Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Falling in Love... but with the wrong guy... » ~1 Today I'll walk away

Falling in Love... but with the wrong guy...

28 mei 2014 - 8:14

458

4

206



~1 Today I'll walk away

1e hoofdstuk! ENJOY! :)

Jaylinn Quinn Davidson


Ik haat ruzie! Dat is een feit. Daarom ga ik naar Londen. Ik ben Wolverhampton spuugzat! Waarom? Mijn ouders doen niks anders dan schreeuwen. Maar 1voordeel mijn bestie woont in Londen. Ze woont in een appartement bij mij in de buurt. Mijn ouders weten niet dat ik weg ga. Dat mag ook niet. Want dan laten ze me nooit gaan. Ik ben al 16 hoor! Maar nu ga ik mijn spullen in pakken. *Een aantal uur later* Ik schrijf een brief. Daarin staat: LIEVE MAM EN PAP. IK BEN JULLIE GERUZIE ZAT! IK HEB LANG NAGEDACHT OF IK DIT WEL ZAL DOEN. EN IK HEB EEN BESLISSING GENOMEN.
IK LOOP WEG EN PROBEER ME NIET TE ZOEKEN. IK BEN VEILIG.
LIEFS, JAYLINN.
Ik leg het briefje op mijn bed, gooi mijn koffers door het raam naar buiten en glip weg. Als ik op het vliegveld ben, zegt een stem: 10minuten voor vertrek voor de vlucht naar Londen.
Shit! Nu moet ik rennen! Ik ren zo snel mogelijk naar de incheckbalie, dan door de duane en het vliegtuig in. Daar is mijn plek. Ik ga zitten en ik zie dat er een vreemde jongen naast me zit. ,,Hee.''zeg ik. Geen antwoord. Dan niet... als ik mijn oortjes in doe hoor ik de muziek van Miley Cyrus.

Harry Edward Styles

,,Harry!! Harry!!! Godverdomme Harry!!!'' Roept Jaden. ,,WAT?!?!'' Roep ik geërgerd. ,,Niks.'' Jaden staat tegen de muur van mijn kamer. ,,Rot een eind oo man.''zeg ik. Jaden grijnst. Het liefst zal ik hem nu vermoorden maar daar ben ik te moe voor. Ik sta op en loop naar de douche. Daar kleed ik me uit en spring onder het warme water. Na enkele minuten stap ik de douche uit en doe mijn handdoek om mijn middel. Ik loop naar mijn kast en pak een zwarte skinny jeans, met een zwart t-shirt, een rode bodywarmer en rode schoenen. Daarna pak ik een boxershort. Ik kleed me aan en stap de grote woonkamer binnen. Daar zitten Niall, Liam, Louis en Zayn. ,,Moguuhh.'' Zeg ik. ,,Moguuhh gozer.''zegt Liam. ,,En was het gezellig vannacht?''vraag ik grijnzend. ,,Wat denk je zelf?'' Antwoordt Louis. ,,Maar Zayn heeft zijn one night stand afgebroken... Hij vond dat ze 'vrij' moest zijn.''zegt Harry. ,,Softy.'' Mompel ik. ,,Wat zei jij?'' Vraagt Zayn dreigend. ,, ik-ik zei niks.''zeg ik. ,,O jawel en dat ga je me nu vertellen ook!''roept Zayn. ,,Ik-O okee goed... Ik zei dat je een softy bent.''zeg ik. Zayn balt zijn vuist. O-shit hij is boos. Hij stompt me in mijn maag. Ik zak in elkaar. ,,Dat zal je leren.'' Lacht Zayn. ,,Heeyy dat huis hiernaast stond toch leeg?''vraagt Niall. ,,Ja, hoezo?''vraagt Zayn. ,,Er stopt hier net een taxi en er stapt een meisje uit, met heel veel koffers.''zegt Niall.


Reacties:


Marianne1D
Marianne1D zei op 28 mei 2014 - 6:50:
Melding!! Echt superleuk!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 27 mei 2014 - 21:06:
leuk
melding graag


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 27 mei 2014 - 20:08:
Aardige Zayn ;p
Wel leuk,
-x-


justmissF24
justmissF24 zei op 27 mei 2014 - 20:06:
Melding graag