Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 8

Don't forget where you belong

18 juli 2014 - 15:38

725

4

215



Chapter 8

Sorry een beetje kort stukje Het is zoo warm buiten en i love it hihi Xoxo

Met een groepje van 3 rijden we richting het ziekenhuis. Vanmorgen heeft Calum gebeld dat Ashton al bij bewust zijn is. En dat het goed gaat met hem.
Hij heeft wel een gebroken been en een hersenschudding. Hij mag vandaag al naar huis. Een paar van ons zijn thuis gebleven om Ashton straks te kunnen ontvangen.
Ik loop samen met Niall en Louis in de gangen van het ziekenhuis. Het geeft me een naar gevoel. Het is nog niet zo lang geleden dat mijn tante overleden is. Ze had borstkanker.
'Gaat het wel?' Vraagt Niall. 'Ja het gaat.' Ik glimlach naar hem en loop door.
We komen uit in de kamer van Ashton en daar ligt hij hoor. Big smile op zijn face. En hij heeft knalroze gips.
'He Barbie.' Zeg ik tegen hem als ik hem zie. 'Vind je mijn gips niet mooi?' Vraagt hij beteuterd. 'Ja wel het is prachtig!' Zeg ik.
'Mag ik erop schrijven?' Vraagt Niall. 'Jaa, jullie allemaal.' Zegt Ashton met een kinderachtig stemmetje.' Ik zie dat zowel Niall als Louis hun handtekeningen erop zetten. 'Als ik hem nu verkoop is hij veel geld waard.' Zegt Ashton. 'Ja alsof iemand dat ding wilt hebben als jij er 6 weken mee hebt rondgelopen.' Louis kijkt met een vies gezicht. Wat er best grappig uit ziet.
'Wanneer mag je naar huis prinses?' Vraag ik. 'Nu.' Ik was op jullie aan het wachten. 'Waar is de rest dan, luke Calum en Micheal?' Vraag ik.
'In de studio.'
We krijgen van het ziekenhuis een rolstoel en daar zetten we Ashton in. Dan rijden we naar het hotel.
'Ik help Ashton met zijn krukken en Louis drukt op het knopje van de lift. Als we bij de hotelkamer van Ashton zijn aangekomen open ik de deur. Als we naar binnen lopen ruiken we de geur van heerlijk eten. 'Eindelijk ze zijn er ik heb honger.' Hoor ik Zayn zeggen. We lopen door naar de eettafel en gaan eten. 'Wie heeft dit gemaakt?' Vraagt Niall. 'Wij met z'n tweeën zegt Zayn en hij wijst naar Harry. 'Mogen jullie vaker doen dit is echt lekker.' Zegt Ashton.

Na het eten gaan we in de tuin naast het hotel zitten, het is echt warm aan het worden buiten. 'Ik haat dit gips nu al. Het is zo warm.' Klaagt Ashton. 'Rose, wil je drinken voor me halen?' Vraagt Ashton dan aan me. 'Ja tuurlijk, wilt nog iemand iets?' Niall wilt cola en Zayn wilt fanta. En de rest hoeft niets. Ik haal de drankjes en ga weer zitten. 'Thanks rosé, your the best.' Zegt Zayn. 'Morgen komt danielle weer terug.' Zegt Liam dan. Danielle is Liam's vriendin, 'komt ze ook hierheen?' Vraagt Niall. 'Ja.' Zegt Liam.

'Zullen we even de stad in?' Vraagt Niall aan me. 'Ja is goed. Ik heb sowieso nog wat dingetjes nodig.' Niall knikt en samen lopen we naar onze kamer om geld te halen.

Mijn hand ligt in de hand van Niall. Het is zo warm dat het zweet op mijn voorhoofd aan. Ik heb een kort broekje aangedaan. Want het is sowieso tegen de 30 graden. En voor iemand uit Nederland is dat best warm. Ik heb mijn haar in een rommelige knot gedaan en ik heb mijn Allstars aan. 'Als je iets leuks ziet moet je het gewoon zeggen, ik betaal alles vandaag.'
'Nee Niall dat hoeft echt niet. ' zeg ik.
'Jawel, ik doe het graag.' Zegt Niall. Ik leg me er maar bij neer. Hij betaald toch wel.
'Laten we hier in gaan.' Zeg ik als we langs een winkel lopen met allemaal leuke kleding. 'Ja is goed.' Zegt Niall. Ik kies een paar leuke korte broekjes uit en kijk nog een beetje tussen de shirtjes. Dan zie ik dat Niall de winkel uitloopt en naar het winkeltje ertegenover loopt. Ik kan niet zien wat voor winkel het is.
Na een tijdje ben Ik uitgekeken en loop naar de kassa. Precies op dat moment staat Niall weer achter me. Hij betaald de kleding en we lopen weer weg.
'Bedankt voor de kleding Niall.' Zeg ik tegen hem terwijl ik zijn hand vastpak. 'Graag gedaan lieverd.'
'Wat ging je in dat andere winkeltje doen?' Vraag ik dan. 'Oh niets. Ik wou gewoon even kijken.'
'Zullen we een ijsje halen?' Vraagt Niall dan. 'Ja lekker.'
We nemen allebei een ijsje en gaan dan weer terug naar het hotel.


Reacties:


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 22 juli 2014 - 1:47:
Ik ben zooo benieuwd wat hij heeft gekocht heeft!!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 18 juli 2014 - 17:59:
Oeeh, wat zou hij gekocht hebben?? Snel verder! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 18 juli 2014 - 16:21:
leuk!!!!!!!!
snel verder!!
-X-


x1Dx
x1Dx zei op 18 juli 2014 - 15:59:
Héél leuk hoofdstuk!!!
Snel weer verder!!! X