Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H10<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

17 juni 2014 - 16:52

1825

6

1116



>H10<

Hoi, sorry dat het zo lang duurde. Ik had even geen inspiratie. Anne heeft me geholpen (thanks babe) en hier is een nieuw hoofdstuk. Enjoy ;)

Lina

Ik word wakker van het schemerige licht dat door de gordijnen schijnt. Ik kijk op de klok. Het is pas zes uur, ik kan niet meer slapen. Gisteravond hebben we iets gegeten en zijn gaan slapen omdat we moe waren van de vlucht. Ik leg mijn hoofd opnieuw op mijn kussen. Ik vind het echt leuk hier, maar ik zit met Louis in mijn hoofd. Zou hij mij echt leuk vinden zoals Skyler beweerd of ziet hij me alleen maar als fan? Mijn gedachten worden verstoord door iemand die op de deur klopt. Dat is niet Skyler, die gooit de deur altijd open en doet dan alsof er iemand vermoord word.
,,Binnen." Zeg ik en ik zie de deur zachtjes open gaan. Het duurt even, maar dan zie ik het gezicht van Louis.
,,Uhm goedemorgen." Zegt hij wat verlegen.
,,Hi Louis." Zeg ik en ik ga wat rechtop zitten.
,,Sorry dat ik zo vroeg binnen kom." Verontschuldigd hij zich eerst.
,,Ach, ik kon toch niet meer slapen."
,,Vond je het leuk gisteren?"
,,Ja, maar ben je daarom hier?" Ik hoop dat hij zegt nee en dat hij me beter wil leren kennen.
,,Lina!" Skyler komt mijn kamer ingerend en ik moet lachen. Dat bedoel ik!
,,Skyler, wat is er?"
,,Liam en ik willen naar het strand en we vroegen ons af of je mee wilde."
,,Ja lijkt me leuk, hoe laat?"
,,We gaan rond negen uur ontbijten. Als jij je daarna om gaat kleden, gaan we daarna weg."
,,Prima." Zeg ik en richt me weer tot Louis.
,,Jij mag ook komen hoor Louis." Hoor ik Skyler nog zeggen. Wat dat nog niet het plan dan? Ik bedoel, ik zie duidelijk dat Liam en Skyler elkaar leuk vinden. Hadden ze nou echt gedacht dat ik alleen met hun naar het strand wilde? Ik hoop dat Louis ja zegt, hij is erg leuk en ik wil hem graag leren kennen.
,,Ja ik ga mee." Zegt Louis en mijn hart maakt een sprongetje. Wow, kan het echt zo zijn? Kan iemand zo snel verliefd worden? Louis kijkt me aan en ik glimlach naar hem. ,,Heb je wel zin om naar het strand te gaan?"
,,Ja waarom niet?"
,,Nou ik wilde eigenlijk net vragen of je mee wilde naar het strand, alleen met mij." Meent Louis dit?
,,Oh echt waar? Maar waarom dan?" Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Waarom vraag ik dat? Ik weet toch dat hij me wilt leren kennen, waarom zou hij je anders meevragen?!
,,Ik wil je leren kennen Lina." Zegt hij en hij kijkt me aan. Ik knik, maar kan niks uitbrengen. Zijn ogen zijn betoverend.
,,Je kan nu toch ook dingen vragen? We zijn alleen." Zeg ik tegen hem en hij knikt. Hij zet zijn hand op zijn kin en doet net alsof hij nadenkt. Ik moet lachen om zijn serieuze gezicht.
,,Uhm je heet Lina, maar hoe oud ben je?"
,,Zestien."
,,Heb je broers of zussen?" Het is net zoals ik verwacht had. Eerst de gewone vragen en dan komen straks de pittige vragen?
,,Ja, ik heb een zusje, genaamd Perrie."
,,Dat is ook de naam van Zayn zijn vriendin." Ik kijk hem aan. Alsof ik dat niet weet. Ik ben niet voor niets een Directioner. Ik weet alles van ze.
,,Ben je van nog een andere artiest fan?" Vraagt hij dan. Ik knik. ,, Van wie?"
,,Miley Cyrus."
,,Dat is toch dat meisje die Hannah Montana was?"
,,Ja, maar ik vind haar nu veel beter. Ik bedoel, ze is niet meer zo'n meisje meer."
,,Miley lijkt wel op je." Ik trek een wenkbrauw op.
,,Ik lijk op Miley?" Louis knikt.
,,Wil je dat niet horen?"
,,Het maakt mij niet uit, maar volgens mij lijken we niet zo op elkaar."
,,En wat vind je het leukste liedje van ons?"
,,Change my mind." Zeg ik. Ja daar hoef ik niet lang over na te denken.
,,Waarom dat liedje?"
,,Omdat het een rustig nummer is met een mooie tekst."
,,Dat is lief." Zegt hij en glimlacht.
,,Maar ik wil me aankleden." Zeg ik en ik kijk hem aan. Hij blijft zitten en kijkt me wat uitdagend aan. ,,Nee. Dat gaat mooi niet gebeuren!"
,,Wat niet?"
,,Dat weet je donders goed! En nu wegwezen!" Ik duw hem de kamer uit en stap de badkamer in waar ik me douche en aankleed. Ik loop in mijn short en tanktop naar de woonkamer.
,,Goedemorgen!” Ik word begroet door iedereen die op de banken zitten.
,,Ontbijten?” Vraagt Niall.
,,Ik ga eerst mijn haar borstelen.” Iedereen knikt en ik loop weer naar de slaapkamer. Ik borstel snel mijn haar en doe het in een hoge paardenstaart. Ik loop niet veel later weer naar de woonkamer en zie niemand weer. Zijn ze nu gegaan zonder mij? ,,Skyler? Louis? Liam? Iemand?” Ik loop overal heen.
,,Ik ben hier.” Ik zie Louis de deur uitlopen.
,,Waar is iedereen?” Vraagt hij terwijl hij om zich heen kijkt.
,,Ik denk al eten.” Ik maak een gebaar dat hij mee moet komen. Als hij bij me staat, steekt hij een hand uit die ik pak. Een warme rilling loopt over mijn lichaam. Ben ik dan echt verliefd? Ik pak het pasje en mijn telefoon en we lopen de kamer uit. Als we beneden komen lopen we nog hand in hand. We lopen het restaurant in en zoeken de rest. We zien Harry naar ons toe lopen.
,,Wij zitten daar, kom.” We lopen mee en gaan zitten. Ik loop naar het eten en schep wat op. Als ik terugkom, bedenk ik dat ik drinken ben vergeten. Ik loop naar de automaat, pak en glas en vul hem. Ik draai me om en iemand botst tegen me aan. Mijn jus d'orange word op mijn shirt gemorst.
,,Oh sorry. Gaat het?” Ik kijk op en kijk in twee bruine ogen.
,,Amy? Ben jij dat?”
,,Lina? Niet te geloven. Dat is lang geleden.” Amyen ik waren klasgenoten in groep drie. Ze ging van school af omdat ze verhuisde naar Ierland.
,,Leuk je weer te zien. Maar sorry van je shirt.”
,,Oh maakt niet uit. Ik heb genoeg bij. Ben je ook op vakantie?” Ze knikt. Ik glimlach.
,,Ik ben morgen wel weg . Dus jammer dat we nu pas elkaar tegenkomen.”
,,Ja ik ben pa sinds gister hier.”
,,Super je gezien te hebben.” Ze knuffelt me en loopt weg. Ik zwaai even en loop terug.
,,Wie was dat?” Vraagt Skyler.
,,Amy. Ken je niet. Ging voordat jij kwam van school af.” Ze knikt en eet verder.
,,Nu heb ik nog geen drinken.”
,,Ik haal wel.” Zegt Louis en loopt weg. Wat lief!

Louis Tomlinson


Ik loop naar de automaat en vul twee glazen. Net toen ik Lina's hand vast had, voelde ik een geweldig gevoel in mij buik. Ze is echt super. Ik vind het toevallig dat haar zusje ook Perrie heet. Ik pak de glazen en loop terug. Ik zet ze neer en Lina geeft een teken van dankbaarheid. Ik ga zitten en we beginnen te eten. Als we klaar zijn lopen we naar de kamer en pakken onze spullen. Iedereen kleed zich om en pakt alle spullen bij elkaar. We pakken onze pasjes en lopen naar beneden. Ik vind het chill dat ze hebben geregeld dat er geen fans zijn. Natuurlijk kunnen we die in de stad tegenkomen maar bij het hotel niet. Een limo (ik denk van het magazine) haalt ons op en we stappen in. Ik hou de deur open voor Lina en ze stapt in. Ik stap na haar in en de rest ook. Ik zit naast Lina en Liam naast Skyler. Je ziet echt aan ze dat ze verliefd zijn op elkaar. Ze praten en praten maar door over van alles. Lina ligt met haar ogen dicht tegen mijn schouder aan. Moet ik mijn arm om haar heen doen? Ik kijk Harry aan. Harry is mijn beste vriend en ik kan echt altijd bij hem terecht.
,,Doe maar gewoon je arm om haar heen.” Fluistert hij in mijn oor. Ik doe voorzichtig mijn arm om haar heen. Ze merkt het en gaat dichter tegen me aan liggen. Ik voel spanningen in mijn buik. Ben ik verliefd aan het worden op een fan? Na een paar minuten zijn we er. Ik wrijf zachtjes over Lina haar wang en ze doet een oog open.
,,We zijn er.” Grinnik ik. Ze gaat rechtop zitten en mijn arm valt weer tegen mijn lichaam aan. We stappen uit en lopen naar het strand. We lopen een hel stuk verder van de drukte. We komen bij een rustig stuk uit. Het ziet er prachtig uit. We leggen alles neer en trekken onze kleren uit. We hebben toch zwemkleren eronder zitten. Ik ren de zee in en neem en duik. Als ik bovenkom zie ik alleen Lina langs de kant staan.
,,Wat is er?”
,,Het is koud.”
,,Het is niet koud.” Ik ren naar haar toe en trek haar het water in. Ze stribbelt tegen.
,,Ik wil niet. Het is koud.”
,,Dan doen we het zo.” Ik til haar over mijn schouder. Ik loop de zee in en zet haar neer. Meteen krijgt een rilling. Ik lach en spetter haar nat. Ze gilt en spettert terug. Zo zijn we even bezig als we besluiten te gaan zonnen.

Liam Payne

We liggen in de zon te zonnen. Ik sluit mijn ogen en geniet van de zon. Na een paar seconden is mijn zon weg. Ik open mijn ogen en zie Skyler voor me. Ze heeft prachtige ogen waar je in verdrinkt.
,,Wil je me even insmeren?” Ik knik en pak de zonnebrand uit de tas. Ze gaat op haar buik liggen en ik ga naast haar zitten. Ik spuit wat spul op haar rug en begin het uit te smeren. Ik maak er meteen en massage van. Ze word heel rustig. Ik heb heel wat mensen in slaap gekregen door mijn massage. Als ik klaar ben gaat ze rechtop zitten. Haar zwarte haar zit in een vlecht en de blauwe plukjes zijn er tussen gewikkeld.
,,Zal ik jou rug doen?” Ik knik weer en ga liggen. Ze gaat op me zitten en begint te smeren. Als ze klaar is gaat ze weer van me af en gaat weer op haar handdoek liggen. ,,Zullen we vanavond iets gaan doen?” vraagt Harry.
,,Ja is goed. Wat dan?” Lina kijkt hem aan. Hij haal zijn schouders op.
,,Ik hoorde dat er een leuke disco hier in de buurt is. Zullen we daarheen gaan?” vraagt Skyler. Iedereen knikt.
,,We gaan naar de disco dus.” We knikken en iedereen gaat liggen. Even heb ik zin om iemand te gaan irriteren. Ik weet al iets. Ik pak Skyler op en gooi haar over mijn schouder. ,,LIAM! LAAT ME LOS! HET WATER IS KOUD!”
,,Nee.” Ik grinnik even. Als we bij het water aankomen begint Skyler op mijn rug te slaan. Ik negeer het en duik de zee in. We komen samen boven en ze geeft me een tik. Ik lach even en loop de zee uit. ,,Je komt niet zomaar van me af hoor, mannetje!” Skyler komt me achterna rennen. Ik hoor de andere lachen maar wij rennen door. Ik neem een duik in het water en ze komt me achterna. Ik zwem er weer uit en loop naar de handdoeken. Ik ga liggen en ze springt op me.
,,Oef!” Ze lacht en blijft liggen. Ze gaat goed liggen en begint ze zonnen.


Reageren=Melding


Reacties:

1 2

ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 18 juni 2014 - 21:41:
leuk!!!!!!!!!!
snel verder!!!!
melding!!!
x


1Dtjetanya zei op 17 juni 2014 - 22:11:
Superschattig!!
Ik heb een voorgevoel dat er iets in de disco gaat gebeuren...
Snel verder!!


x1Dx
x1Dx zei op 17 juni 2014 - 19:32:
Haha heel leuk hoofdstuk!
Snel verder melding! X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 17 juni 2014 - 17:23:
leuk! Melding voor het volgende hoofdstuk! X


Anne
Anne zei op 17 juni 2014 - 17:22:
Graag gedaan!
Nu snel verder, haha! Xx