Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond* » 3.

GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond*

5 sep 2014 - 15:50

1402

9

1080



3.

Image and video hosting by TinyPic heeeyyyy hoofdstuk 3 hope you like it -X-

Chantal POV
Langzaam open ik mijn ogen, en laat ze ff wennen aan het licht. Daarna stap ik uit bed en loop naar de badkamer. Ik doe wat ik moet doen en zet daarna de douche weer uit en wikkel een handdoek om me heen. Ik loop naar mijn kast en pak er een setje uit en doe het aan, daarna pak ik mijn zwarte vans en doe die ook aan. ik borstel mijn haren en doe ze in een vlecht. Ik doe nog wat make-up op. als ik me omdraai zie ik dat Michael op mijn bed zit. ‘’hoelang zit je hier al?’’ ‘’niet zo lang’’ ‘’wat is niet zo lang?’’ ‘’3 minuutjes ofzo’’ ‘’oke dan is het goed, maar waarom zit je hier?’’ ondertussen pak ik mijn ketting die mijn broer hetzelfde heeft. ‘’zou je deze ff bij me om willen doen?’’ ‘’tuurlijk’’ antwoord hij terwijl hij op mijn bed voor zich klopt als teken dat ik daar moet gaan zitten. Ik geef hem de ketting en ga voor hem op mijn bed zitten. Hij doet hem bij me om en pakt me dan bij mijn middel. Ik schrik even maar ga dan wat meer tegen hem aanleunen. ‘’die ketting he, heeft Niall die ook niet?’’ ‘’eeuuuuhhh geen idee. Ik heb deze samen met mijn broer. En die heeft ook Niall.’’ ‘’we zullen het hem eens vragen’’ hij staat op en trekt mij ook omhoog. In de gang aangekomen zien we Ashton en Lindy op elkaar liggen. ‘’uhhmmm heey wat is hier aan de hand?’’ ‘’dat ik niet uitkijk waar ik loop is het probleem’’ Lindy kijkt me aan met een blik van ga weg’’ ik en Michael lopen snel verder naar de woonkamer.


Niall POV
Ik loop mijn kamer uit richting de woonkamer. als ik in de gang ben zie ik een Ashton en Lindy nogal knus op elkaar liggen. Het is nog net geen zoen, maar dat gaat denk ik niet zo lang meer duren aangezien ze wel heel dicht met hun gezichten bij elkaar zijn. mhhm Ashton moet doen wat hij niet laten kan. Ik besluit er verder geen aandacht aan te geven en loop verder naar de woonkamer waar Luke en Melina ook nogal knus op elkaar liggen. Oke hier heb ik dus ff geen zin in he. Luke’s hoofd komt dichterbij die van Melina. ‘’kunnen jullie dat misschien ergens anders doen?’’ verschrikt kijken ze op. ‘’we gaan al’’ Luke kijkt me met een boze blik aan terwijl, Melina langzaam rood wordt. Luke staat op en neemt Melina mee naar zijn kamer. Ik kijk naar de tv terwijl ik met mijn hand onder mijn shirt ga naar de ketting die ik samen met mijn zusje Chantal heb. ik mis haar, maar als ze weet hoe ik nu ben gaat ze me vermoorden. Oke ja ik zit onder de tatoeages en heb piercings. Nu denken jullie zeker dat is toch niet zo erg. Het is eigenlijk meer. Ik en de boys (5SOS en 1D) zijn zegmaar de badboys van de school. we slaan mensen in elkaar, drugs, te veel alcohol soms en veel meiden. Iets wat onze ouders mij en Chantal totaal hadden verboden. ‘’eeuuuhhh Niall’’ verschrikt kijk ik op en zie Michael en Chantal staan. Chantal, wat was haar achternaam ook al weer? ‘’hey, wat is er?’’ ‘’nou Chantal hier heeft een ketting die nogal veel op die van jou lijkt. Zou ze hem ff mogen zien?’’ ‘’uuh tuurlijk’’ ik deed de ketting af en gaf hem aan Michael. Michael kreeg ook de ketting van Chantal en hield ze naast elkaar. Na een paar keer om draaien schrok hij. ‘’Niall had jij niet een zusje? En hoe heet ze?’’ ‘’ja Chantal hoezo?’’ Chantal schrikt even maar kijkt dan naar de kettingen en weer naar mij. ‘’wat is de complete naam van je zusje?’’ Chantal kijkt me vragend aan. ‘’Chantal Lisa Horan, hoe heet jou broer met zijn hele naam?’’ dit begint gewoon ff eng te worden. Ze lijkt op Chantal, zelfde ketting. Ze zou toch niet, nee dat kan niet. ‘’Niall James Horan’’ nu schrik ik echt. Michael geef de kettingen eens ff aan mij ik moet ff iets kijken.’’ Michael geeft ze allebei aan mij en ik kijk op de achterkant. In de rand moet er C.L.H. and N.J.H. staan met een hart eromheen. Ik kijk en uiteindelijk zie ik op de kettingen dat staan. ik spring op en loop naar Chantal toe. Ze kijkt me ff bang aan. ‘’ik heb mijn zusje terug!!!!’’ en daarna trek ik haar in een knuffel terwijl ze zacht begint te huilen.

Liam POV
Uugghhhh ik heb deze nacht echt niet kunnen slapen. Die meiden Melina, Nola, Esmeé, Zoe, Ashley lijken gewoon zoveel op mijn zusjes. Ik moet het nu gewoon weten, als ze op hun pols een tatoeage met only time will tell…(i just like that quote) hebben dan weet ik het. Met een zucht sta ik op uit mijn bed en pak ff een zwarte skinny en een wit shirt en doe het aan. daarna loop ik naar de kamer van Nola en klop aan. ‘’binnen!’’ ik open de deur en loop naar binnen. ‘’heey Nola misschien gek vraagje maar heb je misschien een tatoeages?’’ ‘’ja hoezo?’’ ‘’toevallig op je pols, de tekst only time will tel…?’’ ‘’ja hoezo?’’ ‘’Nola Marly Payne?’’ ‘’wtf hoe weet jij mijn hele naam?’’ nu wist ik het zeker ‘’ken je je broer niet meer Liam James Payne?’’ ‘’L-liam?’’ en toen vloog ze me om mijn hals.


Nola POV
Ik heb mijn broer terug. ‘’we moeten het tegen Melina, Esmeé, Zoe en Ashley zeggen’’ ik trok hem mee naar de kamer van Melina. Mmhhh daar was ze niet dan maar alsvast naar Esmeé. We opende de deur en zien Esmeé in haar bed liggen. ‘’Esmeé lui ding sta eens op. ‘’nee ik wil slapen’’ ik laat een geïrriteerde zucht. ‘’laat mij maar ff’’ Liam loopt naar haar toe en trekt het denken van haar af. ‘’Esmeétje word eens ff wakker’’ ze schrikt en kijkt ff op. ze pakt haar bril van het nachtkastje en zet hem op. ‘’wat is er? En waarom is hij in mijn kamer’’ ze wijst boos naar Liam. ‘’ook een leuke manier om hoi te zeggen tegen je broer die je 2 jaar niet meer hebt gezien.’’ Liam kijkt haar beledigt aan. ik facepalm mezelf, terwijl Esmeés ogen van boos naar ongeloof gaan. ‘’h-hij L-liam –i-ik-k- huh?’’ ‘’ja Liam is onze broer, kan het nu wat vrolijker?’’ Esmeé springt gelijk op Liam waardoor Liam achterover valt. ‘’schiet op dan gaan we het Melina, Zoe en Ashley vertellen. We lopen naar de kamer van Zoe, maar Zoe loopt richting de kamer van Ashley dus wij gaan ook naar de kamer van Ashley. ‘’Ashley, Zoe we moeten jullie wat zeggen’’ ze kijken ons verschrikt aan. als Ashley’s blik op Liam valt wordt ze boos. ‘’WTF DOET HIJ IN MIJN KAMER???’’ nu facepalmen ik en Esmeé ons. ‘’wat hebben mijn zusjes tegen me? Ben ik zo’n slechte broer ofzo??’’ ‘’huh? Ik snap het niet’’ Ashley kijkt verbaasd van mij naar Liam naar Esmeé. Zoe daarin tegen springt op en rent naar Liam toe terwijl ze hem in een knuffel trekt. ‘’ik heb je gemist’’ Liam knuffelt haar terug terwijl hij afwachtend naar Ashley kijkt. ‘’DIE GAST IS NIET LIAM!! LIAM ZIT NIET ONDER DE TATOEAGES EN PIERCINGS!!!’’ Ashley flipt hem helemaal. ‘’Liam laat haar gewoon je pols zien misschien gelooft ze je dan eindelijk’’ ik kijk boos naar Ashley terwijl ze ons aankijkt alsof wij gek zijn. Liam laat zijn pols zien, en Ashley kijkt ongelovig van hem naar zijn pols, waar de tatoeages staat die we allemaal hebben. Daarna springt ze op en knuffelt ze Liam. ‘’sorry sorry, het komt gewoon omdat je er zo 2 jaar geleden niet zo uitzag’’ ze wijst met haar hand naar Liam. ‘’ja dat moet hij ons nog eens uitleggen, maar eerst Melina zoeken. We lopen naar de woonkamer en daar zien we Niall zitten met Chantal en Michael. ‘’heeft een van jullie Melina gezien?’’ ‘’is waarschijnlijk op de kamer van Luke, met Luke’’ Niall kijkt om en kijkt eerst ff verbaasd naar ons, draait zich daarna weer om en drukt dan een kus op de wang van Chantal. we lopen weer naar de gang, naar de kamer van Luke. Liam opent de deur en daar zijn Melina en Luke. Met hun gezichten nog geen 2 centimeter van elkaar af…



reageren=melding


Reacties:

1 2

xJustMe
xJustMe zei op 24 juli 2014 - 12:35:
Leuk! Snel verder want nu kom ik er ook in voor hehe

xx


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 23 juli 2014 - 22:15:
Leeeuk!


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 23 juli 2014 - 19:34:
Oelalallalaallalalaalalallalalala
Xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 23 juli 2014 - 16:41:
Oehhhh

leuk!
snel verder!

-X-


Anne
Anne zei op 23 juli 2014 - 16:16:
Oeh, ze gaan de kus verstoren!
Leuk, snel verder!!