Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 55: Beating N up!

Pokémon Black and White Adventure's!

20 maart 2012 - 17:09

931

0

306



Chapt 55: Beating N up!

Sora knipperde met zijn ogen en zag niemand minder dan N voor zijn neus staan. Gemeen grijnzend als altijd en met dezelfde groene haren als in Pinwheel Forest.
wat moet je van me? snauwde Sora en keek hem kwaad aan. Het had hem nog kwader gemaakt als toen in het bos samen met Chiara.. hoe durfde die dude zich nog te laten zien Nou, nou, dat is ook niet erg beleefd, Sora, zei N lijzig en keek hem geniepig lachend aan, Gast, ik zou me kop maar houden, zei Roxas kalm en hield Sora stevig aan zijn arm vast, zijn jullie broers? N keek in de blauwe ogen van zowel Sora als Roxas, ga je van hem ook zeggen dat hij niet te vertrouwen is! snauwde Sora en deed een poging zich los te rukken uit de greep van zijn broer, ik zou niet durven,antwoordde N met een schijnheilige blik, dus jij hebt met Nobu gesproken, Sora?, voegde N eraan toe. Sora snoof en had de pogingen om los te komen gestaakt en keek de groenharige jongen kwaad aan, en waar is je vriendin, Chiara? ik dacht dat jullie zo close waren? vervolgde N.. dit was tegen het zere been, als Sora niet beter wist had hij hem nu echt aangevallen en had hij hem allang een bloedneus geslagen. Sora balde kwaad zijn vuist en deed dreigend een stap naar voren, nog een woord over Chiara en je gaat eraan!, riep Sora met een schrille stem. Roxas en Sparky keken elkaar veel betekenend aan en grepen beide een arm en in het geval van Sparky zijn enkel, Sora! Laat je niet verlagen tot zijn niveau, hij is het niet waard!, Riep Roxas met overslaande stem en probeerde hem terug te trekken, Pikapika! zei Sparky fel, dus het is waar, Chiara heeft je écht verlaten. Waarom? Waar is ze? zei N kalm maar met nog steeds dezelfde grijns op zijn gezicht,dat gaat je geen ene bal aan! Het is jouw schuld dat ze weg is gegaan en al zou ik het weten zou ik het je toch niet vertellen, ik verraad me vrienden niet.. en voor het geval je gaat denken dat ze zich bij Team Plasma heeft gevoegd om zich bij haar vader te voegen heb je het mooi mis. Nobu is nog niet eens zo slecht als jij beweert dus houd je commentaar maar voor je riep Sora kwaad en had zich uiteindelijk weten te bevrijden uit de greep van Roxas en Sparky. Maar de twee jongens en de Pikachu hadden niet verwacht dat N in lachen uitbarstte,Sora.. me jongen, wat ben je toch naïef, bracht N er lachend uit maar staarde Sora uitdagend aan die zijn geduld verloor en op de groen harige jongen afstormde, waag het ooit nog om me naïef te noemen of anders fileer ik je hier levend! snauwde Sora door het dolle heen en had hem bij zijn kraag gevat. N keek hem alleen grijnzend aan en Sora duwde hem keihard tegen de grond, balde zijn vuist en wierp met een snelle beweging zijn hand tegen de schedel van N en sloeg waar hij de jongen maar raken kon. N jammerde het uit van de pijn wat Sora gewoonweg niks kon schelen, Sora! Nee! maar Sora stopte echter al met slaan.

De bruinharige jongen had tranen over zijn wangen lopen.. het had geen zin om N knock out te slaan alleen omdat hij hem uitdaagde door luchtig over Chiara te doen. Het hielp ook niet om wraak te nemen op hem hiermee hielp hij niemand niet en al helemaal niet Chiara of Nobu of zichzelf.. zijn moeder had dit ook helemaal niet goed gevonden. N lag daar nog steeds overdonderd op de grond terwijl Sora op zijn knieën zat en zijn gezicht verborg in zijn capuchon, je hebt het er moeilijk mee.. niet? vroeg N met een zachte stem. Zijn gezicht zag er gehavend uit, zijn lip en neus bloedde en om zijn oog was een blauwe kring ontstaan terwijl boven zijn wenkbrauw liep ook een straaltje bloed liep. Sora zweeg. Hij had geen zin om te antwoorden en dat N zag dat hij huilde, we hebben er beide moeite mee. Sora heeft al genoeg pijngeleden qua verdriet en dit doet hem gewoon meer pijn dan toen onze moeder stierf, zei Roxas met een neutrale blik.
N keek zowel Sora als Roxas medelijdend aan,kon ik maar iets doen om jullie te helpen om contact te maken met Chiara. ik denk dat hij haar steun hard nodig heeft, zei N met een doekje die hij tegen zijn neus hield om het bloeden te stoppen, dat kan ik haar niet maken en Sora ook niet. Me broertje moet accepteren dat ze voorlopig alleen reist en dat gaat niet als we contact gaan zoeken met haar. Dat trekt Sora niet en ik ook niet, zei Roxas met een trillende stem maar N luisterde niet en duwde een apparaatje in zijn handen, geef dit aan je broertje. Het is een Xtranceiver die precies werkt zoals een Pokégear alleen kan je op het schermpje het hoofd van die persoon zien en lijkt het alsof je naast elkaar staat, legde N uit. Roxas knikte en zag N verdwijnen. Hij zuchtte diep en liep tenslotte op Sora af, Sora, dit moest ik je van N geven, zei Roxas zacht en legde zachtjes zijn hand op zijn schouder, het spijt me dat ik me liet gaan maar.. maar Roxas maande hem tot stilte, maakt niet uit. Zullen we maar naar het Center gaan? Sora knikte en krabbelde overeind, me Badge zal maar even moeten wachten..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.