Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 52: Leaving the Town!!

Pokémon Black and White Adventure's!

12 okt 2011 - 22:09

1052

0

327



Chapt 52: Leaving the Town!!

“Rina!, wat doe jij hier?.” de vrouw keek de bruinharige jongen aan, “ik kom je vraag beantwoorden, antwoordde Rina en Roxas keek hem en Rina aan maar even later hoorde het groepje een vrolijke meisjesstem met daarachter de stem van Lucas, “Sora, ik heb het meisje Jessica gevonden,” en meteen daarna volgde de lange jongen met het kleine meisje, “Jessica!, riep de moeder van Jessica opgelucht en omhelsde haar dochter,”hartstikke bedankt voor het vinden van me dochter en het redden van me zoontje, vervolgde de vrouw waarbij Sora en Roxas knikte en het kleine gezinnetje vertrok. Lucas wierp nog een blik op zijn vrienden,”Sora voor de laatste keer word snel beter en succes op je reis. Ik moet nu terug naar de gym, zei Lucas en verdween ook de gang op. Sora zuchtte.. eindelijk weer rust, ”Roxas heeft me vertelt over je reddingsactie, zei Rina met een bezorgde uitdrukking op haar gezicht, “het is niet ernstig. Alleen een gapend gat in me schouder meer niet, grinnikte Sora maar zowel Roxas als Rina konden er niet om lachen waardoor zijn grijns verdween en kwam overeind zodat hij kon zitten waarbij hij zijn arm beet had gepakt. Roxas schudde vermoeid zijn hoofd en ging naast hem zitten, “je hebt me wat uit te leggen.. jij weet iets over Chiara en dat wil ik nu weten, zei Roxas met een bezorgde blik waarbij Sora zuchtte, “dat klopt maar ik heb het beloofd om het niet te vertellen van haar vader, zei Sora tegen de grond, “Sora ik wacht buiten wel, zei Rina waarbij Sora knikte.
“dat kan me nu niks schelen wat je Chiara hebt beloofd! Jullie twee houden van alles achter voor me!, riep Roxas gefrustreerd maar Sora keek hem kwaad aan.
“Rox ik wil je het heus wel vertellen maar blijf dan alsjeblieft rustig oke, zei Sora met een kalme stem maar Roxas snoof..

Sora begon in het kort uit te leggen wat er was gebeurt in Pinwheel Forest en waarom hij en Chiara het hadden bijgelegd, “dus het was allemaal jou schuld vanwege je grote mond?, herhaalde Roxas zijn woorden waarbij Sora knikte, “niet allemaal.. deels N zijn schuld, hij daagde me uit, ging Sora ertegen in met een rood hoofd. Roxas zuchtte zwaar en deed de deur open zodat Rina naar binnen kon. Rina kwam binnen en keek de twee jongens aan, “is alles goed?, begon Rina aarzelend terwijl Sora knikte, “wat wilde je me vertellen, zei hij met een serieuze blik, “over gisteravond hé? Ik heb Nobu gesproken en ik moest je naar Nimbasa city brengen bij het grote Reuzenrad; Ferris Wheel, legde Rina uit. Sora’s ogen begonnen te glinsteren, “dan vertrekken we morgen direct met zijn drieën naar Nimbasa City, zei Sora meteen terwijl Roxas hem schaapachtig aankeek, “Sora..je zit hier nog vast als je dat nog niet wist, zei Roxas met een grijns waarbij Sora op stond maar waardoor er een scherpe pijn door zijn schouder ging en hij naar zijn arm greep, ”ik ben oke.. dit kleine wondje houd mij niet tegen voor de Gymbadge en om Nobu te ontmoeten, begon Sora koppig maar Roxas liep naar hem toen en gaf hem een klap tussen zijn schouder bladen waardoor Sora gromde door de pijn, “je kan niet eens tegen een klein stootje dus laat staan als je valt, zei Roxas met een brede grijns maar zijn broer had hem een kwade blik toegeworpen, “ik ga slapen.. tot morgen, gromde Sora kwaad en stapte weer in zijn bed en trok het laken tot op zijn kin. Roxas en Rina keken elkaar even snel aan en Roxas keek even waar hij kon overnachten, “ga je hier slapen?, vroeg Rina met een verwarde blik terwijl Roxas knikte en zijn slaapzak uitrolde en zijn kussen uit zijn tas pakte, “ik zal wel moeten, verzuchtte hij. Rina glimlachte en gaf hem een moederlijke omhelzing, wierp nog een blik op Sora en verdween de kamer uit. Roxas kroop in zijn slaapzak en viel vrijwel meteen in slaap..



De volgende ochtend lag Sora vroeg wakker. Hij staarde dromerig naar het plafond met Sparky die opgekruld naast hem lag stippelde hij een route uit op de kaart… van Nacrene City tot aan Nuvema Town was rood gekleurd en.. en die periode was misschien toch wel het enigste leuke die hij tot nu had meegemaakt.. snel zocht hij Castelia City op en drukte op inzoomen meteen kwam er een plattegrond te voorschijn en tikte ‘ziekenhuis’ in. Maar kreeg een berichtje met dat die niet op de kaart stond maar wel dat dit Zuid Castelia City was en dat ze dus dichtbij Route 4 waren. Gauw vinkte hij de lijnen met groen aan en deed die in zijn broekzak. Sora kwam overeind en begon zich aan te kleden.. nou ja zijn broek, sokken en schoenen, “Pika.” Klonk het opeens onverwachts en zag opeens zijn kleine vriend naast hem zitten, “morgen jochie, zei Sora met een brede glimlach en aaide hem zachtjes over zijn hoofdje heen. meteen daarna kwam de zuster binnen gelopen met een blauwe band in haar handen. Liet Sora vlug alle vier zijn Pokémon terugkeren behalve Sparky die begon liefdevol Roxas wakker te maken dat eindigde op een elektrische stroom schok waardoor de blonde jongen overeind kwam en de Pikachu nijdig aankeek, “over twee dagen mag je je arm weer belasten dan mag ook de mitella weg, zei de zuster met een vriendelijke glimlach terwijl ze de band om zijn nek bond nadat Sora zijn shirt had aangetrokken, “bedankt voor alles, zei Sora vriendelijk toen ook Roxas slaperig aankwam lopen, “kunnen we gaan?, mompelde hij onverstaanbaar. Sora grijnsde breed en trok Roxas mee aan een arm. Toen de twee eenmaal buiten waren zagen ze Rina staan naast een taxibusje wat dus waarschijnlijk bedoeld was voor Sora maar dit ging hij never nooit doen alleen voor een schouder blessure met de auto naar de volgende stad gebracht worden.. no way!
“op Route 4 zijn er veel zandstormen dus ik dacht laten we met de auto gaan, zei Rina maar Sora beet op zijn onderlip, “nee bedankt Rina.. ik loop liever maar je mag wel mee, zei Sora met een glimlach waardoor de vrouw hem verontwaardigd aankeek. Roxas grijnsde en volgde zijn broer naar de uitgang van Castelia City terwijl Rina hen volgde na iets te hebben gezegd tegen de chauffeur…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.