Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 28

Obsessed - One Direction

23 juni 2014 - 19:25

437

7

391



Obsession 28

28.Aimée A. Moon

38 days left

Tot nu toe heb ik Harry bijna elke dag gesproken. De aandacht van de media was alleen maar erger geworden en ook op de universiteit kijken mensen me vaak aan. Ik heb zelfs een keer meegemaakt dat een fan met me op de foto wou. Een beetje overdonderd had ik ingestemd en de foto was al snel op internet te vinden. Op dit moment ben ik met James aan het shoppen voor een outfit om de moeder, zus en stiefvader van Harry te ontmoeten. Ik zou met hun samen kerst vieren en ik wil er wel goed uit zien.
We lopen een winkel binnen en meteen valt mijn oog op een jurkje. Ik loop erheen en pak een maat 38. Nee, ik was niet zo dun als Eleanor. Ik heb eigenlijk altijd wel vrede gehad met mijn lichaam. Het was wat aan de korte kant en dat was het enige waar ik problemen mee had. Oke en met mijn borsten. Ze zijn te groot. Ja, dat lees je goed. Ze zijn te groot. Ik schaam me ervoor omdat ze zonder bh hangen in plaats van rechtop staan. Daarom houd ik ook altijd mijn bh aan tijdens seks. Maar voor de rest ben ik tevreden met mijn buik, armen en benen. Ik heb geen stokken en daar ben ik blij mee.

Ik kom het pashokje uit en bekijk mezelf in de spiegel. Ik kijk op als er gefloten word, ik verwachtte dat het van James kwam maar het komt van een onbekende jongen "Eehh.. ik ben be-" "bezet. Weet ik. Je bent de vriendin van die dude uit One Direction. Maar wat hij niet weet doet hem geen pijn toch?" Vol ongeloof kijk ik de jongen aan totdat hij in de lach schiet. "Grapje, grapje. Ik kwam je eigenlijk vragen naar die vriend van je." Hij komt naast me staan en wijst naar James die door de kledingrekken kijkt. Glimlachend bijt ik op mijn lip. Het is lang geleden dat James een vriend heeft gehad. "Dus je bent gay?" "Bi eigenlijk, maar voor hem zou ik gay worden. Ik bedoel, kijk naar hem! Hij is stunning." Ik knik lachend. "Klopt. Hij heet James en gelukkig voor jou, is hij ook gay." "Geweldig! Ik ga naar hem toe. Oh en by the way, dat jurkje staat je fantastisch..?" "Aimée." "Aimée, leuk je te ontmoeten. Ik ben Troy. Bye!" Al snel is de jongen verdwenen en met een glimlach kijk ik toe hoe hij een gesprek begint met James.

--

OHMYGOD MORGEN EN OVERMORGEN IM SO EXCITED

Maar ik denk dat ik daarom niet kan posten, sorrryyy


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 25 juni 2014 - 7:08:
OMG JE BENT NAAR 1D GEWEEST!! Hoe was het? Hoe was het! I'm sooo happy for you! Ik ga zelf op 2 juli naar Düsseldorf =D

Btw nice chapter!


x1Dx
x1Dx zei op 24 juni 2014 - 13:41:
Haha heel leuk stukje!
Echt lief! <3
Heel veel plezier!!!!!!!!
I'm jealous!!! ;-) xxx


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 23 juni 2014 - 23:21:
Oooh schattig!!!!!


xannax1d zei op 23 juni 2014 - 21:52:
Leuk! ik geniet er nog steeds van Love it


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 23 juni 2014 - 21:07:
super leuk!
veel plezier!!