Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Zwerkbal Finale » Kerst op zweinstein

Zwerkbal Finale

7 feb 2014 - 18:50

780

0

178



Kerst op zweinstein

Het was maandag middag toen ze naar verweer tegen zwarte kunst van banning kregen.
net toen ze het lokaal binnen zouden stappen riep professor banning wacht!!!!!!
Ze bleven voor de deur staan toen erop eens een rode kerst loper uit ging.
toen zij banning kom nu maar binnen zei hij toen.
Toen ze naar binnen liepen zagen ze meteen een grote verandering alles was versierd met kerst versiering.
Hallo Harry Ron en Hermelien zei hij.
Hallo professor banning zijden zij alle drie in koor.
Wow wat hebt u gedaan met het lokaal zei Hermelien u hebt vast een paar goede spreuken gebruikt niet waar professor banning.
ja zei hij jullie mogen er ook een paar doen zij hij.
Hermelien zei: exornate
Ron zei: laude loricadum
Harry zei: natale fenestra
zeiden ze.
Ik hoop dat dit een mooie kerst word zei Ron.
Ik ook zei professor banning.
Toen zei banning overwachts wat doen jullie hier eigenlijk weten jullie dan niet dat alle lessen afgeschaft om de 1e kerst dag te vieren zei hij.
o ja !!!!!!!!! dat was ik helemaal vergeten te zeggen zei Hermelien kom op jongens wij moeten gauw naar de eetzaal ze zijn vast al met het kerst brood begonnen.
maar net toen ze de eetzaal binnen kwamen werden er net allerlei lekkere gerechten voor getoverd door Perkamentus zoals: varkens rolade, kerstbrood, en kalkoen.
hhhhm lekker zei marcel die gouw wat van de kalkoen begon te smullen.
Ron en Hermelien zouden een grapje uithalen met malfidus dat hadden ze ook tegen Harry gezegd ze waren heerlijk aan het eten toen Hermelien opeens ophield met eten en begon te roepen iel !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Er zit een slak op mijn tafel riep Hermelien die op de stoel ging staan.
Daar malfidus op antwoorde zoals gepland zij hij hahaha modder bloedje is bang voor een slak moet ik je reanimeren of zo malfidus zei Ron.
Toen moest iedereen van de zaal lachen behalve zwadderig aleen p
zonder te weten dat alle leraren erbij waren die in de grote deur post stonden.
zozozo zij Perkamentus tegen malfidus kom na het middag maal maar even naar mijn kantoor.
Toen het middag maal was afgelopen probeerde malfidus te ontsnappen om naar toverdranken van sneep toe te gaan die wist vast wel weer iets zodat hij niet op zijn donder kreeg van Perkamentus.
Dus toen probeerde hij te ontsnappen maar parvati Harry Ron en Hermelien hielden hem tegen toen Perkamentus dacht harry dat hij nog een knipoog en een glimp opving.
Toen ze weer druk pratend naar de dikke dame gingen zeiden zei bliksem schicht toen ging de dikke dame open.
Kom op zei Hermelien nu moeten we naar anderling met gedaante verwisseling.
Toen ze bij gedaante verwisselingen waren was de les al begonnen.
Ah daar zijn meneer Wemel Potter en mevrouw Griffel zei anderling.
We gaan net deze kippen tot varkens omtoveren en dan weer terug dan hebben wij hier voor de lol onthoofde kippen liggen gatsie darrie!!!!!!! riepen alle meisjes meisjes meisjes hou toch eens op zei anderling deze ''onthoofde'' kippen toveren wij op tot weer levende kippen zei ze.
Harry en Ron lagen onder de les te slapen zoals altijd opeens zagen ze kippen hoofden met een varkens lijf rond kakelen toen zei anderling op eens met een strenge stem meneer malfidus wat heeft dit te betekenen zei anderling om dat ze met zwadderig les kregen toen anderling zei ga jij zometeen maar even naar het kantoor van professor en owee!!!!! als jij naar de kerkers van sneep gaat ze draaide zich om en zij: quod absit wat waarschijnlijk opgeruimd staat netjes betekent want alles was ineens opgeruimd oke jongens ga maar naar de volgende les jongens Griffoendor naar waarzeggerij en jullie Zwadderich ga maar naar verweer tegen zwarte kunst van proffesor lupos.
Toen ze naar waarzeggerij gingen hoorden ze dat zij nu een S.I.J.M.B.A.L hadden. harry dacht o nee !!!!!!
Een SL.I.J.M.B.A.L maar gelukkig is dit de aller laatste dag van de S.L.I.J.M.B.A.L.len week toen harry ron en Hermelien aan de beurt waren zeiden ze maar wat want ze snapten nooit ook dan maar iets van waarzeggerij van zwamdrift toen ze klaar waren hoorden zij de cijfers van zwamdrift yes we hebben een voldoende gehaald door gokken een 8.5 !!!!! riep ron. toen naderde het einde van het school jaar in de trein gebeurde niet echt meer iets bijzonders aleen vonden fred en george zakje met 20 galjoenen 95 sikkels en 199 knoeten.
Toen fred en george in de coupé van harry en ron en Hermelien in stapten riepen ze gelijk kijk eens dit is uit de zak van malfidus gevallen toen hij over knikkebeen heen struikelde kom maar jonge kom maar goed zo!!!!! riep Hermelien tegen knikkebeen.
toen ze uit de trein stapten zei ron tot over 1 maand jo doei riepen harry en Hermelien hem na.
Toen ging harry met de Duffelingen mee en ook dirk was erbij.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.