Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Falling In Love ~ Harry Styles » ~1

Falling In Love ~ Harry Styles

20 april 2013 - 20:54

675

17

510



~1

Dit is mijne 1e fanfic. Feedback & tips zijn welkom xx

*pieppieppiep* het is half 7, vermoeid draai ik me om en zet de wekker op mijn telefoon op snooze. Nog even 5 minuutjes kan wel, en draai me weer om.

Een uur later schrik ik wakker, ‘shit’ mompel ik als ik zie dat het al half 8 is. Snel loop ik naar mijn kleding kast en kies een leuk bloesje met jeans uit en doe snel mijn make-up. Gehaast pak ik mijn tas en ren de trap af naar beneden. Gelukkig heeft mijn moeder al ontbijt voor me gemaakt en mijn eten voor school klaar gelegd. ‘thanks mam je bent de beste’, zeg ik en geef haar een kus op haar wang. Ik prop mijn brood in mijn mond, stop de rest in mijn tas, doe mijn gympjes aan en trek mijn jas aan. ‘veel plezier op school schat’, zegt mijn moeder met een lach voordat ik de deur achter me dicht trek en doei roep. Het is nu 8 uur en ik zit op de fiets naar Julia, als ik haar straat in fiets zie ik haar al staan.’sorry dat ik zo laat ben ik had me verslapen’, zeg ik met een glimlach ‘ja dat dacht ik al, dat heb jij wel vaker’ lacht ze gemeen terug. We lopen nog net optijd de les in en gaan op onze vaste plekken zitten, ik loop naar achter en ga naast Anne zitten die me aankijkt en moet lachen omdat ze weet waarom ik zo laat ben. Julia gaat voor ons zitten naast Lola. Julia, Anne en Lola ken ik al vanaf toen we klein waren en zijn daarom ook best friends.’ik heb geen zin in al deze nutteloze lessen voordat we de uitwisselings bespreking hebben, ik wil weten waar ik terechtkomt.’ zucht Lola. Vandaag krijgen we een bespreking met alle leerlingen die op uitwisseling gaan naar Engeland, je kan overal geplaatst worden door heel Engeland, maar je mocht gelukkig wel namen opgeven waarbij je in dezelfde stad komt te zitten. Ook kan het verschillen van de ‘gastfamilies’ die je krijgt, ze kunnen rijk of arm zijn. Voordat we dit te horen krijgen hebben we nog 4 lessen en niemand heeft daar zin in.

Om 12 uur moeten we verzamelen in de aula, ik loop achter Anne, Lola en Julia aan. Thuis hadden we allemaal een brief gekregen met informatie over de uitwisseling en een cijfer van het groepje waarbij je ingedeeld was. Ik was blij toen ik hoorde dat ik met Lola, Anne en Julia samen zat. We lopen naar onze begeleider toe en zien dat Bart en Job hier ook staan, Bart en Job ken ik ook al sinds de basisschool en onze ouders zijn goed bevriend met elkaar.’hee’, zeg ik met een brede grijns ‘nee hé zitten we bij jou..’ zegt Bart sarcastisch en Job lacht erom. Een kuchje onderbreekt ons ‘Hoi, ik ben Vera en ik ben jullie begeleider voor deze uitwisseling’ ze lacht vriendelijk, ‘ik heb 6 namen op mijn lijstje staan: Anne, Bart, Emma, Job, Julia en Lola, klopt dat?’ ‘Ja’ zeggen we allemaal en we stellen ons een voor een voor.’Oké, jullie zitten met z’n 6en in Londen, jullie reizen samen, maken samen opdrachten en gaan naar dezelfde school’ zegt ze. Bij het horen van Londen lichtte iedereens gezicht op.’het vliegen is hopelijk zonder vertraging een klein uurtje, en we verzamelen met z’n alle zondag om 4 uur ’s middags op Schiphol bij de ingang, als je te laat bent gaan we zonder je en natuurlijk heb ik de informatie hier uitgeprint zodat jullie het thuis zelf door kunnen lezen.’ Zegt ze nu wat serieuzer. Ze geeft ons allemaal verschillende boekjes: 1 met opdrachten die daar gemaakt moeten worden, 1 met informatie over Londen, 1 klein woorden boek en 1 boekje met informatie over het vertrek en wat er allemaal mee moet. ‘Jullie mogen nu gaan, en zijn morgen vrij dus genoeg tijd om in te pakken, ik zie jullie op Schiphol!’ ze lacht nog een keer, draait zich om en loopt weg. ‘YES weg gaan naar Londen!’ zeg ik blij.


Reacties:

1 2 3 4

IloveZayn
IloveZayn zei op 27 mei 2013 - 20:00:
Dit klinkt suuper leuk!
Tjaa, leren moet dan maar even wachten want ik wil echt even verder lezen =]
xoxo


xDestine
xDestine zei op 8 mei 2013 - 13:57:
Leuk verhaal. Het gaat allemaal wel erg snel voor mijn gevoel, maar dat kan ook aan mij liggen.


Rue
Rue zei op 8 mei 2013 - 12:43:
Leuk


beertje
beertje zei op 7 mei 2013 - 20:28:
leeuk ben niet zon fan van ze maar goed


ilove1D
ilove1D zei op 21 april 2013 - 16:06:
dit is mijn eerste fanfic die ik lees, snel verder!