Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Rehab in another world » Welcome home

Rehab in another world

23 april 2009 - 17:47

295

1

251



Welcome home

Ik zet de laatste koffer in de koffer van Geoffrey's auto. "Heb je alles?" vraagt hij lief terwijl hij zijn armen om mijn middel slaat. "Uhu." "Stap dan maar in, het is nog een lange rit voor we weer thuis zijn." Ik knik, druk nog een kusje op zijn wang en stap dan in de auto. Ook Geoffrey stapt in de auto en dan vertrekken we, weer naar de echte wereld.

****170 minuten-oftewel 2uur en 50 minuten-later.****

"Voila, we zijn weer in Magdenburg. En waar ergens woont je vriend?" "Baanhofstrasse" "Baanhofstrasse? Wacht eens even, zijn achternaam is toch niet 'Kaulitz', of wel?" "Euh, ja." "Dat meen je niet!" "W-Wat is er?" "Dat is mijn neef!! Ik heb hem al zo lang niet meer gezien!!!" Oke, dat zag ik niet aankomen.
Ik moet hem verder niet meer uitleggen hoe hij moet rijden want de weg kent hij wel. De laatste 10 minuten van de rit neuriet hij de hele weg met de radio mee en wanneer we eindelijk aan het huis van Tom en Bill aankomen kan hij, net zoals ik, niet snel genoeg uit de auto zijn. We 'spurten' beide naar de voordeur en ik bel aan.
Bill komt opendoen en zodra hij me ziet knuffelt hij me zowat plat. Eindelijk ben je terug! Ik heb je echt gemist!!! Je nam je gsm nooit op en je belde nooit, ik was echt ongerust!!" "Dat was nergens nodig voor. Kijk, dit is mijn lief, dankzij hem kon ik terugkomen, en voor je het vraagt. Ja, het je neef Geoffrey." "Hoi Bill." "Geoffrey!!!!!!!!" Bill loopt naar hem toe en knuffelt ook hem zowat plat.

We gaan met Bill mee naar binnen en samen met nog een hele groep vrienden gaan we die avond uit om mijn thuiskomst te vieren.


THE END


Reacties:


hilfxmir
hilfxmir zei op 26 juni 2009 - 22:44:
^^ die is leuk!!