Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Zwerkbal Finale

Zwerkbal Finale

20 jan 2014 - 19:26

AL

780

2

Harry lag heerlijk te slapen in zijn hemel bed opeens schrok hij wakker hij deed zijn gewaad aan ging naar de ontbijt zaal daar Ron en Hermelien al op hem wachten.
goede morgen zij Hermelien zij zaten al lekker te ontbijten harry ging ook ontbijten maar wel 10X zo snel Ron en Hermelien gingen ook sneller ontbijten dan normaal ze renden allemaal naar buiten.
Ron en Hermelien gingen recht door en riepen wij halen Hagrid nog even op!!!! Harry ging snel in de kleed box van Griffoendor zitten toen zei plank opeens eindelijk daar ben je Harry zij hij oke we hebben we hebben dezelfde opstelling als altijd in tussen tijd had harry zijn zwerkbal gewaad snel aan gedaan.
We beginnen over 5 minuten toen was de wedstrijd aangebroken.
zwadderig-Griffoendor. zwadderig stond na 5 minuten al dik voor met 140-0 zwadderig was aan de winnende kant want malfidus had bijna de snaai te pakken.
opeens knikten fred en george de twee drijvers knikten naar elkaar.
iedereen dacht dat zwadderig ging winnen maar toen schoot een drijver van zwadderig de beuker naar fred die hem naar george sloeg huh dacht iedereen zo slaat hij george er toch van zijn helleveeg-5 af.
maar nu snapten ze waar dat knik gedoe goed voor was george schoot de beuker op malfidus af die vol van zijn bezem werdt gesleurd toen ging harry zijn vuurflits ging zo snel mogelijk naar boven.
hij zocht de snaai terwijl malfidus op de grondt werd behandeld.
net zoals victor kruml het ook deed bij de finale Bulgarije-ierland ja daar zag harry hem een klein goud flitsend fonkje harry hieldt hem in het oog.
toen het spel werdt hervat dook hij gelijk ergens op af maar het was niet de snaai malfidus dacht dat hij de snaai had gezien dus ging erachter aan ze doken als een pijl naar beneden recht naar beneden toen ze zo'n 20 centimter van de grond waren trok harry op malfidus reageerde te laat en viel te pletter op de grond.
het spel werd nu niet stilgelegd maar harry had de snaai de hele tijd in het oog gehouden hij dacht als ik de spatski-beweging na doe ben ik misschien van malfidus af en dat had dus ook net gewerkt.
Harry dook achter de snaai aan ja het schilde nog maar 5 centimeter jajaja nog maar 4-3-2-1-0 ja hij had hem de snaai harry had de finale beslist.
Zwadderig-140 Griffoendor-150 hij werdt op handen en voeten naar binnen gedragen ook door de teams van ravenklauw en huffelepuf.
Zwadderig had nu de zwerkbal beker al 5 jaar niet meer gewonnen.
de hele school behalve zwadderig droeg hem op handen en voeten naar binnen.........

Hoofdstukken

  1. Kerst op zweinstein
    780 woorden, 0 reacties, laatste update: 7 feb 2014 - 18:50

Reacties:


megajelko zei op 20 jan 2014 - 19:27:
thanks en ja ik was nog maar net begonnen mwa hahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!


DenizIlanbey zei op 20 jan 2014 - 18:18:
Heel knap dat je op je 11e al kan schrijven hoor! Blijf steeds meer schrijven en lees ook eens van anderen. Daar leer ik zelf ook veel van... Komen er trouwens nog andere hoofdstukken?