Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » my different life!! » proloog

my different life!!

23 juli 2014 - 16:13

451

5

243



proloog

3 jaar geleden
harry verteld vaak over zijn nieuwe vriendin ik ben benieuwd wie ze is ze heeft veel indruk op hem gemaakt.we gaan haar vandaag ontmoeten.en ik ben vandaag jarig ik ben 16 geworden en we gaan lasergamen.trriiinngg!! de bel gaat en harry doet open en komt grijnzend terug met.... ashley de bitch van de school dit kan je niet menen.ze pest en slaat me altijd wat ziet harry in haar ik ren zo snel mogelijk de trap op en storm m'n kamer binnen.harry komt de kamer binnen en kijkt mij bezorgd aan. 'hey sisie wat is er je moet toch niet verdrietig zijn op je verjaardag?'vraagt hij. ik veeg m'n tranen weg. 'er is niks aan de hand haz.'zeg ik.harry kijkt me met ongeloof aan en zegt 'kom op wie hou je voor de gek jade, ik ben je broer we vertellen elkaar alles ik wil er voor je zijn?' ik slik.'ik mag je vriendin niet ze heeft me al jaren gepest en geslagen' zeg ik. 'DAT IS NIET WAAR!!!'hoor ik iemand roepen als ik opkijk zie ik ashley de vriendin van harry bij de deur. 'harry lieverd dat is niet waar ik heb je zusje net pas ontmoet'zegt ze.
'harry wie geloof je mij je bloed eigen zusje of die bitch die jij date?' roep ik naar harry. opeens voel ik m'n wang branden ik kan niet geloven dat harry me heeft geslagen. ik kijk hem aan met tranen in mijn ogen. ik ren naar beneden het huis uit. ik zat al een uur in het park en ik moest weer naar huis . als ik thuis ben zie ik dat harry zijn arm om ashley heen heeft en hij kijkt me vuil aan maar toch zie ik een beetje spijt in zijn ogen. ik kijk naar mijn moeder en naar gemma die me hoofdschuddend aan kijken. wat geloven ze ashley wel maar mij niet ik voel me beledigd en dit op mijn verjaardag. ik ga naar boven en lig in mijn bed te piekeren het is nu tien uur s'nacht.
een maand later-
ik heb het helemaal gehad harry praat niet meer tegen me en mijn moeder en gemma zijn afstandelijker geworden ze zeggen niet veel tegen me.ik weet niet wat ashley ze heeft wijs gemaakt. ik kijk hoeveel geld ik in mijn spaarpot heb 6050 euro ik spaar dit al sinds mijn 6de voor mijn studie. ik pak mijn spullen en ik spring uit mijn raam,ik ga weg,weg uit Holmes Shampel. ik neem mijn vlucht naar londen.op weg naar een nieuw leven. ik mis harry en gemma en mijn moeder we hadden z'n hechte band. nou verkeerd gedacht.

dit was het.

I know het is niet goed maar ik doe mijn best
Xxx angel


Reacties:


Horles
Horles zei op 4 aug 2014 - 19:31:
I like this story. MAAR HARRY NIET EN DIE BITCH OOK NIET -_-


x1Dx
x1Dx zei op 4 aug 2014 - 16:29:
Hoezo niet goed?
Dit is echt goed geschreven hoor!
X


Ashley1D zei op 27 juli 2014 - 16:52:
Leukk


Roosx1Dx5sos
Roosx1Dx5sos zei op 24 juli 2014 - 13:14:
Leukk meldingg xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 23 juli 2014 - 16:26:
OMG!!
snel verder!!!!!!
melding voor mij plzz!!
-X-