komt wel goed allemaal, zei Sora en keek van Roxas naar Chiara, “ik denk dat ik de Pidgey hou, sprak Chiara toen Roxas niks zei, Sora grinnikte, ”hij lijkt je wel te mogen, zei Sora met een brede grijns maar met Sparky in zijn armen…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.