Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 48: Saving a Toddler!!

Pokémon Black and White Adventure's!

14 sep 2011 - 17:40

1157

0

341



Chapt 48: Saving a Toddler!!

“Sewaddle, het is jou beurt, maatje!.” Een soort rupsachtig wezentje met een soort van cape rond zijn hoofd kwam uit de Pokéball tevoorschijn. Sora grijnsde breed en keek Kio aan, “tis jou beurt, jochie, zei Sora met een brede glimlach. De Riolu keek hem ook glimlachend aan en rende ook het veld op, “je weet de regels ondertussen? Drie tegen drie, als alle drie de Pokémon heb uitgeschakeld heb je gewonnen, legde Burg uit. Sora knikte met een brede glimlach. De Riolu wachtte op een opdracht van zijn trainer, “oke, Kio, laten we beginnen met je Quick Attack!, riep Sora met volle vertrouwen in zijn Pokémon. Kio grijnsde breed en zette zich af tegen de grond en rende met een snelle vaart richting de Rups Pokémon, “Sewaddle! String Shot!, riep Burg en wees op de poten van de Riolu die naderbij kwam. Echter Sewaddle was erg snel en spoot een witachtig spul op de poten van de Kio die met een harde klap tegen de grond viel. Kio was even van zijn stuk gebracht door de enorme klapper die hij maakte, “Kio alles oke?, riep Sora naar de jonge Riolu die knikte maar het kleverige spul van zijn poten af probeerde te krijgen. Opeens hoorde Sora, Roxas en Burg een hartverscheurende gil die weerklonk van buiten af. Enkele sirenes leken ook op te doemen uit de stad, “kom we gaan kijken!, riep Roxas en rende met Nero en Suki richting de deur. Sora knikte, liet Shiro en Nero terug keren en rende achter zijn broer aan gevolgd door Burg en Sewaddle..


Toen ze buiten kwam zagen de jongens en de man een gebouw in brand staan.
“Burg!, me zoontje zitten nog binnen!, begon de vrouw hysterisch die met een klein meisje die naast haar stond. Sora keek Kio en zijn broer aan, “ik ken die blik… mompelde Roxas. Sora pakte de hand van de vrouw beet, “maak je geen zorgen.. zei Sora en rende zonder een woord te zeggen richting het brandende huis,” Sora ben je gek geworden!, riep Roxas. Hij wilde hem tegenhouden maar Sparky hield hem tegen terwijl Kio achter Sora aan ging, “Riuuh!” Sora keek om en zag Kio naar hem toe komen lopen, “nou oke dan maar dicht bij me blijven, zei Sora en pakte het pootje van de Riolu beet. Sora stapte het brandende gebouw binnen dat kraakte en door het geknetter van vuur begon Kio te trillen van angst.
Hij wist niet waar hij moest beginnen met zoeken naar het jongetje tot hij een ingeving kreeg, Kio!. “Kio jij kan met Aura voelen waar dat jongetje is!, zei Sora enthousiast maar hoorde toen hevig gekraak en zag een balk op hem afkomen. Kio aarzelde geen moment en sloeg met Force Palm de balk weg. Sora keek goed om zich heen maar toen hoorde hij een jammerend gehuil dat verdacht veel leek op huilen!, “Kio deze kant op!, riep hij hoestend en rende richting het geluid dat uit een kinderkamer scheen te komen maar die was geblokkeerd met balken en puin. Sora sjorde aan de balken maar het voelde onmogelijk aan om het kindje er uit te krijgen en daar kwam bij dat Sora het haast niet uithield door de hitte en de vlammen. Sora beukte met volle gewicht tegen de balken aan maar dat was ook onbegonnen gekkenwerk. Ergens boven hen ontstond er weer een gekraak dit hadden Sora en Kio niet door want het gehuil werd steeds erger en mengde zich met hoesten, ze moesten opschieten als ze het jongetje wilden redden. Kio begon met zijn Force Palm tegen de balken te beuken en kreeg er beweging maar door trillingen liet er weer een houtenbalk los die tegen Sora’s schouder aanknalde en een diepe wond veroorzaakte. De jongen zag sterretjes voor zijn ogen zweven maar vermande zich al weer snel, kwam overeind en begon met zijn gewonde arm zijn Riolu te helpen. Uit eindelijk was de deur vrij en schopte Sora de deur open. Het jongetje schatte hij zo rond de 1 jaar die snikkend op hem kwam aflopen.
“het is goed, ik breng je naar je mama toe, zei Sora die hem optilde en zijn vest tegen het mondje en de neus van het jongetje drukte en ging gebukt door het brandende vertrek heen terwijl hij met een arm het jongetje vasthield en met de andere de Riolu dichtbij hem hield. Het was donker en elk moment zou het gebouw in kunnen storten maar Sora gaf niet op en kroop door alle smalle gaten door. Het kruipen ging moeilijk met een arm maar het lukte hem om veilig bij de voordeur te komen. het werd erg licht in zijn hoofd doordat het vuur en de rook verstikkend werkte en met een peuter aan je arm ging het niet zo gemakkelijk, “Riuuuh, zei Kio ongerust en begon Sora met alle kracht voort te trekken maar de jongen leek het op te geven en het zag er erg beroerd voor hem uit. Het jongetje versterkte zijn greep op Sora’s vest waardoor hij verder overeind kwam, “Kio, i-ik wi-wil da-dat j-jij j-je Au-aura..s-sphere op-op d-die m-muur richt!, riep Sora hoestend en wees met een trillende hand naar de muur. Kio hief
zijn pootjes op en een witte gloed met lichtblauw licht vormde een bal in zijn pootjes en er een lichtbol recht op de muur af ging en een gat in de muur sloeg.


Roxas ijsbeerde nerveus naast Burg neer die ook met een bezorgde blik naar het huis staarde. De Brandweer was al begonnen met blussen maar het vuur was te hevig op gang gekomen. Terwijl de moeder van het jongetje en het meisje met een Pikachu knuffeltje en een grijs wezentje aan de grond genageld stonden.
Opeens een hoop gekraak en gedreun. Roxas schrok op uit zijn gedachte toen hij opeens zijn broer met Kio en een klein ventje uit het gat van de muur zag rollen. Maar er was iets mis. Sora rolde met een harde klap tegen de grond, hevig hoestend en was ineengekrompen terwijl hij de baby beschermde tegen de harde grond. Roxas aarzelde geen moment en rende snel naar zijn broer. Terwijl Sparky meteen al naar zijn trainer was toe gerent. Roxas knielde naast hem neer en nam het peutertje over die zwarte vegen op zijn gezichtje had die hij met wat speeksel er vanaf veegde, “mama.” Het jongetje liep waggelend naar zijn moeder toe, “oh Jesse, je bent in orde, zei de vrouw opgelucht..

Sparky drukte zijn natte neusje tegen het gezicht van zijn trainer die nog nahoestte. Maar langzaam de Pikachu aaide, “die jongen heeft nu hulp nodig!” Sora kon niet zien wat er om hem heen gebeurde maar hij voelde dat Kio en Sparky bij hem waren. Opeens voelde hij dat hij werd getild en hij in de ogen van Burg keek, “nog even volhouden, we zijn zo snel mogelijk bij het Ziekenhuis, zei Burg zacht terwijl er nog een sirene hun kant op kwam werd alles zwart voor Sora’s ogen…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.