Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 9

Don't forget where you belong

21 juli 2014 - 23:15

1098

4

222



Chapter 9

Heyaa nieuw hoofstuk Is mijn verhaal minder leuk geworden? Ik heb maar drie reacties gehad op de vorige.

'wat zit er in dat tasje?' vraagt ik aan Niall. we zijn weer in het hotel, op mijn kamer. en ik ben de spulletjes aan het opruimen. 'oh niets.' zegt Niall. 'mag ik kijken? vraag ik aan Niall. 'nee nog niet.'

'oke nu maak je me nieuwschierig.' zeg ik.

'wat voor winkeltje was het dan?' vraag ik. 'je bent echt veel te nieuwschierig babe.' zegt niall. hij geeft me een zacht kusje op mond.
hij trekt me op zijn schoot en we gaan liggen. ik giechel en niall zoent me. 'stoor ik?'
met een schrok ga ik weer rechtop zitten. harry staat in de deuropening. 'harry flikker op!' roept Niall boos. Ik giechel en Harry schiet in de lach.
Niall gaat op me liggen en kietelt me. 'Ni..a..ll. St..op!.'
'Maare ik kwam alleen zeggen dat we vervroegd naar het nieuwe hotel gaan.' Harry is opeens weer serieus. Niall knikt. 'Dan gaan we onze spullen maar eens pakken.' Zegt Niall. Harry knikt en gaat weer weg, en Niall gaat van me af.
Ik pak mijn koffer van onder het bed en gooi al mijn troep erin. 'Je gaat toch wel mee hè?' Vraagt Niall. 'Ik ga mee zolang jullie me mee willen hebben.' Antwoord ik. ' de hele tour dus.' Zegt Niall.
Ik besluit mijn kleding toch maar op te vouwen omdat het anders niet past. Als ik klaar ben loop ik mee naar Nialls kamer om hem te helpen.
'Rose, wil jij opvouwen ik kan dat echt niet en anders past het niet.' Niall kijkt naar me met zijn puppyogen die ik natuurlijk weer niet kan weerstaan.
' ja maar kijk goed dan kan je het de volgende keer zelf.' Zeg ik. Als ik merk dat Niall niet echt kijk mep ik hem met een shirt. 'Wel opletten hè Nialler.' Zeg ik. 'Je sloeg me!' Zegt hij nep beledigt. 'Moet je maar opletten.' Ik begin te lachen. 'Nu wil ik Een kus.' Zegt hij.
Ik grinnik. ' kom maar halen.' Zeg ik. 'Nee kom maar brengen jij sloeg mij hoor.'
Ik loop naar hem toe en geef hem een kusje op zijn wang. ' neeeh ik wil hem niet daar.' Ik haal mijn schouders op. 'Jammer dan.' Zeg ik.
' Pleasee.' Smeekt Niall.
'Oke oke.' Ik geef Niall een kusje op zijn mond maar Niall pakt me vast. Langzaam zoent hij me. Pas als we allebei geen lucht meer krijgen stoppen we. 'Niall.' Zeg ik. ' ja?'
' ik hou van je.'
'Ik hou ook van jou.' Zegt hij.

Als we allebei klaar zijn met het pakken van onze spullen lopen we naar beneden. Ik zie dat de tourbussen al klaar staan. 'Waar is jullie volgende optreden eigenlijk?' Vraag ik aan Niall. Ondertussen zijn Liam en Zayn ook beneden.
'In Amerika.' Zegt Niall.
'Oke.' Antwoord ik.

De tourbussen brengen ons naar het vliegveld. Maar dat is wel nog zo'n vier uur rijden. En het is 12 uur vliegen. Zolang heb ik echt nog nooit gevlogen. Ondertussen is de rest ook beneden. Er gaan drie personen per bus. Ashton wilt perse bij ons. Wat ik heel erg gezellig vind. Sinds hij mijn Barbie is. Samen met Niall gaan we in de eerste bus. Omdat Ashton niet zo ver kan lopen. We leggen onze koffers onder de bus. Ik zie dat Niall weer dat tasje in zijn handen heeft. Ik laat het maar gaan. Hij verteld me toch niet wat er in zit.

Als we al een tijdje in de bus zitten beginnen w ons een beetje te vervelen. Niall pakt zijn Ipad erbij en zet hem op camera stand. 'Selfiee!' Zegt hij. Met zijn drieën gaan we opende foto en dan zet Niall de foto opa instagram met de tekst : with my bro en gf in the bus to america!

'Het lijkt erop dat mensen blij voor ons zijn.' Zegt Niall. Er zijn heel veel positieve reacties en daar ben ik stiekem heel blij mee. Dan gaat mijn telefoon af. Lisa belt me.

R: heey Lisa.
L: rosé! Is het officieel met Niall!
R: Jaa!!
L: oh my god gefeliciteerd ik ben echt blij voor je.
R: aawh thanks babe, en hoe gaat het met jou?
L: goed maar de vakantie is wel saai zonder jou.
R: je moet snel een keertje de boys ontmoeten!
L: meen je die?
R: Jaa natuurlijk.

Niall tikt me aan. 'Met wie bel je?'

L: was dat Niall?!

Ik bel met Lisa.

R: yup.

We praten nog een tijdje en dan hang ik op.

'Wat wou ze?' Vraagt Niall. 'Oh, ze wou me feliciteren. Ze zag de foto op insta.'

'He daar rijd een van de bussen naast ons.' Zegt Ashton dan. Ik kijk en merk dan op dat we rustiger beginnen te rijden. Ja en we staan ook bijna stil.

Als we helemaal stil staan zie ik dat in de bus die naast ons stil staat Louis, Calum en Zayn zitten.
Louis zit al voor het raam als een gek te zwaaien. Vrolijk zwaai ik terug. De file is zeker 10 kilometer dus we staan hier nog wel even.
Dan zie ik dat Louis de bus uitstapt en onze bus in komt.
' helloo.' Zegt hij en hij ploft naast mij op een van de stoelen. 'Heey.' Zeg ik. 'Hadden jullie al gezien dat we in de file staan?' Zegt hij dan. 'Wat, oh my god bedankt voor het zeggen mate.' Zegt Ashton en hij doet alsof hij heel erg verbaasd is. Ik beland in de slappe lach samen met Niall. 'Haha mensen hebben je gezien terwijl je overloopt van bus Naar bus. Ze hebben van die 5 stappen echt iets van honderd foto's.' Ashton laat ons een paar foto's zien. 'Waar is de bus van luke, Liam en Harry eigenlijk?' Vraag ik.
'Die wisten dat er file zou komen dus zijn anders gereden.' Zegt Louis.
'Oh lekker dan, hadden ze ons ook wel even kunnen bellen.' Zegt Ashton.
'Maar komen we nu wel op tijd om ons vliegtuig te halen?' Vraag ik. 'Kut! Ik hoop het.' Zegt Niall. We hebben nog maar twee uur. En we moeten nog een uur rijden.'

Na een half uurtje kunnen we eindelijk door. Louis zit weer in zijn eigen bus. Dan pakt Niall dat tasje er weer bij. 'Doe je ogen is dicht.' Zegt Niall. Ik doe wat hij zegt en dan voel ik dat Niall mijn arm optilt en er een armband aanhangt. Ik open mijn ogen weer en zie dat het een bedelarmband is. Er hangen twee bedeltjes aan. Eentje met een hoop geloof liefde tekentje. En eentje met een ster.
'Dankjewel Niall, hij is prachtig.' zeg ik terwijl ik hem eerst een kus geef en hem dan om de nek vlieg.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 22 juli 2014 - 19:38:
aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhwwwwwwwwwwwwwwww CUTEEEEE!!!!!!!!!!!
snel verder!!!!!!!!!!!!!!!
-X-


x1Dx
x1Dx zei op 22 juli 2014 - 17:30:
Echt heel cute!
Snel verder! X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 22 juli 2014 - 12:29:
Ahww.. Cute! Ik vind je verhaal helemaal niet minder leuk geworden hoor! Snel verder! X


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 22 juli 2014 - 2:23:
Omg zoooo cute !!! snelverder!!! xxx