Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » ~Another Kind » Proloog

~Another Kind

21 sep 2012 - 23:21

465

6

377



Proloog

Bloed. Over waar je keek was bloed. Er gilden vrouwen en kinderen. Overal renden mannen is sterke outfits met zwaarden, strijdend voor de dood. Want dat gingen ze, dood. Op een paar plekken was er brand en overal waar je keek zag je wel een slachtoffer liggen, half doodgebloed. Vreemde, snelle wezens renden heen en weer, als wazige lichtschimmen. Ze renden langs de mannen en alles wat er van hun overbleef was een lichaam met diepe sneeën in hun vlees. Er klonk er harde knal, waarbij er meer geschreeuw vrijkwam. De huizen waren oud en hoog en overduidelijk onbewoond. Verscheidene stegen liepen tussen de huizen door en na een schelle kreet van waarschijnlijk een vrouw, doken er rechts twee figuren een steeg in, rennend voor hun leven.

''Hou op! Stop! We moeten hier wegwezen!'' De stem van het meisje klonk paniekerig en de doodsangst was van haar porseleinen gezichtje af te lezen. Haar ogen schoten heen en weer en ze had een vreemde blik in haar knalrode ogen.
''Maar moet je eens kijken! We kunnen ons helemaal vol drinken!'' De stem van de jongen klonk smachtend, sexy en aanlokkelijk. Hij was gespierd, had korte blonde haren en een wipneusje. Het meisje keek hem bang aan en hij begon honig te lachen. ''Ha! Je wilt je net zo gedragen als die vegetarische freaks, of niet soms?'' De jongen deed een extra stap naar haar toe, hij was minstens een kop groter. ''Sssh! Doe een normaal. Kelen oprijten is mijn hobby..'' Haar stem klonk onzeker en haar poging de jongen te overtuigen werkte niet. ''Oké. Dan gaan we. Nu!'' Na de schreeuw van de jongen sprintte hij op een abnormaal tempo terug naar de bloederige chaos. Het meisje bleef twijfelend staan, overdonderd door de heerlijke en zo aanlokkelijke geuren. Plotseling verstijfde ze en begon ze te kreunen. ''Wat is dat...'' fluisterde ze obsessief. Als gehypnotiseerd liep ze de steeg uit, weg bij het tafereel een andere steeg in. Ze liep naar het hek dat het einde van de steeg aangaf en bleef doodstil staan. ''Kom hier, lekkerding.'' Ze praatte verleidelijk en uit een grote container die tegen het hek aan stond, kroop een jongen. Hij was ongeveer achttien en abnormaal lang en gespierd. Het meisje snoof en keek hem minachtend aan. ''Jij niet. Jij bent niet degene die zo lekker ruikt..'' Ze slaakte een gil toen ze jongen zijn ogen groot en zwart werden, waarna er alleen nog maar tanden om haar heen waren. Tanden, grommen, een verschrikkelijke stank en heel, heel veel haar. Met een luide krak vloog er iets door de lucht, waarna de aanvaller verdween in de duisternis van de nacht. Het lichaam van het meisje viel slap neer op de grond en uit haar hals staken dikke glas-achtige punten.
Haar hoofd was eraf gerukt.


Reacties:

1 2

Balsemio
Balsemio zei op 27 sep 2012 - 19:27:
Coolheid!
Héél toevallig had ik net dit lied aanstaan, hoe toepasselijk (:
http://www.youtube.com/watch?v=04F4xlWSFh0
Hihi!
Weer als vanouds, pakkend geschreven.

x


Lovalicious
Lovalicious zei op 25 sep 2012 - 10:19:
HOLY MOLY!
Dit is zoo cool!
Jij kan zo goed horror beschrijven!
Love it! Echt, ik zat net naar mn telefoonscherm te staren alsof het een wereldwonder was
Melding of JE LEVEN!
Sorry, I'n tripping

xxx Nadine


Ollivanders
Ollivanders zei op 23 sep 2012 - 17:20:
*Staart naar scherm met mond open*
Ik wil dus echt wel weten wat daar gebeurt
is! Snel verder! Je schrijft super!


Rue
Rue zei op 22 sep 2012 - 19:47:
OMG! Vlug verder!


realMe
realMe zei op 22 sep 2012 - 19:08:
Plet, what had just happend?
Ik wil zo graag een melding van dit verhaal.
Het is echt nu al spannend
Ik ga zo goed mogelijk proberen bij te blijven met lezen.
Al gaat school wel voor, momenteel.
Love