Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 40: Confession in the Twilight!

Pokémon Black and White Adventure's!

31 juli 2011 - 22:23

1507

0

335



Chapt 40: Confession in the Twilight!

deze heeft Rubber geschrevenxD

''Shiro!'' Sora keek benauwd naar de Chimchar die volop geraakt werd door de aanval van Pawniard. ''Taiki..!'' Ook de Quilava werd geraakt. Sora snoof kwaad. Als dit zo doorging was het snel voorbij, maar hij mocht niet te snel comclusies trekken. ''Taiki, Quick Attack op die Timburr!'' Taiki had zich snel hersteld en zette een hoog tempo in. Zijn tegenstander draaide zich om naar zijn trainer die een kort knikje naar hem gaf. Niet veel later kreeg Taiki een flinke klap tegen zijn hoofd door dat stuk hout. De Pawniard had zich nu ook van Shiro weggewerkt en ging richting Taiki om hem uit te schakelen. ''Shiro, ga Taiki helpen!'' De Chimchar sprong op, begon te graven en verdween uiteindelijk onder de grond. Een paar seconden erna kwam hij weer tevoorschijn en gaf de Pawniard een flinke klap met zijn vuist. ''Shiro, doe nu je Flame Wheel!'' Nog voordat de Chimchar zijn tegenstander kon reageren op de klap die hij had ontvangen sprong het kleine aapje alweer omhoog en begon rond te draaien, waardoor er vlammen om zijn lijf vormden. Hij raakte zijn doelwit volop, die met een klap tegen de grond terecht kwam. Lichtjes grijnzend keek Sora naar N, die heel even op zijn onderlip beet. Hij gaf zich echter niet zo gemakkelijk gewonnen, want hij commandeerde zijn Timburr al om zich weer op Taiki te storten.

Sora fronste licht. Hij was aan de winnende hand met Shiro, maar als hij zo keek naar het gevecht tussen Taiki en de Timburr... Hij schudde zijn hoofd vlug, waarna hem inviel hoe dat kwam. Ze werkten niet samen, en daar was hij vanaf het begin al bang voor geweest. Als ze eerst met zijn tweeën één pokémon uitschakelden, konden ze gemakkelijk winnen, niet? ''Chiara, ik heb een idee,'' mompelde Sora tegen haar. Ze keek hem zijdelings vragend aan. ''Als we ons eerst stortten op de één en dan de ander hebben we zo gewonnen. Ik weet al wat voor een tactiek we kunnen gebruiken,'' vervolgde hij. Afwachtend keek Chiara hem aan, maar Sora keek eerst heel kort naar N, die zijn handen in zijn broekzakken had geduwd. ''Heel simpel, we moeten zorgen dat we onze pokémon onzichtbaar maken.'' Het meisje knikte en draaide zich meteen weer om naar het gevecht. ''Laat Shiro op Taiki's rug springen,'' mompelde ze grijnzend. Sora begon nu ook lichtjes te grijnzen. ''Shiro, ga op Taiki's rug zitten!'' De Chimchar, die tot nu toe de aanvallen van de Pawniard had kunnen ontwijken, sprong weg van zijn tegenstander en kwam op de Quilava terecht. ''Taiki, doe je Smoke Screen!'' Een grijze waas verscheen uit zijn bek en sloot de twee pokémon in. Hierdoor waren ze nu niet meer zichtbaar voor hun tegenstanders. N balde zijn handen tot vuisten, maar wachtte af. Dat was een domme zet. ''Klaar?'' mompelde Chiara tegen Sora. Deze knikte. ''Doe nu je Quick Attack!'' Taiki verscheen plots uit de rookwolk met een witte streep achter zich. Shiro moest moeite doen om te blijven zitten, maar het lukte hem wel. Ze gingen recht op de Timburr af.

''Timburr, ontwijk hen!'' De pokémon sprong de lucht in, wat Sora als een kans zag. ''Shiro! Focus Punch!'' De Chimchar sprong van Taiki's rug af, achter de Timburr aan. Hij balde zijn hand in een vuist, die een witte kleur kreeg. Toen sloeg hij de Timburr tegen zijn wang aan, die te laat was met het afschermen van zijn lijf. ''Taiki, maak het af met Flamethrower!'' De Quilava opende zijn bek nog een keer, waar withete vlammen uit verschenen. Zijn doelwit werd geraakt, wat het einde betekende voor de pokémon. Bewusteloos kwam hij op de grond terecht. Sora gooide zijn vuist half de lucht in. ''Da's één!'' riep hij enthousiast. N liet zijn pokémon terugkeren, maar trok een neutraal gezicht. Fronsend keken de twee naar de jongen met het groene haar. Hij was aan het verliezen, normaal gesproken trok je dan een gefrustreerde blik. Waarom hij dan niet? ''Pawniard, Faint Attack!'' De pokémon was plots geluidloos achter Taiki verscheen en verkocht hem een flinke mep. Hij had echter geen tijd om een reactie te geven. ''Doe nu je Slash!'' Doordat hij geen tijd had om weg te komen tussen de aanvallen door, kreeg hij de volle laag. De Quilava kwam met een klap tegen de grond terecht, en bleef daar roerloos liggen. ''Taiki!'' Sora keek vol ongeloof naar de pokémon, terwijl Chiara van zijn zijde verdween en naar haar pokémon wilde rennen. Was hij.. Uitgeschakeld? Dat kon toch niet? ''Metal Claw.'' Geschrokken keek Sora op. Nee, dat kon hij niet menen..! De Pawniard twijfelde eeen moment, maar deed toen wat hem gezegd werd. Hij rende regelrecht op Taiki en Chiara af, die haar pokémon meteen probeerde af te schermen, door de aanvallende pokémon haar de rug toe te keren, terwijl ze de Quilava vasthield. ''SHIRO!'' riep Sora in paniek, waarna hij op zijn vriendin en haar pokémon afrende. Hij duwde de twee net op tijd aan de kant, voordat Shiro nog een Focus Punch op had geladen en de Pawniard ermee raakte. ''Chim!'' riep hij bezorgd over zijn schouder naar zijn trainer.

''Alles oké?!'' vroeg Sora bezorgd aan Chiara. Ze knikte licht. ''Bedankt.'' De jongen zuchtte opgelucht en stond weer op. Meteen wierp hij een vuile blik naar N. Was dat soms wraak geweest voor zijn pokémon..? ''Shiro..'' De Chimchar draaide zich om en keek Sora vragend aan. ''We zullen ze eens laten zien wat er gebeurt als je aan onze vrienden komt..'' De jongen had zijn vuisten gebald, terwijl hij nog steeds een vuile blik op N had gericht, die lichtjes stond te grijnzen. ''Weet je dat je vriendin misschien niet te vertrouwen is?'' Wat? Sora's vuile blik veranderde langzaam in een vragende. Waar was hij op uit? Wilde hij hem soms nog verder uit zijn tent lokken? ''Daar trap ik niet in,'' mompelde de jongen. Op dat moment richtte N zich op Chiara, die nog op de grond zat met de gewonde Quilava in haar armen. Ze keek hem gealarmeerd aan, niet precies wetend waar hij op doelde. ''Die ogen heb ik eerder gezien. Wat is je volledige naam?'' Hij klonk opeens heel neutraal, alsof het gevecht helemaal niet had plaatsgevonden. Even twijfelde ze of ze die wel moest zeggen, keek Sora kort aan en zuchtte. ''Chiara Hasegawa,'' antwoordde ze. Hij herhaalde haar achternaam zonder geluid, alsof hem dat hielp met nadenken. ''Ah, dat klopt. Hasegawa, ik had toch gelijk,'' mompelde hij toen, en begon weer te grijnzen, voordat hij zich weer op Sora richtte. ''Wat weet je nou eigenlijk van Chiara, Sora?'' De jongen begon te fronsen, nog steeds niet wetend wat hij nou eigenlijk wilde. ''Wat weet je nou eigenlijk over haar achtergrond..?'' Opeens, in een flits, dacht Sora terug aan het moment dat Chiara stil viel. Vanaf het punt dat ze de jongen vast had, en dat de drie Plasma-leden naar hun toekwamen. Had dat er soms iets mee te maken? ''Zal ik je iets bijleren over haar familie?''

''Nee, hou je mond!'' Sora keek van N naar Chiara en weer terug. Zijn vriendin keek paniekerig naar de jongen met het groene haar, maar dat leek hem niet te deren. ''Er werkt een lid bij Team Plasma genaamd Nobu Hasegawa.'' Wat?! De bruinharige jongen probeerde de blik te vangen van degene die net had gesproken. ''Heh, ik wist nieteens dat Nobu een dochter had,'' voegde N er toen aan toe. ''Wat heeft dat met Chiara te maken..?'' N keek Sora toen vragend aan, die lichtjes grijnsde. ''Je had het erover dat Chiara niet te vertrouwen was, wat heeft die informatie daarmee te maken?'' N haalde lachend zijn schouders op en schudde zijn hoofd. ''Kinderen nemen vaak de houding van hun ouders over. Misschien heeft ze wel geplad je te verraden,'' antwoordde hij. Sora keek opnieuw zijdelings naar Chiara, en zag dat ze opnieuw haar blik verbergde, net zoals gisteren. ''Misschien werkt ze zelfs al voor Team Plasma,'' voegde N eraan toe. ''Hou je kop!'' riep Sora toen verwild. Hij richtte zijn blauwe ogen op de jongen met het groene haar, zijn vuisten gebald. ''Je vraagt aan mij hoe goed ik Chiara ken, maar als jij haar van zoiets beschuldigt ben jij juist degene die haar niet kent! Wie denk je wel niet dat je bent om zomaar valse beschuldigingen naar iemand toe te leggen! Ik mag haar dan niet zo goed kennen zoals jij beweert, maar ik ken haar lang genoeg om te weten dat ze niet zo in elkaar zit!'' Sora knarsentandde even. Ze had vast niks gezegd over haar vader omdat ze er zich voor schaamde. Dat begreep hij ook wel. Daarom had hij het liever van haar gehoord in plaats van N, want blijkbaar was het waar. De verontschuldigende blik van Chiara naar hem toe zei al genoeg. ''Shiro! We maken voor eens en voor altijd korte mette met die grasspriet!'' De Chimchar knikte vastberaden en nam een alerte houding aan, klaar om het gevecht weer op te pakken waar het gestopt was. ''Doe je Focus Punch!''


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.