Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 35: Kio's training.

Pokémon Black and White Adventure's!

19 juli 2011 - 0:42

1147

0

405



Chapt 35: Kio's training.

Sora keek schuin uit zijn ooghoeken nog steeds bezorgd naar Chiara maar zei echter niets. De jongen had Sparky weer in zijn armen genomen die zijn oogjes langzaam opende, “Pika.” De Pikachu reek met pootje naar Sora’s gezicht en likte over zijn gezicht, “gaat het alweer wat beter?, vroeg Sora aan het wezentje die knikte. De kinderen kwamen bij het Pokémon Center. Roxas was hun spullen aan het wegbrengen naar hun kamer en Sora en Chiara zaten daar zwijgend te zitten op een bank. Ze had de Pidgey nog in haar armen, zo had Sora Chiara nog nooit meegemaakt en besloot om naast haar te gaan zitten en legde een troostende hand op haar arm,”maak je geen zorgen om die jongen… laat hem gewoon gaan, zei Sora zacht en Chiara had even opgekeken en had een zwakke glimlach op haar gezicht tevoorschijn getoverd, “ik weet zeker dat Pidgey er net zo over denkt, zei Sora en inderdaad… hij had gelijk, De Pidgey was op haar schouder gaan zitten en wreef langs haar wang heen terwijl Sora opstond, “ wat ga je doen?, vroeg Chiara en Sora keek haar aan, “ik moet Kio’s training gaan op pakken, zei Sora, het was waar.. Kio had een flinke achterstand met de training maar dat maakte Sora helemaal niks uit, hij had Sparky als Pichu in zijn eentje getraind en Tommie, dus moest een Riolu ook wel lukken, tenslotte pakte hij de Pokéball van Kio en gooide die de lucht in terwijl een silhouet van een Riolu tevoorschijn kwam.
Sparky was overeind gekomen en zwaaide gevaarlijk, “Pika, zei hij trillerig. Sora duwde hem terug de bank in, “Sparky jij moet rusten.. blijf bij Roxas en Chiara, zei Sora vastbesloten en liep weg samen met Kio terwijl Sparky een poging deed om hem te achtervolgen maar een pijnlijke steek liet hem terug zakken en viel slapend over Chiara haar schoot heen..


Roxas kwam terug gelopen met Suki en Yuki. Toen hij beter keek zag hij dat Sora was verdwenen maar Sparky was er nog. Die lag op haar schoot met een pijnlijke grimas op zijn snoet, “Chiara, waar is Sora?.. en waarom is Sparky nog niet onderzocht?, vroeg Roxas met een opgetrokken wenkbrauw. Chiara had hem afwezig aangekeken. “ehm.. Sora is trainen met Kio en Zuster Joy zou zo moeten komen, antwoordde Chiara schouderophalend. Roxas zuchtte.. Hij kende Sora te goed om zijn dierbare Pikachu tijdelijk af te staan aan een vriend maar waarschijnlijk had hij een daar een goede rede voor, “kom, zei Roxas en had de Pikachu opgeraapt van de bank die nog steeds erg zwak was van het gevecht met de Blitzle maar waar Roxas, Chiara en Sora niks van af wisten, “Pardon Zuster Joy?.. kunt u mijn broer zijn Pikachu meenemen?, vroeg Roxas beleefd. Joy knikte vriendelijk maar trok toen een geschrokken gezicht, “is deze Pikachu aangevallen door een groep Blitzle?, vroeg ze geschokt. Roxas keek niet-begrijpend Chiara aan die ook een niet-begrijpende blik had getrokken. “niet dat ik weet.. Sparky kwam gewond de bosjes uit kruipen, zei Roxas en zocht hulp bij Chiara, “net als mijn Pidgey, had ze eraan toegevoegd maar dat was niet de hulp die Roxas zocht, “nou ja, dit kan even duren… minstens een uur of drie, zei zuster Joy en Roxas slikte moeizaam terwijl hij de ketting Sparky afdeed en hem in zijn zak stopte en Joy Sparky op een brancard lag en wegreed met een vreemde Chansey maar Roxas had nu even niet de kracht om zijn Pokédex erbij te pakken.. zo erg was Sparky er nog nooit aan toe geweest… ook niet toen zijn broer en Sparky tegen die groep Spearow vocht en waarbij Sora zijn arm had gebroken… Dit voelde helemaal niet goed, hoe moest hij dit aan Sora uitleggen?
Roxas haalde jachtig adem, “heb je enig idee waar mijn broertje kan zijn?, vroeg Roxas aan Chiara die haar hoofd schudde. Hierbij begonnen zijn handen te trillen.
“dan zoeken we hem toch gewoon?, stelde Chiara en Roxas had zwijgend toegestemd, Een ding was zeker Roxas moest kalm blijven…


“goed zo Kio!, riep Sora vrolijk naar de Riolu die tegen over hem stond, “Riuuuh, zei Kio en had rode wangetjes gekregen van het compliment die Sora hem had gegeven, “ik meen het… je bent meer gefocust, maatje, zei Sora en had hem een dikke knuffel gegeven, De jongen en de Riolu hadden meer dan een halfuur zitten trainen en al gelijk had Kio een goed richtingsgevoel om op zijn doel te richten gecreëerd al ging Aura oproepen nog heel moeilijk maar het lukte hem om een bal te vormen, “oke, Kio nog een Aurasphere!, riep Sora en de Riolu knikte. Hij hief zijn armen omhoog en meteen begonnen zijn handpalmen te gloeien en Sora kreeg de Aurabol tegen zijn been aan en knalde tegen de grond, “dat was… super cool!, riep Sora en krabbelde direct weer overeind. Sora keek even snel naar zijn been waar een blauwpaarse plek zat, “Luh.. zei Kio bezorgd maar Sora wuifde de bezorgdheid weg en veegde het stof van zijn broek. “Sora!, riepen Roxas en Chiara tegelijk en Sora keek om.
“jongens.. wat doen jullie hier?, vroeg Sora verbijsterd toen hij Sparky niet bij hun zag. Roxas leek erg verdrietig.. was er iets ernstigs met Sparky?...
Sora keek even naar Chiara, “Sparky ligt meer dan drie uur in de operatie kamer, zei Roxas tegen de grond en Sora sloeg met zijn vuist op de grond, “wat of wie hem zo toegetakeld heeft krijgt er van langs, gromde Sora kwaad en hij wist meteen al wie dat was… die jongen die Chiara had lopen uitkafferen daarnet…
“het waren Blitzle… ging Roxas verder en Sora keek hem fel aan wat hij niet zo bedoelde.. Roxas leek er echt mee te zitten..tot ineens Sora wegrende . “dit is niet goed.. ik weet wie hij op gaat zoeken!, zei Roxas en trok Chiara aan haar arm mee. Sora had Kio zonder pardon terug geroepen en rende met een waas voor zijn ogen over de straten.. wie hij zocht was die jongen met een capuchon..
Hij vond de jongen die een klein getint meisje stond uit te kafferen dit iets in hem knappen en sprong erop af, “He jij!... dit krijg je nog van me Pikachu tegoed!, brulde Sora en sloeg de jongen keihard in zijn maag die dubbel klapte en waar Sora meteen begon in te slaan waar hij maar kon, hij hoorde een kreet en meteen voelde hij armen rond zijn middel een stevige greep die hem van de jongen aftrok. Een stevige vrouw kwam te hulp schieten en hield Sora ook tegen die nu tranen van boosheid in zijn ogen had, “Sora… kalmeer, zei Roxas en had zijn arm losgelaten, “wat is er gebeurt, Rena?, vroeg de stevige onbekende vrouw, waar het meisje naar toe was gerend en blijkbaar de moeder van was en Sora streng aankeek, “je rent veels te snel, zei Chiara hijgend tegen Roxas...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.