Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Chapter V=

Can i be saved (AF)

20 juli 2014 - 18:14

1275

7

497



=Chapter V=

Image and video hosting by TinyPic

=Jake=

,,Het komt wel goed en nu gaan we naar binnen.” zegt Kevin en trekt me het ziekenhuis in. Ik ben best zenuwachtig. Wat als Zayn weer zo boos word? Dan krijg ik weer klappen, niet dat ik dat niet gewend ben. Mijn vader sloeg me toch ook bijna knock out, dus ik ben het wel gewend. Ik ben alleen een beetje teleurgesteld in Rachel. Ik snap nog steeds niet waarom ze niks van zich laat horen. Wat doet ze in Australië? Moet ik haar op gaan zoeken? Zou ze me wel willen zien? Kevin gaat zitten op de stoel in de wachtkamer en ik naast hem.
,,Ik ben echt zenuwachtig Kev. Ik heb al zoveel klappen gehad van mijn vader, ik heb geen zin in nog meer blauwe plekken.”
,,Jake, hou op oké! Je moet gewoon weer leuke dingen gaan doen.”
,,Wat bedoel je?”
,,Je moet dat meisje bellen, die Lindy. Ze is hartstikke aardig en volgens mij is ze goed gezelschap.” hij knipoogt even naar me.
,,Ja dááág! Ik ga toch niet met iemand verkering nemen nu Rachel helemaal niks van zich laat horen?”
,,Jake, laat Rachel haar leven leiden. Ze heeft je verlaten, ze houdt niet meer van je. Wanneer zie je dat nou in? Ze is allang aan het flirten met die zanger Luke Hemmings in Australië.”
,,Hoe weet je dat nou?” Kevin pakt zijn mobiel en typt wat in. Niet lang daarna laat hij zijn mobiel zien en ik schrik van de foto. (@Luke5SOS; samen met @RachelJacksonx in de stad. Heb haar nog niet zo lang geleden ontmoet, maar ik vind haar nu al leuk. pic.twitter.com/4gQTxa4k2h. De woede vult mijn lichaam. Kevin heeft gewoon gelijk! Ze heeft alweer een nieuwe jongen gevonden en niemand minder dan Luke Hemmings. Hij is een zanger, hij is veel beter dan mij! Mijn moed zakt me in mijn schoenen. Tegen Luke kan ik niet op.
,,Hé, is dat niet Lindy?” vraagt Kevin en wijst naar een meisje bij de balie. Ik kijk.
,,Volgens mij wel. Ze lijkt er in ieder geval wel op!” Wacht eens even. Als Rachel mij zo snel kan vergeten en al met een andere jongen kan flirten, kan ik dat ook! Ik sta op, geef Kevin zijn mobiel terug en loop naar het meisje toe. ,,Lindy?” vraag ik. Ze draait zich om en kijkt recht in mijn gezicht.

=Zayn=

Ik loop de kamer van Nola uit. Van de dokter moeten we weg, omdat hij onderzoeken wilt doen. Ik vind het niet erg, want zolang er doktoren naar haar kijken, kan het niet mis gaan. Ik druk op het knopje van de lift en druk op de begane grond. Een naar gevoel vult mijn maag nu ik weg ben bij Nola. Ik haat het echt als ik niet bij haar ben. Ik hou enorm veel van haar en nu kan ik niet bij haar zijn. Ik wil zo graag dat ze wakker word! Dan kan ik haar meenemen op vakantie of gewoon samen relaxen bij mij thuis.
,,Zayn, ga je echt elke dag bij Nola zitten?” ik kijk Harry aan. Hoe kan hij dat nou vragen?! Natuurlijk blijf ik elke dag bij Nola! Ik hou van haar, ik laat haar niet zomaar achter. Ik knik.
,,Je moet toch een keer douchen en andere kleren aandoen?” Liam kijkt me aan.
,,Ik haal nu wel wat op.” zeg ik en ik loop de lift uit. Ik loop richting de balie en dan blijf ik stilstaan. Is dat nou Jake? Mijn lichaam vult zich opnieuw met woede. ,,Jake?!” roep ik. Hij kijkt geschrokken om. Ja, dat is hem. Wie is dat meisje en die jongen? Ach, het maakt niet uit. Wat doet hij hier?!
,,Zayn, het spijt me. Ik moest gewoon komen.”
,,Je moest?”
,,Ja.”
,,Van wie?”
,,Van mezelf. Ik zou Nola echt heel graag willen zien.” Ik haal uit, zo hard dat hij op de grond valt.
,,Hé!” roept het meisje en knielt naast Jake neer.
,,Ahw, je hebt nu al een nieuw vriendinnetje. Ben je Rachel alweer vergeten?” Ik kijk het meisje aan. ,,Ik weet niet of je het weet, maar hij heeft een vriendin.” Jake kijkt me boos aan en staat op.
,,Ik heb geen vriendin.” zegt hij. Nu word ik helemaal boos. Jake heeft met Nola ruzie gehad om Rachel en nu gaat hij doodleuk beweren dat hij niks meer met Rachel heeft?! Ik grijp hem bij zijn kraag en trek hem naar me toe.
,,Ga niet beweren dat je niks meer met Rachel hebt! Door haar ligt Nola hier!” Jake trekt zich los.
,,Nee, Nola ligt door mij in het ziekenhuis,” zegt hij. ,,oké, misschien is het ook een beetje Rachel haar schuld, omdat zij bij me wegging.”
,,Blijf gewoon bij Nola uit de buurt!” roep ik hard en sla hem nog een keer tegen de grond. Hij heeft een bloedneus en ik loop met een blij gevoel bij hem weg. Bij de uitgang kijk ik nog één keer om en zie het meisje en de jongen naast Jake geknield zitten. Ik schudt mijn hoofd en loop met de jongens het ziekenhuis uit. Jake moet nu heel erg oppassen, straks heeft hij geen uitweg meer!

=Lindy=

Samen met Kevin zit ik geknield naast Jake. Wat vreselijk! Die Zayn slaat hem zonder reden!
,,Jake, gaat het?” vraagt ik terwijl ik hem overeind help.
,,Ja, het gaat wel.” zegt hij en veegt het bloed van zijn neus met een zakdoekje. Ik kijk naar zijn neus en schrik. Het bloed wel erg veel.
,,Jake, je kunt nu wel mooi naar Nola.” Ik kijk Kevin aan. Meent hij dat nou serieus?! Die Zayn heeft Jake net verteld dat hij hem niet bij Nola wilt zien. Jake knikt en staat op.
,,Dat meen je toch niet serieus?!” roep ik naar Jake en Kevin. Verbaasd kijken de jongens me aan na mijn uitbarsting. ,,Ja, sorry hoor. Maar Jake jij hebt een bloedneus door die Zayn en dan nog ga je naar Nola?” hij knikt en loopt met Kevin mee. Het heeft geen zin om hem tegen te houden, dus volg ik hem. ,,Jake, ik denk echt...” Jake draait zich om en legt zijn hand op mijn mond. Even staat mijn hart stil als ik zijn ogen zie. Ze zijn erg mooi!
,,Niks zeggen en laat ons oké?! Ik moet Nola zien!” ik knik en hij laat me los. Ik volg hem richting de kamer waar Nola ligt. Als ik daar aankom, schrik ik. Is dat mijn zus? Die hier doodstil ligt en in coma? ,,Nola?” Jake pakt haar hand en wrijft met zijn duim over haar hand.
,,Is dit Nola Miller?” het is misschien dom om op dit moment te vragen, maar ik moet weten of dit meisje mijn zus is.
,,Ja, maar waarom ben je zo gefocust op Nola?” Jake kijkt me aan, maar ik kan niks zeggen omdat de tranen mijn ogen vullen. Jaren heb ik haar niet gezien, heb ik eindelijk de kans om haar te zien ligt ze in coma. Kevin en Jake gaan aan het bed zitten, maar ik kan niet bewegen. Het is een verschrikkelijk gezicht om haar zo te zien liggen.
,,Gaat het wel?” Kevin kijkt me aan als hij een traan over mijn wang zie gaan.
,,Wie heeft dit haar aangedaan?”
,,Uhm...auto-ongeluk. Nola zat op de fiets en ze is omver gereden door een dronken chauffeur. Ze heeft geluk dat ze nog leeft.” zegt Kevin. Ik zie Jake naar hem kijken.
,,Is hij doorgereden?”
,,Ja, hij is nooit opgepakt.” Oké, dat is dus het gene wat ik moet en ga doen. Ik ga de man zoeken die verantwoordelijk is voor het ongeluk van mijn zus en als ik hem vind, kan hij maar beter uitkijken!


Reacties:

1 2

justmissF24
justmissF24 zei op 24 juli 2014 - 1:39:
Oehh snel verdeer! Ssry voor late reactie


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 21 juli 2014 - 11:51:
Spannend!
-X-


Nynlufx
Nynlufx zei op 20 juli 2014 - 23:23:

xx


x1Dx
x1Dx zei op 20 juli 2014 - 20:25:
Spannend!
Snel verder!!! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 20 juli 2014 - 18:34:
snel verder!!
-X-