Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 39: Meeting a New Friend!

Pokémon Black and White Adventure's!

30 juli 2011 - 0:28

1619

0

356



Chapt 39: Meeting a New Friend!

Sora rende zo snel als hij kon over het bospad met Sparky op zijn hielen.
Hij moest Team Plasma vinden en Lenora dat schedelding terug geven. Sora hoorde geritsel en stopte, “Wie is daar!, riep Sora fel en pakte de Pokéball van Shiro. Hij hoorde een hoop gekreun.. en keek in de bosjes en zag een zwarte pokémon met een roodachtig iets op zijn kop in de bosjes liggen. Sora stak de Pokéball weer terug in zijn riem en liep op het wezentje af.. het was vergiftigd en zo te zien was hij er ernstig aan toe. Sora pakte zijn Pokédex:

Zorua, Tricky Fox Pokémon,
Om zich te beschermen tegen gevaar, verbergen ze hun ware identiteit door te transformeren in mensen en Pokemon. sprak het apparaatje.

Sora knielde naast Zorua neer en voelde zijn temperatuur dat hoog was en zocht in zijn tas naar een Antidote en spoot het over de wond heen van het wezentje.
“Pika.” En gaf Sora een Oranberry in zijn hand en keek naar Zorua die wakker scheen te worden, ’wie ben jij?’ Sora keek raar naar Sparky maar die schudde hevig met zijn hoofd waardoor zijn oren mee gingen. Zorua stond op,”dat was ik” Het wezentje had een brede grijns op zijn gezicht wat Sora begon te irriteren,”ik ben Sora en dat is me maatje Sparky, zei Sora en de Pikachu begroette vrolijk Zorua die hem terug begroette, ”wat doe jij hier in je eentje?” De Zorua keek hem schuin aan, “ik volg de dieven van een belangrijk museumstuk… Team Plasma, weet jij waar ze zijn?, zei Sora tegen het wezentje, ”ja,dat weet ik” Sora zette een glimlach op, “het ga je goed, mompelde Sora en gaf Zorua een aai over zijn hoofdje en maakte aanstalten om te vertrekken maar het wezentje klampte zich vast aan Sora’s been, ”laat me hier niet achter” Sora nam het wezentje in zijn armen, “wijs me de weg maar waar je ze heb gezien, zei Sora en Zorua knikte, “kom je Sparky?” En Sparky sprong op zijn schouder.


Roxas deed zijn loodzware ogen open en merkte dat hij op iemands rug leunde. Hij herkende het zwarte haar van Chiara maar een pijnlijk gevoel klopte in zijn hoofd, “Chi…ara?, mompelde Roxas en voelde dat ze gestopt was, “je bent wakker, hoorde hij haar zeggen maar het duurde niet lang of hij sloot zijn ogen alweer, “kom Suki, we moeten opschieten, zei Chiara wat krachtiger en ze vervolgde hun weg...
Roxas deed weer zijn loodzware ogen open en voelde nu dat hij op iets zachts lag…een matras ofzo…“waar ben ik?, zei Roxas en kwam overeind wat hij niet had moeten doen, “auw..” en legde zijn hand op zijn hoofd waar hij een stofachtig iets voelde, “je bent wakker alweer, zei een bekende stem en Roxas keek op, het was Chiara. “waar ben ik?.. en waar zijn Sparky en Sora… zei Roxas en zakte terug in de kussens waar hij weer inslaap viel, Chiara legde de deken over hem heen en keek in de groene oogjes van Suki, “waak jij maar over Roxas, zei Chiara en aaide Suki over haar hoofdje en sloot zachtjes de deur achter zich dicht, “oke, Taiki, kom er maar uit” uit de straal verscheen het silhouet van een Quilava, “laten we Sora samen zoeken” Taiki knikte en ze rende beide de hal uit..


Sora kwam hijgend tot stilstand bij een langzaam stromend beekje, “hoe ver zijn die dieven wel niet in dit bos?, zei Sora nijdig tegen Zorua en Sparky, ”het moet hier echt in de buurt zijn” daarbij had Zorua hem aangekeken, “Pika, gromde Sparky dreigend en Sora draaide zich vliegensvlug om een Pidove weg te zien vliegen. Opgelucht zuchtte hij en keek Sparky breed grijnzend aan, “het was niet meer dan een Pidove, grinnikte Sora en ging tegen een boom aan zitten, ”wat doe je?.. je ging toch op jacht naar die Plasgasten?” Zorua keek hem twijfelachtig aan waarbij Sora glimlachte, “Team Plasma…we kunnen beter onze krachten sparen en wat uitrusten, zei Sora en pakte een blaadje van een struik die dichtbij hem stond en legde het blaadje tegen zijn mond en begon een deuntje te neuriën. Sparky kwam tussen zijn benen zitten en tuurde naar de struiken terwijl Zorua op zijn schoot kwam liggen. Sora sloot zijn ogen terwijl hij het deuntje doorspeelde kwamen er een aantal Pokémon uit de bosjes tevoorschijn en gingen rondom hem zitten… genietend van het liedje…


Na een tijdje was Sora het zat en gooide het blaadje aan de kant, “gaan we alweer?” Zorua keek hem vragend aan, “ja, we moeten wel anders ontsnappen die dieven, zei Sora met een glimlach maar die verdween toen hij een gil hoorde en Chiara geschrokken uit de bosjes zag rennen waardoor ze tegen Sora opknalde en beide het beekje in vielen. Zorua en Sparky lagen dubbel van het lachen, “Haha, heel grappig.. jullie twee, begon Sora sarcastisch en keek naar zijn broek die kleddernat was, “om je dood te lachen, voegde Chiara eraan toe. “kom hier, zei Sora en legde zijn droge vest over haar schouders heen,”en jij dan?, vroeg Chiara ongerust maar Sora wuifde het weg, “ik red het wel.. hoe heb je me zo snel kunnen vinden?, zei Sora en keek om zich heen om geen Roxas in haar buurt te zien, “ik heb Taiki gebruikt om je geur op te sporen… dat luchtje dat je op hebt… rook hij van ver af, dus binnen no time had ik je gevonden, antwoordde Chiara simpelweg. Sora knikte met een lichte grijns, ”gaan we nou nog?” Zorua ,als Pikachu, keek hem ongeduldig aan waarbij Chiara geschokt naar Sora keek, “Chiara.. dit is me kleine vriend Zorua… Zorua dit is Chiara een vriendin, zei Sora met een brede grijns meteen toen hij dat had gezegd veranderde die weer in zijn ouwe zelf en zette een brede grijns op, ”aangenaam Chiara… maar Sora…?, Zorua keek Sora en Chiara aan, “ik leg de rest onderweg wel uit”
Sora en Chiara kwamen bij een openveld met omgevallen bomen, “Zorua, weet je zeker…? Begon Sora maar hoorde ergens voetstappen vandaan komen. Sparky begon dreigend te vonken en Zorua verschool zich achter Chiara, “Wie is daar!, riep Chiara en Sora probeerde te luisteren of hij iets hoorde…”Pas op!” Zorua wenkte naar een scherpachtig ding dat rechtop hen afkwam. Sora draaide zich om en zag een donkere schaduw rechtop Chiara afgaan zonder na te denk sprong hij op haar af en ving de klap op van wat het ook was. Het was tot zijn ongenoegen tegen zijn zere schouder,”Sora!” Zorua kwam op Sora afgelopen maar moest een houten plank ontwijken die Sora onderuit haalde,
“Sora!, riep Chiara en moest wegduiken voor een verrassingsaanval, snel greep ze naar haar Pokédex en richtte die op het bruine wezentje die met een blok hout in zijn armen stond:

Timburr, Muscular Pokémon,
Timburr vecht door het rondzwaaien met een stuk hout, De Pokémon is dicht bij evolutie als hij het stuk hout onder controle kan houden,
Deze Pokémon verschijnen op bouwplaatsen en helpen met de bouw.
sprak het roze apparaatje.

Sora was overeind gekomen en keek nijdig naar de twee Pokémon terwijl hij zijn schouder beethield, het ene wezentje had een brede grijns op zijn smoel en de tweede keek dreigend naar Chiara en Sora terwijl hij met zijn vrije hand op het andere vreemde wezentje met zijn Pokédex wees:

Pawniard, de Sharp-Blade Pokémon,
Pawniard vechten op bevel van Bisharp's. Ze klampen zich vast aan hun prooi en brengen schade door hun messen in hun prooi te steken. sprak het rode apparaatje van Sora.

Sora snoof en greep de Pokéball van Shiro, “jullie gaan eraan, gromde Sora met zijn oog dichtgeknepen. Chiara keek hem benauwd aan maar aarzelde niet om ook een Pokéball te pakken, “zo, zo, dus het kleine jochie dacht het gestolen schedel terug te brengen?, vroeg een bekende stem dreigend en een schaduw stond achter een boom, “jij!, gromde Sora kwaad en deed een stap naar voren om hem beter te kunnen zien, zijn groene haar was nog altijd hetzelfde en had nog steeds dezelfde grijns op zijn smoel, “dat klinkt niet erg aardig… Sora, zei de jongen lijzig. “hoe ken jij me naam? Vroeg Sora fel en de jongen wees op Chiara.
Sora trok een gezicht door die rot Pawniard kon hij niet normaal rechtop staan maar dat liet hem koud, “je had bijna Chiara vermoord…en nu ga je eraan!, riep Sora kwaad en gooide de Pokéball van Shiro de lucht in, “Sora… we maken hem samen af, zei Chiara vastbesloten. Sora knikte en riep Sparky en Zorua terug.
Taiki verscheen naast de Chimchar, “Haha.. laat me niet lachen… mijn naam is N, zei N en ging tegenover hen staan. Sora zuchtte trillerig.. hij had nog nooit een dubbelgevecht gedaan met een partner alleen met zijn eigen Pokémon maar die waren goed op elkaar ingespeeld, “Sora.. ben je klaar?, vroeg Chiara en Sora knikte vastbesloten, “Shiro… Taiki… Flamethrower!” woedende vlammen gingen
rechtop Pawniard en Timburr af, “Timburr Focus Punch! Pawniard Metal Claw!”



Roxas staarde naar het doffe onderbed. Het enige dat hij wist was dat Chiara hem hiernaar toe had gebracht…waar waren Sora en Sparky? “Pi.. pichu!, zei Suki en kwam een glas water brengen.. het wezentje sleepte de zware beker mee naar het bed, “bedankt meisje, zei Roxas en nam een grote slok water en aaide het wezentje over haar hoofdje, Renji, Yuki en Chi lagen verspreid over het bed heen.
Renji op zijn schoot, Yuki tegen aan de binnenkant lag hij tegen hem aan en Chi lag op het voeteneinde. Roxas wierp een bezorgde blik op de deur, “als alles maar goed gaat, mompelde Roxas en sloot zijn ogen en viel weer in een hele diepe slaap.
Suki sprong op bed en ging naast zijn hoofd liggen met haar hoofdje op zijn schouder…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.