Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 36

Obsessed - One Direction

3 juli 2014 - 18:09

561

8

446



Obsession 36

36.Aimée A. Moon

Huilend zit ik in de auto van Zayn. Zayn rijd terug naar zijn huis terwijl hij over mijn been strijkt. "Babe gaat het wel?" "Nee. Ik had je beloofd om dit jaar Harry en James te vergeten, en wat gebeurd er? We zijn nog nieteens twee uur verder en ze maken me al overstuur." Zayn stopt de auto voor het huis en ik veeg onder mijn ogen voordat ik de auto uitstap en mijn tas van de achterbank gris. Zonder iets te zeggen loop ik het huis binnen en meteen door naar de logeerkamer. Ik trek mijn jurk uit, ruk de sieraden van mijn lijf en gris ergens een shirt vandaan die ik over mijn hoofd trek. Meteen kruip ik onder onder de lakens. Wat een geweldig begin van een nieuw jaar.

Als ik eindelijk bijna slaap word ik gestoord door geklop op de door. "Aimée? Ben je wakker?" Ik open mijn ogen en kom wat overeind. "Ja, kom maar binnen." Al snel ligt Zayn naast me in bed in alleen een joggingsbroek. "Oke ja ik weet dat ik heb gezegd dat je nog een ronde zou krijgen, maar-" "En dat hoeft ook niet. Ik kwam kijken of het wel goed met je ging." Verbaasd kijk ik hem aan. "Waarom?" "Omdat ik om je geef." Mijn hart maakt een sprongetje bij de woorden die hij uitspreekt. "W-Wat?" "Ik geef om je. Hell I fucking love you!" Een blos verschijnt op mijn wangen. "Zayn, ik.. Ik weet niet wat ik moet zeggen.." Zayn schud zijn hoofd en staat op en voordat ik het weet is hij al weg.

Nadat ik zo'n halfuur heb liggen kroelen sta ik op uit mijn bed. Het ligt me niet lekker dat ik Zayn zo heb laten gaan. Hij heeft zijn liefde voor mij geuit, nou ja soort van, en wat doe ik? Precies niks. Ik loop naar Zayn's slaapkamer en open de deur voorzichtig. Hij ligt met zijn oortjes in met zijn rug naar me toe. Waarschijnlijk heeft hij me nieteens gehoord. Voorzichtig loop ik naar het bed en leg ik een hand op zijn rug. Hij draait zich op en rukt zijn oortjes uit. "Sorry, ik had iets moeten zeggen ik was gewoon zo geschrokken, ik had het niet aan zien komen." "Kom hier kleintje. Zo bedoelde ik het niet. Oke misschien wel, ik weet het niet. Ik weet niet of ik verliefd op je ben. Het lijkt er alleen heel erg op. Don't worry little one." Ik glimlach bij de irritante bijnaam die de jongens voor mij gebruiken en kruip in zijn armen. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en slaat zijn armen stevig om me heen. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en sluit mijn ogen genietend.

Harry E. Styles

Tranen rollen over mijn wangen terwijl ik kijk hoe Zayn de houseparty verlaat met Aimée, mijn Aimée. Taylor staat al te wachten bij mijn auto.
Na nog een paar minuten gepiekert te hebben loop ik naar haar toe en stap ik in. Ik zucht zacht en haal een hand door mijn haar. "Waar moet ik je afzetten?"
Met mijn gedachten mij Aimée rijd ik naar het hotel van Taylor.

--


WOOEEH

team Zayn of team Harry ??

1dforeverxmx heeft zoals jullie weten de schrijfwedstrijd gewonnen en ze mocht een hoofdtuk naar keus lezen. Zal ik zulke dingen vaker doen of nah?

7 reacties = nieuw hoofdstuk
x


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 3 juli 2014 - 23:26:
Vaker doen, vorige keer wilde ik meedoen maar was ik inspiratieloos...
Team Zayn!! *cheerleader voice* geef me een Z, geen me een A, geef me een Y, geef me een N!! Geef me Zayn!!


x1Dx
x1Dx zei op 3 juli 2014 - 22:39:
Leuk hoofdstuk!
Ik ben voor team Zayn!!!!!
Snel verder!! X


lovelouis
lovelouis zei op 3 juli 2014 - 21:28:
Team harry

snel verder xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 3 juli 2014 - 21:27:
snel verder!!


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 3 juli 2014 - 20:15:
mooiiii