Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H14<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

20 juli 2014 - 15:52

2143

7

616



>H14<

Hier is hoofdstuk 14 al weer. Ik probeer vaker een hoofdstuk te plaatsen, maar ik had even geen inspiratie. Maar Anne heeft me geholpen en het is super <3 Enjoy ;)

Louis

Ik word wakker met een raar gevoel, maar fijn. Ik had gisteren aan Harry toegegeven dat ik Lina leuk vind en dat vind ik wel fijn, maar hoe moet ik het aanpakken? Ik bedoel zo'n meisje versier je niet zomaar. Ze is echt heel leuk en ik wil het niet verpesten. Zou ik heel even gaan kijken bij haar, hoe ze slaapt? Ik stap uit bed en loop dan heel zachtjes naar de kamer van Lina en Skyler. Heel zachtjes doe ik de deur open en daar ligt ze dan. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht en ik kijk naar haar. Ze ligt zo vredig en lief. Mijn gevoelens voor haar zijn sterk en ik voel al wat vlinders opkomen in mijn buik. Dan schrik ik van een geluidje. Skyler opent haar ogen en geschrokken kijk ik haar aan. Ik leg mijn wijsvinger tegen mijn lippen als teken dat ze stil moet zijn. Even knikt ze en sluit haar ogen weer. Zachtjes sluit ik de deur weer en ben blij dat ik gekeken heb. Ze is echt heel leuk en super lief als ze slaapt. Ik sluip terug naar mijn kamer en plof op de bank.

Lina

Ik loop door het park met Louis hand in hand. Hij heeft duidelijk laten weten dat hij me leuk vind en ik ook aan hem. Steeds vaker hebben we dates en sinds een paar dagen ben ik echt verliefd op hem geworden. Ik ga in het gras liggen en sluit mijn ogen. Dan opeens voel ik water op mijn gezicht.
,, Louis, niet doen alsjeblieft." Weer krijg ik water over mijn gezicht. ,, Louis, kappen!"
,, Maar ik doe helemaal niks." Ik kijk op en het beeld word wazig. En dan krijg ik een hele plons water over me heen.


Ik schrik wakker van water wat over me heen komt. Ik spring uit bed en ik zie Skyler lachend staan met een leeg glas.
,, Sky!" Roep ik uit en kijk haar nep boos aan. ,, Waarom deed je dat? Ik had net zo'n leuke droom."
,, Oeh over Louis?"
,, Nee...ja...misschien." meteen voel ik mijn wangen wat gloeien.
,, Ontken je het nou nog steeds? Lina kom op! Je bent smoor op die jongen."
,, Ik ken hem net."
,,Kom op nou. Sinds hij auditie deed vond je hem al leuk."
'Oké, misschien heb je gelijk. Ik ben verliefd op Louis, nou blij?' Een glimlach siert haar gezicht en ze loopt de kamer uit. Ik loop haar achterna en pak haar bij haar pols. 'Je houd wel je mond oké?' Ze knikt en we lopen samen naar binnen. Ik plof naast Louis op de bank en ik voel kriebels in mijn buik. Skyler heeft gelijk, ik ben verliefd op Louis. En ja, al sinds de audities. Ik kijk hem aan en hij glimlacht. Ik zet de tv aan en we kijken met z’n tweeën naar het scherm. Dan voel ik dat er een arm om me heen geslagen word. Ik voel meer kriebels in mijn buik. Veel meer dan net. Ik kijk naar mijn rechterkant en herken Louis' hand. Ik wist het. Ik ga beter tegen hem aanliggen. We liggen nu net als gisteravond maar nu huil ik niet. Ik kijk hem aan en blijkbaar keek hij mij ook aan. Het lijkt alsof alles om ons heen is bevroren en dat wij nog bewegen. Ik verdrink zowat in zijn ogen. We blijven elkaar even lang aankijken. Ik merk dat zijn hoofd dichterbij komt. Als we net tien centimeter van elkaar verwijderd zijn, komt Skyler de kamer inrennen. Precies dezelfde manier als een paar dagen geleden. 'Louis! Lina! Help!' Meteen spring ik op en voel me schuldig. Ik kijk naar Louis en zie teleurstelling in zijn ogen. Ik voel me echt heel schuldig nu. 'Komen jullie nog?' We rennen Skyler achterna. We komen aan bij de kamer van Harry. We stormen zijn kamer in en iedereen zit om Harry heen. 'Wat is er gebeurd?' vraagt Louis die inmiddels bij Harry is gaan zitten. 'Ik heb mijn enkel gekneusd. Het doet echt heel veel pijn.' Ik ren naar de keuken en haal een ijs pack uit de vriezer. Ik wikkel het in een theedoek en ren terug. Ik ga naast Harry zitten en leg het op zijn enkel. Ik merk dat het brandt, dat is te merken aan het gezicht van Harry. We helpen hem opstaan en begeleiden hem naar de woonkamer. We leggen hem op de bank en ik loop naar de keuken. Ik pak glazen uit de kast en schenk drinken in voor ons allemaal. 'Hulp nodig?' Ik schrik van Louis' stem en laat bijna een glas drinken vallen. 'Ja graag.' Ik loopt naar me toe en helpt met de glazen. We lopen terug en zetten alles terug. Samen lopen we naar de keuken terug, we vergaten onze glazen. 'Zeg, Lina. Ik had een vraagje.' Ik kijk Louis aan.
'Brand maar los.'
'Uhm. Wil je.. uhm.. wil je vanavond op date met mij?' Hij bloost en kijkt naar de grond. Zou ik het doen?
'Ja, lijkt me leuk.' Hij glimlacht en we lopen samen naar de rest en gaan zitten op de grond.

Miley Cyrus

Ik trek de gordijnen open van mijn vijfsterren hotelkamer. Ik ben heerlijk op vakantie. Mijn muziek staat natuurlijk vooraan en wat voor lied heb ik nou niet gezongen? Ik heb Hannah Montana gedaan waar ik best veel spijt van heb. Als ik dat niet gedaan had, had ik Lina langer mogen zien. Oh ja, nu vraag jij je zeker af wie dat is. Nou, Lina is mijn zusje en ik heb haar sinds mijn veertiende niet meer gezien of gesproken. Maar dat kon ook niet. Ik voel de tranen weer achter mijn ogen prikken. Oké, over een ander onderwerp dus, Lina is nog te gevoelig. Ik zei dus dat ik op vakantie was en op het partyeiland Ibiza. Ik heb hier altijd heen gewild, maar ik mocht nooit eerder van mijn manager. Geen idee waarom niet. Mijn balkon van mijn hotelkamer heeft een prachtig uitzicht. De mooie zee kan je zien en de uitgestrekte stranden. Het mooiste is nog dat hier geen fans zijn en of komen. Ik kan hier gewoon zonder vermomming rondlopen zonder dat ik herkent word. Vorige keer was ik naar Engeland op vakantie. Nou vreselijk! Ik kon mijn kont nog niet keren of er stonden rijen meiden voor me om een handtekening en foto. Ik moet eigenlijk niet klagen en ik heb ook niks te klagen, het zijn mijn fans en door hun ben ik zo beroemd. Het is af en toe vermoeiend om weg te moeten rennen voor hordes fans. Gelukkig heb ik dat hier niet. Dan word er op de deur geklopt en komt er een klein Aziatisch vrouwtje binnen.
,, Goedemorgen," begint ze vriendelijk. ,, Housekeeping." Ik moet even lachen. Dit ben ik wel gewend. Thuis in Los Angeles heb ik een groot huis. Via de platenmaatschappij kunnen kopen, maar dat maakt niet uit. Ik heb vijf auto's en vier honden. Het huis is prachtig en ik heb zelfs een butler en een jongen die mijn grote zwembad schoonhoudt. Ik knik naar het vrouwtje en stap mijn kamer uit met de spullen die ik nodig heb voor het strand. Bikini, zonnebrand, zonnebril, boek, slippers en natuurlijk twee handdoeken. Ik loop naar de deftige lift en geniet van het leven wat ik nu heb. Ja waarom zou ik dat niet moeten doen? Ik wil niet meer leven in het verleden. Het verleden is geweest. Ik heb geen leuk verleden gehad en dat stuk wil ik zo snel mogelijk afsluiten en het er met niemand over hebben. Als ik aankom op het strand is het rustig. Een paar mensen lopen over het strand. Ik leg mijn handdoek in het zand en ga erop liggen. Ik zet mijn zonnebril op en sta toch weer op. Hoe dom! Eerst bikini aan natuurlijk. Ik loop naar de strandtent waar een jongen achter de bar staat. Ik kijk hem even vriendelijk aan en loop naar het hokje, waar je jezelf kan omkleden. Ik pak mijn bikini en trek deze aan. Het is een mooie blauwe bikini, echt een die opvalt. Dat is toch ook de bedoeling? Het is uit met Liam, mijn vriendje. Nou ja ex-verloofde meer. Zijn naam was Liam Hemsworth en ik denk dat Lina hem wel gemogen had. Shit, nu begin ik toch weer over haar. Het zit me echt dwars hoe het gegaan is en het feit dat ik haar nooit meer zie word steeds vaker bevestigd. Over mijn ouders praat ik niet, dat zal niemand begrijpen. Ik wil gewoon leven, want ik leef. Ik leef mijn leven als een superster en dat wil ik niet meer opgeven. Ik stap het hokje uit en meteen word er van alle kanten gefloten. Ik grinnik even en loop terug naar mijn handdoek, maar niet snel zoals de heen weg, maar wat langzamer gewoon om de jongens een beetje te plagen. Ik ga liggen en geniet van de laatste zon voordat hij onder gaat. Wat is het toch heerlijk hier! Niemand die me stoort en niemand die ik ken. Iedereen is hier onbekend. Ik sluit mijn ogen en val bijna in slaap totdat ik van schrik rechtop ga zitten. Dat is de stem van...nee, onmogelijk! Ik durf me niet eens om te draaien. Ik schudt even met mijn hoofd en ga weer liggen. Ik verbeeld het me vast. Ik kom weer wat tot rust en zie verschillende mensen van het strand weggaan. Ik word blij, straks is dit strand helemaal van mij alleen. Dan kan ik ongestoord doen wat ik wil. Ik ga van mijn handdoek af en ren het water in waarna ik gelijk kopje onder ga. Lina moet uit mijn hoofd, dat moet. Ik kan niet riskeren dat er iets met haar gebeurd. Dan verzuip ik nog liever. Ik ga weer boven water en zie niemand meer. Gelukkig! Ik stap de zee uit en pak net mijn handdoek als er twee mensen voor me komen staan.
,, Miley Cyrus?!" Vraagt en roept de ene enthousiast. Ik kijk op en laat mijn handdoek van schrik vallen. Dat kan niet! ,, Lina?" Ik schrik van wat er uit mijn mond komt, maar het kwam er uit voordat ik er erge in had.

Lina

'Lina?' Verbaasd kijk ik Miley aan. 'Hoe weet je mijn naam?' Nog steeds heb ik een glimlach op mijn gezicht. Natuurlijk, een van mijn idolen staat hier voor me. Ik zie Miley ook als mijn voorbeeld. Ze is super en ik wil net als haar zijn. 'Uhm... Volgens mij staat er een naam op je shirt en ik wilde weten hoe je het uitsprak.' Het komt een beetje trillerig uit haar mond. Ik kijk naar mijn shirt en zie het shirt die ik van Skyler gekregen had drie jaar geleden, met mijn naam erop, voor mijn verjaardag. Ik kijk weer op en nog steeds staat ze voor me. 'Mag ik je handtekening en een foto?'
'Tuurlijk.' Ik glimlach breed en geef mijn telefoon aan Louis. Hij maakt een foto van mij en Miley en geeft hem terug. We bekijken samen de foto. Hij is super leuk! 'Ah nee. Ik heb niks bij voor de handtekening.'
'Lien, je hebt je telefoonhoesje' zegt Louis. Das waar ook, ik heb een simpel wit hoesje. Miley pakt een markeerstift en zet haar handtekening op mijn hoesje. 'Super bedankt.'
'Jij ook hoor.' Ik geef Miley een knuffel. Dan zwaai ik nog even en dan lopen Louis en ik samen weg. We leggen ons kleed neer en pakken alles uit. Ik zie alles wat er uit de mand komt. Watermeloen, aardbeien met chocolade, stukjes appel met kaneel en zelfs champagne. 'Met of zonder alcohol?'
'Zonder. We moeten nog nuchter terug komen.' We lachen allebei even. Ik pak een stukje watermeloen en tijdens het eten blijf ik kijken naar mijn hoesje. Ik vind het super dat ik Miley Cyrus gewoon echt heb gezien. Ze is zo super cool! 'Zoals ik al eerder zei. Jullie lijken op elkaar' zegt Louis. Ik glimlach even en leg dan mijn mobiel weg. We eten het eten op en ik ga even liggen. De zon is nog niet onder maar het duurt nog even tot ie weg is. Ik zie dat Louis ook gaat liggen en heel langzaam kruip ik tegen hem aan. Hij slaat zijn arm om me heen en ik leg mijn hoofd op zijn borst. Zou hij me leuk vinden? Skyler dacht van wel, ik heb geen idee. Ik zie voor me de zon die ondergaat. Het ziet er super mooi uit. Mijn favoriete droomdate is uitgekomen. Maar dan gewoon als vrienden.


Reageren=Melding


Het is misschien een beetje verwarrend waarom opeens Miley Cyrus erin voorkomt, maar dat is voor nu. Er staat al een beetje in vermeld waarom ze voorkomt, maar later wordt het duidelijker.

Owhja, voor ik het vergeet,

Ik heb de winnaressen gekozen voor de rollen.

Vriendin van Niall: Melina Tearly (MelintjeX1DX)
Vriendin van Harry: Roseline Grace (1dforeverxmx)
Gefeliciteerd!

-X-


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 21 juli 2014 - 9:20:
Wiehhie, Bedankt voor de rol! Super chappie! Snel verder! X


Lotteimy
Lotteimy zei op 20 juli 2014 - 21:17:
Leuk, snel verder x


x1Dx
x1Dx zei op 20 juli 2014 - 18:57:
Heel leuk!!
Ze zijn echt leuk samen!!
Snel verder!! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 20 juli 2014 - 18:11:
leuk snel verder!!
-X-


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 20 juli 2014 - 16:49:
Leeuk! Snel verder xx