Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » standalone persoonlijk » 1.LindjeX1DX{1}-->Luke Hemmings

standalone persoonlijk

20 okt 2014 - 21:45

867

1

275



1.LindjeX1DX{1}-->Luke Hemmings

voor jou babe hope you like it xx

‘’ga je nou mee???’’ ‘’ik weet niet Harry’’ ‘’pleas het wordt echt gezellig’’ ‘’ik weet niet ik moet er ff overnadenken.’’ Je weet dat Luke ook meegaat’’‘’ik ga mee!!!!!!’’ ‘’Yay’’ ik wordt gelijk helemaal platgeknuffeld. ‘’Harry, ik krijg geen lucht’’ ‘’sorry,sorry ,sorry’’ ‘’maakt niet uit’’. ‘’nou ga je spullen pakken we vertrekken morgen. Ik ben er om 8 uur’’ ik kijk hem ongelovig aan. ‘’8 uur’’ ‘’ja dan kun je daarna in de auto nog slapen’’ Harry ging weg en ik liep naar mijn kamer. ‘’waarom moet Harry het weer zo vroeg plannen, hij weet dat ik graag uitslaap’’ mompelde ik terwijl op mijn buik ging liggen. ik trok mijn koffer onder mijn bed vandaan. Ik legde hem op mijn bed en deed hem open. daarna liep ik naar mijn kast en pakte dikke truien, lange broeken, wandelschoenen , ik wist niet wat voor weer het zou worden dus ik pakte ook shortjes, topjes, shirtjes, en gympen. Ik pakte ook mijn pyjama en toiletspullen. Daarna ook nog wat handdoeken. Natuurlijk ook mijn bikini ‘ik wist niet waar we gingen kamperen, dus daarom een bikini''. ''als het aan de boys zou liggen gingen we vast ook nog een avond stappen dus ik pakte ook nog snel wat jurkjes. daarna pakte ik mijn slaapzak en kussen en stopte die ook in mijn koffer. ik probeerde hem dicht te maken maar hij zat te vol. ik ging erop zitten en trok zo de rits dicht. Toen dat gelukt was deed ik mijn pyjama aan en ging slapen.


Volgende dag
Ik werd wakker door de bel. Ik keek op mijn telefoon hoelaat het was. Shit al 8 uur. Ik sprong mijn bed uit. En rende de trap af. Ik deed de deur open en keek recht in de ogen van Harry. ‘’ik had toch gezegd dat ik er om 8 uur zou zijn’’ zei hij. ‘’sorry, sorry heb me verslapen, kom binnen dan ga ik me klaar maken’’. Hij gebaarde wat naar de andere. Na een ultra-happy Niall doe ik de deur dicht en ren weer naar mijn kamer, om daar snel onder de douche te springen en daarna snel een joggingbroek en een sweater aan te trekken. Ik borstel mijn haren. Ik pak mijn koffer om mee te nemen naar beneden. Eenmaal beneden loop ik naar de keuken om snel nog wat te eten. Daar tref ik Niall aan die met zijn hoofd in de koelkast zat. ‘’ga eens aan de kant ik moet ontbijten’’ ‘’maar ik heb honger’’ ‘’jij hebt altijd honger’’ en ik duwde hem aan de kant. Een boterham pakte er wat jam opdeed en naar binnen duwde terwijl ik snel nog een glas sinasappelsap erachteraan giet. Ik loop naar de woonkamer waar de jongens (Harry, Niall, Liam, Louis, Zayn, Michael, Ashton, Calum en Luke *bloos bloos*) languit op de banken liggen. Ik kucht als teken dat ik klaar ben, en ze staan op.

Na 18 uur in een busje te hebben gezeten zijn we dan uiteindelijk (echt een wonder aangezien Harry reed en Louis de kaart vast had) bij een bos ergens in Spanje terechtgekomen.
We zette de tenten op. ‘’zullen we een kampvuur houden’’roept een happy Niall terwijl hij de zak marshmallows uit een tas trekt. ‘’dan zouden we toch eerst hout moeten zoeken Niall’’ zegt Liam. ‘’maar ik wil nu’’ ‘’eerst hout zoeken’’ en dan ligt de zak marshmallows opeens weer in de tas. ‘’oke ik en Calum gaan samen zoeken, dan kunnen Luke en Niall samen, Liam,Zayn en Harry, en dan Louis en Lindy’’ zei Ashton.

Een uur later
Fijn heb ik weer dat ik Louis kwijtraak. fijn gaat het ook nog regenen. Snel ren ik naar een afdakje van bladeren en ga eronder staan. wacht zie ik dat nou goed, nee het gaat toch niet onweren. En ja hoor daar komen de eerste bliksemflitsen al. Ik heb altijd geleerd om niet langs een boom te staan dus ik begint te rennen. Dan bots ik tegen iemand aan. ‘’au’’ ‘’sorry sorry wacht Lindy wat doe je hier alleen?’’ ‘’eeuh wegrennen voor de bliksem misschien’’ dan wordt ik omhoog getrokken door 2 sterke armen die zich om mijn middel heen slaan, waardoor ik met mijn hoofd tegen degene zijn borst aan zit. ‘’je hoeft niet bang te zijn hoor’’ en ik wordt wat naar achteren gehouden waardoor ik nu maar 5 centimeter tussen het hoofd van mij en Luke zit. Ik voel dat mijn wangen rood worden, ik hoop maar dat hij het niet ziet. ‘’weet je dat je heel mooi bent’’ zegt Luke terwijl hij een pluk haar achter mijn oor stopt. ‘’ik heb het misschien altijd op een ander moment willen doen, maar nu kan het ook’’ zegt hij meer tegen zichzelf dan tegen mij. ‘’huh wat bedoel je?’’ en dan voel ik een paar zachte lippen op die van mij. ‘’hehe Lindy daar ben je.. ‘’ Louis kijkt verbaasd van mij naar Luke ‘’ik zal jullie maar alleen laten’’ en weg is hij. ‘’dus waar waren we?’’ en ik voel voor de 2de keer Luke’s lippen op die van mij. dan stopt hij. ‘’lieve Lindy wil je alsje-alsjeblieft mijn vriendin zijn?’’ ‘’dat is alles wat ik altijd heb gewild’’ en ik plaats mijn lippen op die van hem.


Reacties:


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 26 juni 2014 - 16:48:
Aaahhhww!!
Cute!
Thnxxxx
-X-