Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H13<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

9 juli 2014 - 23:31

1688

8

505



>H13<

Hoi! Hier is hoofdstuk 13! Zaterdag ga ik op kamp tot volgende week vrijdag. Ik probeer daarvoor nog een hoofdstuk te plaatsen met de nieuwe rollen. Ik kan niks beloven. Enjoy ;)

Lina

We lopen met z'n allen naar beneden voor het ontbijt. Het is pas de tweede dag, maar ik kan zo blind naar de catering lopen. We komen de zaal binnen en zoeken een tafeltje. Meteen loopt Harry naar een tafel helemaal achterin. Ik zucht. Dat word weer lang lopen naar het eten. Zodra iedereen zit, sta ik meteen weer op. Ik heb erge honger. Ik sliep om vijf uur, en werd weer om zes uur wakker. Ik had een nachtmerrie en sinds zes uur heb ik niet meer geslapen. Ik heb dus vandaag extra veel energie nodig zodat ik kan blijven staan. Ik heb totaal geen idee wat we gaan doen vandaag, dus pak ik maar wat extra eten. Ik ga weer zitten met mijn bord vol met pannenkoeken, spek, broodje beleg en natuurlijk een eitje. Met daarbij multivitaminen sap. Ik begin te eten en de rest na een tijdje ook. Als we klaar zijn gaan we weer naar boven. Iedereen neemt even een douche, ik hoef niet, ik heb het vanmorgen gedaan toen ik niet meer kon slapen. Skyler schiet de badkamer in en ik pak mijn dagboek.

Lief dagboek,

Ik had vannacht een enge droom. Ik was op school, om precies te zijn, in een lokaal aan het einde van de techniekgang. Ik had daar vaak les, dus wist wel waar ik was. Ik was alleen in de les, dat was het eerste ding dat me opviel. Ik was zoals normaal aan het wachten op de leraar. Hij kwam aanlopen en begroette me. Hij merkte niet eens op dat ik de enige was. Hij schreef iets op het bord en liep toen naar de kast. Op het bord stond: Stay Alive! Ik schrok even maar gaf er geen aandacht aan. Had ik dat maar wel gedaan. Hij begon met uitleggen over de leerstof en ik lette goed op. Ja, als je als enige bent, moet je natuurlijk wel opletten. Het duurde niet lang of de deur ging open. Daar stond dan de directeur. Hij vroeg of ik mee kon komen en ik liep met hem mee naar zijn kantoor. Toen ik binnenkwam zag ik overal spinnen kruipen en lopen. Ik gaf een gil en rende van hem weg. Hij kwam me achterna, maar ik rende door. Tot ik tegen iemand aan botste. Daar stond Louis voor me. Hij hield me stevig vast, tot ik iets op mijn hoofd voelde kriebelen. Ik maakte me los, haalde het van mijn hoofd en gaf weer een gil. er kroop dus een spin over mijn hoofd. Ik keek op naar Louis, er kwamen spinnen uit zijn ogen gekropen. Hij keek me met een blik aan, van dat hij me gaat opeten. Ik rende weer weg en rende zo ver door tot ik kon. Ik stond op het puntje van een hoge berg, die totaal niet in Londen ligt. Louis en de directeur kwamen naar me toe rennen, ik had geen uitweg. Ik liet me naar beneden vallen en kwam op de grond terecht. Mijn hoofd bloedde, maar ik was niet dood. Ik zag iemand naar beneden vallen, het was Louis. Hij zag me en kwam me weer achterna. Ik struikelde en kwam op mijn gezicht terecht. Op dat moment was de enige optie opgeven, dus gaf ik het op. Ik zag Louis op me afrennen en ik gilde en gilde maar door. Hij zette zijn tanden in mijn nek en het werd zwart. Ik schrok wakker en het zweet liep over mijn voorhoofd naar beneden. Ik ging meteen douchen om het van me af te schudden. Ik heb nog nooit zo'n erge nachtmerrie gehad. Ik ben blij dat ik het nu ook heb opgeschreven, anders bleef het in mijn hoofd hangen. Ik hoop dat ik niet meer van die nachtmerries krijg. Ik kan er niet tegen. Ik moet gaan, ik ga waarschijnlijk de stad in.

Veel liefs, Lina.

Ik leg mijn dagboek weer onder mijn kussen en loop naar de kledingkast. Ik denk ondertussen na over vanmorgen. Toen ik binnenkwam, zag ik Perrie staan. Ze is echt een super lieve meid. We hadden ook meteen een klik. Ik ben blij voor Zayn dat hij een geweldige meid heeft. Ik kijk naar mijn kleding en kies uiteindelijk een setje uit en trek het aan. Ik loop naar de woonkamer en plof op de bank tussen Niall en Liam in.

Liam

Ik stap onder de douche vandaan en kleed me snel aan in een spijkerbroek met een tanktop met Crazy Mofos. Ik doe gel in mijn haar en was mijn gezicht. Ik loop naar de slaapkamer en pak mijn mobiel. Ik loop naar de woonkamer en plof naast Niall op de bank. 'Hee bro' zegt hij zonder naar me te kijken. Ik kijk naar de tv, hij is dus voetbal aan het kijken. Ik pak mijn mobiel en open twitter. Ik zie dat Louis een foto heeft geplaatst. Een selfie van hem en Lina samen. Die twee zijn zeker weten verliefd. Hoe ze steeds naar elkaar kijken, hoe ze zich gedragen, aan alles kan je zien dat ze elkaar leuk vinden. Lina komt tussen mij en Niall zitten. 'Heei' zegt ze.
'Hoi.'
'Hoe is het?'
'Goed met jou?' Ze knikt en pakt haar mobiel. Ik pak wat drinken uit de koelkast. Ik loop met mijn glas weer terug naar de bank. 'Zullen we de stad ingaan?' Lina kijkt me aan. Ik knik en loop naar de slaapkamers van Louis en Harry. Lina loopt naar Skyler en Zayn waar Perrie ook slaapt.. Ik bons op de deur van Louis en stap naar binnen. Hij komt net aanlopen in z'n ondergoed en schiet in een joggingbroek. 'Wat is er?'
'We gaan de stad in, dus aankleden!' ik loop weg, maar kijk toch snel over mijn schouder.
'Ik zou je netjes aankleden, niet al te netjes, maar geen joggingbroek.' Ik geef hem een knipoog. Ik loop naar de kamer van Harry en zeg hem dat hij moet aankleden. Daarna loop ik terug naar de woonkamer. Lina komt ook aanlopen. 'Klaar?' ik knik en plof weer op de bank. Niall is ondertussen ook omkleden. Na een tijdje komen ze allemaal aanlopen. Mijn oog valt als eerste op Skyler. Wat ziet ze er super uit! Ze heeft een super leuk setje uitgekozen. Ik vind het leuk. We lopen allemaal naar de deur en lopen meteen door naar de lift. We stappen in en we gaan naar beneden. We lopen naar de limo die buiten staat en de chauffeur vertrekt zodra ik heb gezegd waar we heen willen.

Niall

We stappen uit de limo en lopen de stad in. We hebben eigenlijk geen idee waar we zijn, maar hier zijn genoeg winkels. Ik zie Lina, Skyler en Perrie een kledingwinkel inlopen en wij moeten hun dus gaan volgen. Ik ga met Harry op de stoelen bij de paskamers zitten. Louis en Liam lopen met de meiden mee om kleren uit te zoeken. 'Wat vinden jij van die vier?' Hij kijken op.
'Ik vind ze wel schattig' zegt Harry.
'Ja, en ze zijn zeker weten verliefd. Dat is te duidelijk' plakt Harry er achteraan. Ik knik.
'Wie vinden jij leuker als stel?'
'Ik vind Louis en Lina schattig. Maar Liam en Skyler natuurlijk ook.' Ik knik weer en ga weer goed zitten. Na een halfuur zijn ze eindelijk klaar en rekenen ze af. Alle drie hebben ze twee tassen vol spullen gekocht. We lopen weer door de winkelstraat en bijna elke winkel hebben we vanbinnen gezien. Als we buiten de Primark staan, kijk ik op mijn mobiel. 'Hee, het is al half zeven, zullen we gaan eten?' Ze knikken en we lopen door en zoeken naar een restaurant. Dan sta ik opeens stil. Iedereen stopt ook en ik ren. Nog een stukje. Dan sta ik voor het grote bord Nando's. Ik ren naar binnen en zoek een plek. Ik ga helemaal achterin zitten en wacht op de andere. Ik zit hyper op mijn stoel te wachten. Als ze binnen komen lachen ze even en gaan zitten. Een ober komt aanlopen en we bestellen ons eten. Als we aan het eten zijn, gaat mijn telefoon af. Ik slik mijn hap door en beantwoord mijn telefoon.

Met Niall.
Hoi, met je vriendin.
Euhm, wie ben jij?
Ik ben je vriendin, je kent me toch?
Nee..

Ik hang op en de anderen kijken me raar aan. 'Een of andere fan.' Ik eet weer rustig door totdat iedereen klaar is. We betalen en gaan we terug naar de limo. We stappen weer in en rijden aan. 'Ho, chauffeur, stoppen!' Hij stopt en weer kijkt iedereen me raar aan.
'Ik wil Starbucks.' Ze knikken en we stappen allemaal uit. We lopen naar binnen en gaan in de rij staan. Ik bestel een Frappuccino Caramel, net al Lina, Skyler, Perrie en Liam. De rest bestelt een Frappuccino Mocca. 'Ik betaal wel.' Liam loop naar voren.
'Ahw, das lief.' Skyler geeft hem een kus op zijn wang.
'Heb ik iets gemist?' vraag ik lachend. We lopen naar buiten en stappen weer in de limo. We komen bij het hotel aan. We stappen uit en gaan meteen naar boven. We ploffen allemaal op de bank en besluiten een film te gaan kijken.

Louis

Zayn doet de film in de speler. 'Welke film eigenlijk?'
'Notebook.' Ik glimlach. Waarom? Omdat Lina naast me zit, we kijken Notebook, ze gaat sowieso huilen, en dan kruipt ze tegen me aan. Dan sla ik mijn arm om haar heen. Slim plan, Louis! We kijken de film en eten ondertussen popcorn en chips. Zoals ik al dacht, begint Lina te huilen halverwege de film. Ik sla mijn arm om haar heen en ze komt tegen me aan liggen. Ik wrijf over haar arm en ze word weer rustiger. Na de film gaat iedereen naar behalve ik en Harry. Hij wilde me nog even spreken. Als iedereen weg is, ploft Harry langs me op de bank. 'Dus, wat was er?'
'Niet liegen, Louis. Je bent verliefd op Lina.' Ik voel dat mijn wangen rood worden.
'Ik zei het toch. Vraag haar gewoon man!'
'Hoe dan?'
'Je weet vast wel iets. Je hebt altijd goeie ideeën.' Hij geeft me een bro-hug en gaat naar bed. Ik pak nog een glas water. Ben ik dan echt verliefd op Lina? Blijkbaar wel...

Reageren=Melding


Reacties:

1 2

Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 13 juli 2014 - 12:21:
Leukleuk! Snel verder!
-x-


Lotteimy
Lotteimy zei op 10 juli 2014 - 22:10:
Leuheuk! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 10 juli 2014 - 15:56:
spannend!!
who's that girl???????
snel verder!!!
-X-


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 10 juli 2014 - 13:09:
Super! Snel verder! Veel plezier op kamp! Xx


1Dtjetanya zei op 10 juli 2014 - 2:01:
Superleuk!