Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 31

Obsessed - One Direction

29 juni 2014 - 15:04

533

7

354



Obsession 31

Aimée A. Moon

Zenuwachtig zit ik op de bank. Justin zit naast me met een kopje koffie en Jessica probeerd me op mijn gemak te brengen. Ik heb Harry al 58 dagen niet gezien.
Als de bel gaat spring ik op en ren ik naar de deur. Ik trek de deur open en vlieg Harry om de nek. Ik sla mijn benen om zijn middel en voel hoe zijn armen me omhoog houden. Ik verberg mijn hoofd in zijn nekholte en snuif zijn geur op. "Darn I've missed you girl." Ik glimlach door Harry's woorden. "I've missed you more.." "Snap ik." Ik grinnik zacht en geef hem een tik op zijn achterhoofd. We laten elkaar los en al snel liggen zijn lippen op de mijne.
Ik loop met Harry hand in hand terug naar binnen en Justin en Jessica begroeten hem vrolijk. Ze kennen hem natuurlijk al doordat Justin One Direction's co-manager is. "Ik ga even je koffer halen oke?" Harry drukt een kus op mijn slaap en loopt naar boven om mijn koffer te pakken. Jessica kijkt me glimlachend aan en loopt naar me toe om me een knuffel te geven. "Pas goed op jezelf. Als er iets is kan je altijd bellen of langskomen oke? Chesire is hier maar een uurtje vandaan." Ik knik braaf. "Nogmaals bedankt voor alles." "Het was niks Mée, als je de volgende keer langskomt zal ik Thomas vragen of hij er ook is." Ik knik en bedank Justin ook met een knuffel.

Al snel zit ik naast Harry in de auto. Mijn hand verstengeld in de zijne. Harry rijd terwijl hij verteld over de tour. Ik luister aandachtig naar zijn verhalen. Hij praat met zo veel passie en je hoort gewoon hoe blij hij is met zijn baan.
Mijn hart slaat een slag over als ik zie dat we de straat van Harry's familie binnenrijden. Ik pak Harry's hand steviger vast en voel hoe hij zijn duim over mijn handplam laat glijden. "Don't worry about it." Ik knik zacht en stap uit als Harry de auto heeft geparkeerd.Ik zie de moeder, zus en stiefvader van Harry al in de deuropening staan. Harry loopt naar me toe, pakt mijn hand vast en trekt me mee naar de voordeur. Hij begroet zijn familie vrolijk en draait zich dan naar mij. "Mam, Gemma, pap, dit is Aimée. Aimée, dit is mijn familie." Ik begroet de drie mensen die voor mij staan.


Inmiddels zit ik naast Harry in de tuin van zijn moeder. Hij heeft een biertje vast en ik een wijntje. Gemma zit naast mij en verteld over de studie die ze gedaan heeft: dezelfde als mij. Alleen studeer ik dit jaar pas af. "Harry heb jij Aimée's ouders al ontmoet?" Ik kijk naar de stiefvader van Harry. "Haar vader ja. Mée's moeder is overleden." Meteen hoor ik allemaal sorry's en ik schud mijn hoofd. "Het is niet erg, jullie wisten het niet." Al snel is de gezelligheid terug en gaan we een leuke avond tegemoet.


--

hey guys, ik zat te denken aan een soort spel.
Misschien een schrijfwedstrijd ofzo?
Ik weet nog niet wat ofzo, maar de winnaar krijgt en hoofdstuk naar keuze te lezen?

IF YOU'RE IN, COMMENT BELOW!


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 29 juni 2014 - 22:15:
Super idee!! Ik ben nu al benieuwd!

Zo'n schattig hoofdstuk! Blijkbaar heeft niet iedereen problemen in life, of die van,haar namen een kleine pauze^^


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 29 juni 2014 - 22:10:
Leuk hoofdstuk!
Snel verder!


xannax1d zei op 29 juni 2014 - 21:32:
wat een leuk idee! Net zo leuk als jou verhaal. Ik was een beetje in een dipje maar jou verhaal pept me lekker op! Thanksx Je bent een top schrijver!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 29 juni 2014 - 21:26:
Super! Schrijfwedstrijd lijkt me leuk! Snel verder met het volgende chappie! X


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 29 juni 2014 - 16:24:
mooi