Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 30

Obsessed - One Direction

28 juni 2014 - 17:06

411

7

459



Obsession 30

30.Aimée A. Moon

Al snel zie ik de limosine van mijn vader voor het huis staan. Ik had James verteld dat ik een dagje ergens anders heen ging. Hij had me raar aangekeken maar had zich al snel weer op Troy gestort. Ik loop met mijn koffer naar buiten. Ik heb meteen al mijn spullen meegenomen voor kerst en oud&nieuw. Kerst zou ik bij Harry's familie vieren en oud&nieuw hebben we nog niet besproken maar ik denk dat we samen zijn.
Al snel zie ik het gezicht van mijn vader. Hij stapt de limo uit en loopt naar me toe. Hij geeft me een knuffel die ik wat awkward accepteer. "Kom." De chauffeur zet mijn koffers in de limosine en ik stap in. In de limo zit een vrouw. Jessica Biel, mijn stiefmoeder. Ik schraap mijn keel en steek mijn hand naar haar uit. "Hi, ik ben Aimée." "Jessica." Ze schud mijn hand en kijkt me vriendelijk aan. Justin komt ook zitten en meteen rijd de limo weg. "Vertel is wat over jezelf Aimée." Ik wil net gaan antwoorden op Jessica's vraag als mijn ringtone afgaat. Ik bloos diep. "S-Sorry." "Alleen opnemen als het Harry is!" Roept Justin lachend. Ik grinnik zacht en zie dat het inderdaad Harry is. "Hallo?" "Hey babe. Ben je er klaar voor?" "Ja, maar ik ben zenuwachtig." "Dat hoeft niet, dat weet je. Mijn moeder vind je nu al geweldig." "Aww. Sweet, maar het helpt niet!" De lach van Harry is te horen. "Nee maar als je gewoon jezelf blijft komt het goed." "Je zal wel gelijk hebben Styles." "Het komt goed babe. Maar ik moet nu gaan, ik stap zo het vliegtuig in." "Ik kan niet wachten." "Ik ook niet babe. Over 19 uur ben ik bij je!" Ik glimlach breed. "Tot morgen." "Tot morgen." Ik hang op en bloos diep als ik zie dat Justin en Jessica me beiden grijnzend aankijken.

"Kom, dan breng ik je naar je kamer. Thomas, mijn zoon slaapt hier eigenlijk maar hij is bij zijn vriendin om kerst te vieren." Ik knik naar Jessica en samen lopen we de trap op. Ik bekijk de kamer van mijn stiefbroer Thomas. "Gaat het lukken?" "Ja natuurlijk. Heel erg bedankt voor alles Jessica." "Het is niks, echt niet. Je bent mijn stiefdochter." Ik glimlach zwak en knik.

--

hihi ik heb al vooruit geschreven tot hoofdstuk 64 en ik ben van plan om door te gaan tot 100

7 reacties = nieuw hoofdstuk


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 28 juni 2014 - 21:28:
Wiieehiie, 100 chapies!! Snel verder! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 28 juni 2014 - 20:28:
100!!!! yay
snel verder!


lovelouis
lovelouis zei op 28 juni 2014 - 19:39:
SUPERRRRRRRRR LEUKKKKKKKKKKKK



melding xx



xx


x1Dx
x1Dx zei op 28 juni 2014 - 18:01:
Heel leuk!!!
100!!!!!!!! Yeah!!! Echt leuk!
Snel verder melding! X


xcarrotx
xcarrotx zei op 28 juni 2014 - 17:38:
Holy shit! Hoofdstuk 100?! FANTASTISCH!