Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapter 45: Skyridge Bridge

Pokémon Black and White Adventure's!

25 aug 2011 - 22:05

931

1

334



Chapter 45: Skyridge Bridge

Sora had met tegenzin zijn spullen gepakt en was weer naar beneden vertrokken.
Hij had niet de kracht gehad om weer in tranen uit te barsten. In tegenstelling hij had een neutrale gezichtsuitdrukking op zijn gezicht. Sparky liep zwijgend naast Roxas en Suki. Ze waren snel door Pinwheel Forest vertrokken na Lenora, Rena en Akito gedag te hebben gezegd. Sora had een brede grijns op zijn gezicht en was in een uitzonderlijke vrolijke bui. “waarom ben jij ineens zo vrolijk?, vroeg Roxas na een tijdje nonchalant. Misschien was het wel zijn manier om het vertrek van Chiara te verwerken… hij had het ook wel moeilijk maar waarschijnlijk niet zo erg als zijn broer… tenslotte had Sora haar leren kennen op de boot en waren toen vanaf daar goeie vrienden geworden. Sora keek hem droog aan,”nee ik ben niet vrolijk maar verdrietig op een andere manier, zei Sora met een flauwe glimlach. Roxas stopte met lopen en keek hem doordringend aan.
“stop. Voordat je jezelf ergens mee pijn doet… ik weet heus wel dat je het moeilijk hebt, zei Roxas met een trillende stem, “broertje, ik zweer dat alles oke is. Echt waar… alleen.. zei Sora wat neerslachtig en haalde een soort sterachtig ding uit zijn zak. Roxas keek hem aan, “ je wilde je eigen gemaakte Luckycharm weggeven aan Chiara?, vroeg Roxas niet-begrijpend. Sora knikte, “ja, maar jij hield me tegen voordat ik maar iets kon doen, zei Sora neerslachtig en strekte zijn arm met de Charm naar de zon die fel scheen, “het spijt me, begon Roxas maar Sora legde zijn hand op zijn schouder, “dit is niet jouw schuld… ik neem jou helemaal niks kwalijk, zei Sora en hing aan Roxas zijn nek..


De twee jongens liepen verder over de gigantische brug heen. Het uitzicht was prachtig. Vele Pidove en Tranquil vlogen geruisloos over en weer waardoor er weleens een schaduw en op de brug neervielen en dan de vele boten die langs voeren, “Pikaaa, gromde Sparky ineens en zowel Roxas als Sora keken op. Een schaduw die zich vormde in een tienermeisje, “Chiara?, begon Roxas maar Sora liep erop af. Het was degelijk wel Chiara maar er was iets. Ze had een scheve grijns op haar gezicht en ze had geen schoudertas om haar nek, “Zorua ik weet dat jij het bent, zei Sora en vond de staart op haar achterwerk en trok eraan.
Meteen veranderde zij terug in een Zorua. Het wezentje sprong in zijn armen.
“oke, tis al goed, zei Sora terwijl hij het zwarte wezentje over zijn kop aaide.
Het wezentje liet een zachte hmm doorklinken en likte over zijn wang.
“is dat een Pokémon!, riep Roxas geschrokken waarbij Sora een grijns opzette, “ja, Zorua de Illusie Pokémon, antwoordde Sora meteen toen hij dat zei veranderde Zorua in Roxas met een scheve grijns, “AAAARGH!” De blonde jongen sprong een meter de lucht in van schrik. Sora grinnikte en trok aan de staart van de nep-Roxas die weer terug veranderde in Zorua. De blonde jongen kwam op Sora aflopen maar Sparky begon te vonken en Zorua verschool zich achter Sora’s been. Een stuk of twee ruw uitziende mannen kwam hun kant op. Ze hadden een leren jack, kale hoofden, motorrijlaarzen aan en aan ieders weerszijden liep een Krokodilachtige pokémon. Sora wierp een blik op de minder grote en richtte zijn Pokédex op het wezen:
Krokorok, de Desert Croc Pokémon,
De speciale membraan over zijn ogen kan de warmte voelen van voorwerpen, dus het kan zijn omgeving zien, zelfs in het donker, sprak het apparaatje.
Sora keek met een droge blik naar de twee mannen, “twee onderdeurtjes die op ‘onze’ brug staan, zei een van de twee met een sarcastische ondertoon in zijn stem. Roxas keek met een angstige blik naar de twee bullebakken. Zijn broer zag dat en deed een stap naar voren, “Laat ons erdoor!, zei Sora fel.
7 jarige Roxas stond op het schoolplein na schooltijd en twee pestkoppen, James en Kenny hadden hem in het nauw gedreven, “geef je het al op, sukkel, zei James maar Roxas wilde Suki niet geven. De Pichu was zijn beste vriendin, “Hé!, stelletje idioten! Laat me broertje met rust!, riep Sora met een dreigende ondertoon in zijn stem. James draaide zich met een ruk om wat Sora niet intimideerde. “houd je kop, sukkel, dit is iets tussen James en je domme broertje, snauwde Kenny die op hem afkwam lopen, “wil je het zo spelen, domme sukkel?, Sparky Thunderbolt!, riep Sora een jonge Pichu sprong van zijn schouder en laadde een straal die hij ontlaadde en richting James schoot. Toen de straal doel raakte draaide James zich om en liep dreigend op Sora af. De bruinharige jongen werd aan twee kanten aangevallen en belandde steeds met een harde klap tegen de grond. Roxas zag hoe Sora een poging deed om hem te beschermen maar in plaats daarvan werd hij in mekaar geslagen..
Sora knalde met een klap tegen de grond. Die gast was verscheidene malen groter en dikker dan hem maar het schrok hem niet af. Roxas stond nog steeds roerloos naar de twee mannen te staren en durfde geen vinger te verroeren. Net als… net als toen op school. “Ga weg! En laat ons er door!, riep Roxas opeens fel en keek vuil naar de mannen, “dit is onze brug dus als je wilt oversteken geef ons al je Pokémon, gromde de een. Roxas grijnsde en greep iets uit zijn tas. Het was rond en zwart, “ga een eind fietsen!, riep Roxas en gooide het ding op de grond waar onmiddellijk een zwarte rook uitkwam en een rookgordijn veroorzaakte.
Sora en Roxas rende hard lachend weg na, “Rotjochies” te hebben gehoord..


Reacties:


Rush
Rush zei op 30 maart 2012 - 19:16:
nice =) alleen is tranquill met dubbel l volgensmij