Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 29

Obsessed - One Direction

26 juni 2014 - 10:36

559

7

337



Obsession 29

29.Aimée A. Moon

3 days left

Ik loop de school uit en stap de sneeuw in. Eindelijk vakantie. Ik rits mijn jas dicht en loop naar de auto van James. Ik zwaai als ik Troy zie. Sinds twee weken hebben ze een relatie. Het is ontzettend schattig en Troy is bijna elke dag bij ons te vinden. Binnen no-time waren er geruchten over dat ik vreemd ging met Troy. Hoe bedenken ze het? Er was een foto opgedoken waarin Troy en James hand in hand liepen en ik ernaast. Harry had meteen door dat het de vriend van James was, waar ik blij mee was. Het is een teken van vertrouwen en datzelfde heb ik bij hem. Hij ontmoet elke dag knappe fans maar hij blijft me trouw en dat geeft me gewoon een goed gevoel.

Als we eenmaal onderweg zijn naar huis pak ik mijn mobiel en tik ik het nummer van Harry in. "Babe!" Ik glimlach zwak. "Hey. Hoe gaat het?" "Mwah. Ik mis je.." Mijn glimlach trekt weg als ik de verdriet in zijn stem hoor. "Harry, nog maar 3 dagen. Je hebt er al 48 overleefd." "Weet ik, maar het is gewoon.." "I know, I know." Ik zucht zacht en leun met mijn hoofd tegen het raam.

1 day left

Als een kip zonder kop ren ik door het huis. Nog 20 uur voordat Harry me komt ophalen. Ik ben overal aan het schoonmaken. Gisteravond zijn Troy, James en ik uitgegaan om te vieren dat we vakantie hebben, maar nu heb ik last van een dikke kater. Snel neem ik twee paracetamols in om daarna weer verder te gaan met opruimen en schoonmaken. Ik kijk op als James slaperig naar beneden komt. "Waarom doe je dit allemaal? Hij komt je alleen ophalen en is maximaal een uurtje binnen." "Whatever." Mompel ik terwijl ik mijn ogen rol. "Woah ben je ongesteld ofzo?" "Ja, toevallig wel ja." Ik ren naar boven en loop mijn kamer in. Ik maak het bed op, stof af en zet het raam open. Glimlachend loop ik weer terug naar beneden, waar mijn glimlach al snel verdwijnt. "GODVERDOMME JAMES!" James en Troy kijken op van hun zoensessie. De woonkamer is een teringzooi. "I'm done." Boos loop ik naar de gang waar ik de deur opentrek en naar buiten stap. Ik pak mijn mobiel en zoek het nummer van Justin op. "Hallo?" "Hey, met mij. Ik weet dat het raar klinkt enzo, en je moet er niks achterzoeken want ik wil het nogsteeds rustig aan doen.. Maar eh. Mag ik een nachtje bij jou logeren?" "Ja natuurlijk. Is er iets gebeurd tussen jou en Harry?" "Nee, nee. Het is James en zijn nieuwe vriend. Ik word er gek van. Maar Harry komt me morgen ophalen en dan ga ik met hem mee naar Chesire om zijn familie te ontmoeten dus het is echt maar voor een nachtje." "Natuurlijk Mée, pak wat spullen dan kom ik je over een halfuurtje halen." "Thanks dad" Een grinnik verlaat mijn mond als ik ophang. Ik zie al voor me hoe hij nu met zijn mond open naar zijn mobiel staart. Alsof dat echt uit mijn mond is gekomen.

--

OH. MY. GOD.
ONE DIRECTION & 5SOS WAS GE-WEL-DIG
MIJN STEM IS WEL WEG EN MIJN OREN DOEN PIJN MAAR HET WAS HET ZEKER WETEN WAARD!
HET IS WAS ECHT AOGHOWIEHGNLAIEOHOGIQGHR8wuiiadOGFH8RIADOF
DAT DUS.

ZIJN JULLIE OOK GEWEEST???

X


Reacties:

1 2

LoisLove1D
LoisLove1D zei op 26 juni 2014 - 19:57:
Super !
OMG JA 1D WAS GEWELDIG!! HET WAS ZOO LEUK
BEST DAY EVER


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 26 juni 2014 - 15:31:
Super leuk!
Snel verder!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 26 juni 2014 - 13:15:
Super hoofdstuk! Ik ben niet geweest... (mocht niet ) Snel het volgende chappie! X


xcarrotx
xcarrotx zei op 26 juni 2014 - 12:49:
OMGOMGOMGOMG OMFFFG IK BEN ZO JALOERS!!! ik ga 2 juli pas maar ik heb er nu al heeeeeel veel zin in!!


x1Dx
x1Dx zei op 26 juni 2014 - 11:47:
Heel leuk hoofdstuk!!!!
Snel verder!! xxx