Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 35

Obsessed - One Direction

2 juli 2014 - 12:20

614

8

506



Obsession 35

Aimée A. Moon

00:02

Druk zoenend maken Zayn en ik onze weg naar binnen. Iedereen die op het feest was stond buiten. Ik pak Zayn bij zijn kraag vast als hij me optilt en de trap op loopt. Hij tikt met zijn tong tegen mijn onderlip, vragend om toestemming die ik hem snel geef. Ik laat mijn handen afdwalen naar zijn haar en trek er zacht aan. Zayn kreunt in mijn mond en al snel voel ik hoe hij aan mijn jurkje prutst. Hij heeft de rits opengekregen en ik stap eruit terwijl ik zijn blouse openknoop. Al die tijd hebben zijn lippen de mijne nog niet verlaten. Ik gooi zijn blouse op de grond en we belanden op een bed.


01:29

Helemaal uitgeput sluit ik mijn ogen genietend. Zayn ligt alweer op mij na een pauze van 10 minuten. Hij kust mijn nek en heeft mijn heupen vast, klaar voor ronde vier. Ik lach en duw hem zachtjes van me af. "Zayn ik kan niet meer." Hij trekt een pruillipje en drukt een kus op mijn lippen. "Alsjeblieft? Je bent gewoon zo goed en ik heb al twee weken geen seks gehad!" Ik lach opnieuw en ga op zijn schoot zitten. "Wacht! Je hebt toch geen vriendin? Voor de zekerheid.." Zayn schud lachend zijn hoofd. "Oke, wat als we dit afspreken. We kleden ons aan, gaan terug naar jouw appartement en als ik nog niet in slaap ben gevallen krijg jij nog een ronde." Binnen no-time is Zayn al weer aangekleed. Ik schiet in de lach en schud mijn hoofd waarna ik in mijn jurkje stap en naar beneden loop. Ik zie dat het feest nog in volle gang is. Uit mijn ooghoek zie ik Zayn staan, ik loop naar hem toe en zie dan dat hij met Harry aan het praten is. Meteen is het stil en ik zucht zacht. "Doe alsof ik er niet ben. Harry, zijn wij oke? Ik heb geen zin meer in ruzie." "J-Ja natuurlijk.. Ik-" "Gelukkig nieuwjaar." Harry glimlacht zwak en geeft mij voorzichtig een knuffel. Ik weet niet of het de knuffel van Harry was, of de kneep in mijn kont door Zayn, maar iets zorgt ervoor dat een vlaag met blijdschap mijn lichaam overspoelt.
Ik laat Harry weer los. "Mée, zullen we gaan?" Ik knik en pak vlug Zayn's hand vast als ik voel hoe hij hem weer onder mijn jurkje schuift. "E-Eh J-Ja. D-Doei!" Ik bloos ontzettend diep en sleur een lachende Zayn mee naar buiten.

Als we eindelijk bijna bij de auto zijn voel ik hoe er aan mijn haar word getrokken. Ik gil geschrokken en draai me om. Meteen vertrekt mijn gezicht. "J-James?" Meteen staat Zayn naast mij en heeft hij zijn arm om mijn middel geslagen. "Het is uit met Troy." Zachtjes bijt ik op mijn lip en ga ik wat dichter tegen Zayn aan staan. "Het is uit met Harry." "Hij heeft een ander." "Harry ook." Na een paar seconden stilte voel ik hoe James me bij Zayn wegtrekt en zijn armen om me heen slaat. Ik sla mijn armen om zijn middel en leg mijn hoofd tegen zijn borstkas. Al die tijd heb ik niet gerealiseerd hoe erg ik hem heb gemist. Een paar minuten staan we zo totdat ik hem los laat en terug loop naar Zayn. "Ik eh. Bel je morgen." James knikt en snel trek ik Zayn mee naar zijn auto terwijl de tranen over mijn wangen rollen.

--

AND THE WINNER IS......

1dforeverxmx !

haar verhaal zat vol emotie en ik vond het echt geweldig.

Merel, als je dit leest, stuur me een pb met het hoofdstuk dat je wilt lezen. In het volgende hoofdstuk lees je haar hoofdstuk 34!

xx


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 3 juli 2014 - 18:17:
Whahahaha zayn word opdringerig


Anne
Anne zei op 3 juli 2014 - 0:30:
Omg geweldig!! Heb hier geen woorden voor!!
Heel snel verder!!


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 2 juli 2014 - 21:03:
Wow... Maar dan ook Wow dit is gwn Wow !!!!!
xxxx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 2 juli 2014 - 16:37:
leuk!!
snel verder!!


x1Dx
x1Dx zei op 2 juli 2014 - 14:58:
Leuk hoofdstuk!!
Snel verder!! X