Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H11<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

30 juni 2014 - 17:12

1984

6

504



>H11<

Hee is dan eindelijk H11. Sorry dat het zo lang duurde, maar het zat even niet mee, ik had geen inspiratie en had het vreselijk druk met school. Vandaag is ook de pww begonnen, dus zal ik na het proefwerk ook wat schrijven en hopelijk heb ik dan aan het einde van de week weer een hoofdstuk af :) Maar nu geef ik jullie dit hoofdstuk, ik hoop dat jullie het begrijpen. Enjoy ;)

Lina

Ik pak het pasje en open de deur. Ik loop naar de keuken en pak een flesje water. Met het flesje loop ik naar mijn kamer en open de deur. Meteen komt Skyler achter me aan en sluit de deur. 'En?'
'En wat?' Ik plof op het bed en Skyler komt naast me zitten.
'Vind je Louis leuk?' Ik haal mijn schouders op. 'Misschien veranderd het nog, Lien.' Ik zucht en loop naar de badkamer. Ik sluit de deur en stap uit mijn kleren. Ik pak mijn mobiel en zet muziek op. Meteen klinkt You And I door de badkamer. Ik ga onder de warme douchestralen staan en geniet van de douche en muziek. Ik pak de lekkere Douglas douchegel met aardbeiengeur en smeer me in. Ik was mijn haren en spoel me af. Ik zet de douche uit en droog me af. Ik kleed me aan in een joggingbroek en een hoodie. Ik zet de muziek af en neem mijn mobiel mee naar de slaapkamer. Meteen sprint Skyler naar de badkamer en ik grinnik. Soms houdt Skyler heel erg van douchen. Haar record was wel een uur! Niet te geloven! Nou ja, ze kan nu ook de tijd nemen, het is pas vijf uur en om zeven uur gaan we de stad in om te eten en daarna gaan we naar de disco. Ik heb er zin in. Ik loop naar mijn koffer en pak mijn schrift. Ik had mezelf beloofd om een dagboek bij te houden. Zo zou ik deze vakantie altijd kunnen herinneren. Ik pak een pen van mijn nachtkastje en open het schrift.

Lief dagboek,
Dit is de eerste keer dat ik in je schrijf. Het is mijn tweede dag in Ibiza. Het is hier geweldig! We hebben een luxe hotel en een prachtig uitzicht. We zien makkelijk de zee met het strand en de duinen. Als je leefde had ik je meegenomen haha. Ik en Skyler hebben een vakantie gewonnen naar Ibiza. Niet zomaar een vakantie maar met ONE DIRECTION! Het is super dat we hebben gewonnen. Dat ik überhaupt iets win. Ik doe mee aan miljoenen wedstrijden maar win nooit iets. Tot nu toe dan. We kwamen gisteren aan en zijn eigenlijk meteen gaan slapen. Vandaag zijn we naar het strand geweest. Ik sliep half in de limo en lag met mijn hoofd op Louis' schouder (blijkbaar). Ik voelde dat hij zijn arm om mij heen sloeg en ik ging beter tegen hem aanliggen. Dat was de eerste keer dat ik zo zat met een jongen. Ik heb nog nooit een vriendje gehad, nu nog steeds niet hoor, maar ik lag dus zo met Louis. Het voelde best veilig en hij was warm. Ik ga me dadelijk aankleden en dan gaan we naar de disco. Ik heb er zin in, maar heb geen idee wat er gaat gebeuren. Zouden de jongens anders doen? Je weet wel, van die jongens die alleen maar aan je zitten enzo. Ik hoop van niet. Maar ik moet gaan, ik ga me aankleden. Ik schrijf morgen weer.

Veel liefs, Lina.

Ik sluit het schrift en leg het onder mijn kussen. Ik loop naar onze, ingedeelde, inloopkast. Ik zei toch, we hebben een luxe hotel. Ik loop naar het rek en bekijk de kleren. Na een tijdje kies ik voor een jurkje. Ik pak mijn zwarte pumps en loop met het jurkje en pumps naar de kamer. Ik kleed me snel om en pak ons sieraden tasje. Ik pak er een leuk setje uit. Ze passen perfect bij mijn jurk. Ik ga aan het bureau zitten en maak me klaar voor een avondje uit.

Skyler

Ik stap uit de douche en kijk op de klok. Ja, ik heb er een uur over gedaan. Het is pas zes uur, dus we hebben tijd zat. Ik sla mijn handdoek om en loop naar de inloopkast. Ik kijk naar de kleren en pak er uiteindelijk toch een jurkje uit. Ik trek hem aan en bekijk me in de spiegel. Het staat me goed. Ik kijk bij de schoenen en zie dat er al een paar zwarte pumps weg zijn. Ik pak het andere paar en loop naar de kamer. Ik zet ze langs de pumps van Lina en loop naar sieraden tasje. Ik pak er een leuk setje uit en doe het om. ‘Hoe staat dit?’ Lina draait zich om en haar mond valt open.
‘Het staat super!’ Ik grijns en ga naast haar zitten op de andere stoel. Ik doe ook mijn make-up en haar. Als we klaar zijn, bekijk ik Lina van top tot teen. Ze ziet er geweldig uit. Ik weet zeker dat Louis voor haar valt. Ik hoop zo dat ze een relatie krijgt met hem. Haar eerste vriendje, geweldig! Ik doe mijn pumps aan en vul mijn tasje met belangrijke spullen. We slaan onze armen in elkaar en lopen naar de woonkamer. We openen de deur en stappen een voor een binnen. Meteen vallen er vijf monden wagenwijd open. We giechelen en ik zie dat Lina een beetje bloost. Meteen schiet mijn blik naar Louis, hij bloost ook. Oké, duidelijk, die twee zijn verliefd. ‘Zullen we gaan?’ Harry kijkt ons aan. Iedereen knikt. Ik zie dat Liam naar de salontafel loopt om het pasje te pakken. Meteen daarna lopen we naar buiten en stappen in de lift. Als de deur dicht is begint er muziek te spelen. Ik en Lina kijken elkaar aan en schieten in de lach. ‘Wat is er?’ Louis kijkt ons vragend aan. We lachen harder.
‘Luister maar eens.’ Iedereen is stil en luistert aandachtig. Na een tijdje hebben ze door dat het Diana is van hunzelf. De deur gaat open en we stappen uit de lift. Achter ons word gefloten en Lina en ik kijken om. Twee jongens geven ons een knipoog. We zuchten en lopen weer naar de jongens. Ik en Lina hebben hetzelfde idee hierover. We haten dat soort jongens. We lopen naar buiten en stappen in de limo. Ik stap als eerste in en Liam komt naast me zitten. Precies tegenover mij zit Lina en precies tegenover Liam zit Louis.

Harry

We zitten in de limo. Ik zie Lina en Louis naast elkaar zitten en ze zijn ergens over aan het kletsen. Ik voel mijn telefoon trillen. Ik pak mijn mobiel en open het bericht. Het is van mijn zus Gemma. Soms chatten we urenlang om nutteloze dingen. Ik lach even en reageer terug. Na een kwartier zijn we bij een chic restaurant en stappen we uit. Meteen lopen we naar binnen en gaan helemaal achterin zitten. Liam schuift de stoel naar achteren voor Skyler en Louis voor Lina. Ze glimlachen. Ze hebben een mooie glimlach, maar daar moet ik niet naar kijken. We bestellen wat eten en wachten erop. ‘Nou, Lina. Wat is jou favoriete liedje van ons?’ vraagt Zayn die naast haar zit. Ze glimlacht.
‘Change My Mind. Dat zei ik vanmorgen ook al tegen Louis.’
‘Waarom Change My Mind?’ Ze lacht even.
‘Weer dezelfde vraag. Omdat het een rustig nummer is met een mooie tekst.’ Zayn knikt en begint met eten. Meteen daarna de anderen ook. Het is heerlijk! Als we klaar zijn betaalt Lina met een of ander pasje wat ik niet ken. We lopen naar buiten. ‘Lina, wat was dat pasje?’
‘Oh dat, dat is van het magazine. Het eten en drinken word door hun betaald. Dus dadelijk in de disco betaal ik hiermee.’ Ik knik en stap de limo weer in. We gaan weer precies hetzelfde zitten en Skyler vertelt de chauffeur waar we heen moeten. Meteen rijd de limo aan.

Louis

We stappen uit en meteen kan je zien waar de disco is. Allerlei lichten komen er vandaan en je hoort de muziek. Dat word geweldig vanavond! Ik heb er zin in! We lopen naar de ingang. We moeten een paar minuten in de rij staan. Gelukkig dat er geen fans zijn, had ik wel verwacht. Maar ja, rust is ook fijn! We lopen naar binnen en een mensen kijken ons aan. Sommige fluisteren en giechelen wat. Beetje awkward.. We laten het en lopen naar de bar. We bestellen allemaal een cola en krijgen het meteen aan gegeven. We horen de klanken van Problem van Ariana Grande. Het is best een cool nummer. Ik hoor gelach van mijn rechterkant en zie dat Lina en Skyler snel hun drinken neerzetten en naar de zaal lopen.

Head in the clouds
Got no weight on my shoulders
I should be wiser
And realize that I've got

Lina en Skyler maken een dansje. Het ziet er super uit. Ze dansen nog even door en dan komen ze onze kant in. Ik hoor de bekende Niall lach. ‘Dat zag er super cool uit! Zelf bedacht?’
‘Ja. We maken vaak eigen dansjes op liedjes. We doen het nu al drie jaar volgens mij?’ Skyler kijkt vragend naar Lina. Ze knikt.
‘Ja. Als we straks nog meer bekende liedjes horen, laten we wel weer een nieuw dansje zien.’ Ik knik en we lopen naar de danszaal. Na een tijdje komt er Strong door de speakers en Lina en Skyler schieten weer in de lach. Echte Directioners he.. ‘Please, we need space.’ Ze duwen ons aan de kant en we weten wat er gaat gebeuren. Er vind weer een super cool dansje plaats. Wat kunnen ze goed dansen zeg! Na het liedje klinkt er Summertimes Of Our Lives van Cody Simpson. Het is echt een mooi nummer. Ik kijk Liam aan en we lopen tegelijk aan. ‘Lina, wil je dansen?’ Ze bloost, wat schattig!
‘Graag Louis.’ Ze pakt mijn hand en we lopen naar de zaal. Ik zie vanuit mijn ooghoek Liam en Skyler ook dansen. Ik leg mijn armen op Lina’s heupen en ze legt haar armen om mijn nek. Ze kijkt me recht in mijn ogen aan. Ze heeft mooie blauwe ogen. Je kan er zo in verdiepen. ‘Dus, wat vind je van de vakantie tot nu toe?’ Ik word uit mijn gedachte getrokken door Lina die iets vroeg.
‘Wat?’
‘Wat vind je van de vakantie tot nu toe?’
‘Leuk! Jij?’ Ze knikt en legt haar hoofd op mijn borst. Ik trek haar tegen me aan en zo staan we dan. Ik kijk een beetje naar rechts en zie de jongens staan. Harry steekt zijn duim op en Niall knipoogt. En dat zijn dan mijn vrienden. Ik zie hun nog wat bestellen en draai me weer naar Lina. Ze is zo schattig hoe ze nu ligt. Alles is schattig aan haar. Ik wil dat ze mijn vriendin word. Wacht. Louis. Wat denk je nou? Ze is een fan en ik weet gewoon zeker dat ze mij niet leuk vind. Toch geniet ik van dit moment.

Lina

Ik sta te schuifelen met Louis. Ik voel me zo veilig bij hem. Hij voelt weer warm aan en ik geniet van de warmte. Het lied komt dichtbij het einde en het stopt. Meteen daarna komt Timber van Pitbull en Ke$ha. We laten elkaar los en hij kijkt me aan. Wat een mooie ogen. Niet te geloven dat ik net mijn grootste crush heb gedanst! Het voelde geweldig! We beginnen allemaal te dansen en hebben veel lol. Totdat ik een misselijk gevoel in mijn maag krijg. Het voelt niet fijn. Het lijkt wel ongesteldheid kramp. Maar dan honderd keer erger. Ik ga even op de bank zitten in de hoek van de zaal. Ik zie Skyler naar te toe komen. ‘Lien. Wat is er?’ ik kan geen antwoord geven, alleen een kreun. Ik ren naar de wc en ren meteen het eerste hokje in. Ik doe het op slot en het komt er meteen uit. Ik moet wel drie keer overgeven. Waarom nu? Wat is er aan de hand? Ik loop rustig terug naar de zaal. Meteen komt iedereen op me af. ‘Wat is er?’ iedereen vraagt hetzelfde. Het tolt in mijn hoofd. Ik voel dat Skyler me vastpakt. Daarna voel ik dat ik val en alles is zwart..


Reageren=Melding

-X-


Reacties:

1 2

Lotteimy
Lotteimy zei op 1 juli 2014 - 15:02:
Leuk verhaal. Melding


x1Dx
x1Dx zei op 1 juli 2014 - 0:08:
Wat is er aan de hand?
Heel leuk hoofdstuk!
Snel verder! X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 30 juni 2014 - 19:21:
Super! Waar zou ze last van hebben???? Snel verder! Xx


Anne
Anne zei op 30 juni 2014 - 13:13:
Leuk!!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 30 juni 2014 - 13:03:
snel verder!!!!!!!!!
stomme pww
-X-