Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Everyting has changed || Harry Styles » 03 - Icecream

Everyting has changed || Harry Styles

22 juli 2014 - 22:06

356

3

258



03 - Icecream

Image and video hosting by TinyPic

Eindelijk heb ik een parkeerplaats gevonden. Ik stap uit de auto en maak de deuren voor Darcy en Toby open. Ik pak ze allebei bij hun handje en we gaan naar binnen. Iedereen krijgt zijn favoriete ijsje. Samen zoeken we naar een tafel. Dan zie ik een vrouw met bruine haren naar me zwaaien. Ik lach als ik zie dat het Eleanor is. Darcy kijkt eerst met een serieuze blik naar de vrouw. Maar dan lichten haar ogen op als ze haar herkent. Eleanor! Zegt ze blij en neemt Toby, die helemaal gefocust is op zijn chocolade ijsje, bij z'n hand en rent naar haar toe. Ik volg ze en geef Eleanor een knuffel. Onze vriendschap is nooit veranderd, zelfs niet na de break-up met Harry. Ik heb veel vrienden verloren de afgelopen tijd. Zelfs de vrienden die ik al had toen ik nog niet beroemd was. Ik denk dat mijn moeder instinct me nu wel helpt bij het herkennen wie ik wel en wie ik niet kan vertrouwen. En Eleanor is zeker een van deze mensen. Ze zit alleen.

“Waar zijn Louis en Cara vraag ik?”

Cara is hun dochter ze is nu drie jaar oud en ze is gewoon super lief. "Oh, Louis is buiten op de speelplaats met Cara." Antwoord ze terwijl ze naar het raam wijst. Als Louis me ziet zwaait hij vrolijk naar me. Cara's ogen worden groter als ze Darcy en Toby ziet.

"Mama, mogen we ook naar buiten?" Vraagt Toby met een glimlach.

"Tuurlijk, moet ik met jullie mee?"

"Nee, Louis is daar." Zegt darcy en ze neemt Toby bij zijn hand en loopt naar buiten. Ik kijk hoe ze weglopen en ik moet glimlachen. Maar dan herinner ik me het gesprek dat we hadden in de auto en ik zucht.

"Wat is er?" Vraagt Eleanor.

"Het is gewoon... Ik weet niet hoe ik ze moet vertelen dat Harry en ik nooit meer bij elkaar zullen wonen. Mijn ouders waren ook gescheiden en ik heb altijd gezegd dat ik dat nooit bij mijn eigen kinderen zou kunnen doen en nu... Doe ik het. Eleanor het is oneerlijk en ik ben egoïstisch.”


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 23 juli 2014 - 17:51:
Cute! Snel verder! X


xHiimacookie zei op 22 juli 2014 - 22:42:
Ahw die kindjes zijn zo lieef


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 22 juli 2014 - 22:10:
aaaaaawwwwwwwwwwwwwwhhhhhhhhhhhhhhhh
snel verder!!
-X-