Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Secret love ~ 1D » H 1

Secret love ~ 1D

23 juli 2014 - 20:39

794

3

247



H 1

Amy

Dagen verstreken, weken vergingen en er onderuit komen kon niet meer. Ik zal wel moeten. Werken voor beroemde mensen, dat is niet niks. Een zucht rolt over mijn lippen. Ik sta inmiddels al een halfuur te denken wat ik aan moet doen. Zal ik me netjes kleden, of juist heel dagelijks. Uiteindelijk pak ik maar gewoon een licht blauw jurkje met witte ballerina's. Net op tijd ook, want mijn vader staat al klaar om weg te gaan. Ik wuif mijn moeder uit. En stap zenuwachtig in.
"Zenuwachtig?" Mijn vader kijkt me grijnzend aan.
"Rijd nou maar." Geïrriteerd kijk ik uit mijn raam. Natuurlijk ben ik zenuwachtig. Het terrein is niet ver van ons huis af, dus we zijn er redelijk snel. Overal waar je kan kijken staan mensen. Via de achteringang lopen we naar een ruimte met banken met tafels een een koelkast. En natuurlijk de deuren van de kleedkamers. "Ik ga even melden dat ik er ben, je weet wat je moet doen hè?" Vraagt mijn vader. Ik knik, ik heb het thuis zo vaak geoefend. Hij glimlacht en loopt dan weg. Daar sta ik dan. Ongemakkelijk tik ik op mijn benen, en kijk wat om me heen. Net als ik mijn headset in mijn handen geduwd krijg, hoor ik stemmen. Bekende stemmen. Verbaasd kijk ik naar de kleedkamers. Vijf jongens die ik vaker heb gezien lopen de deur uit. Niall, Harry, Liam, Zayn, en Louis. Het is one direction. Mijn ogen worden groot en mijn handen klam, maar ik dwing mezelf rustig te blijven. Ik loop naar ze toe. "Amy, ik ben de assistente." Stel ik mezelf stotterend voor. "Nieuw zeker." Plaagt Harry. Louis geeft hem zachtjes een duw. "Doe normaal man." Sist hij. De jongens stellen zichzelf ook voor, en we nemen plaats. Ik wijs naar een trappertje. "Daar moeten jullie zo op zodra Rihanna afloopt. Als jullie hier niet zijn zal ik jullie komen halen." Leg ik ze uit. Niall knikt. "En waar is het eten te vinden?"
"Helemaal achterin is een tafel met elk eten wat je je kunt bedenken." Ik grinnik even als ik zie dat Niall opspringt om er heen te gaan.
"Ik ga ook even wat halen." Zegt Zayn. Liam en Harry volgen. Alleen Louis blijft. Ongemakkelijk haalt hij een hand door zijn haar. "Hoe kom je op dit werk? Loop je stage?" Vraagt hij geïnteresseerd. Ik schud mijn hoofd. "Nee mijn vader is de baas hier en hij zocht een invaller."
"Nou je doet je werk goed." Zegt hij verlegen. Ik bloos en kijk weg. Het lampje kleurt groen en de jongens komen aangerend. "Succes." Wens ik ze nog toe. Alleen Louis kijkt om en lacht.

Louis

Ik draai me nog even om en glimlach naar haar. Haar vader ken ik wel, we hebben hier vaker opgetreden maar zij was hier nooit eerder. Ze is aardig. We rennen het grote podium op en al gelijk zien we duizenden fans. Ik draai me nog om en zie Amy nog om het hoekje kijken, maar zodra ze ziet dat ik kijk loopt ze snel weg. We zingen een paar nummers en lopen dan het podium af. "De fans gingen uit hun dak!" Roept Liam enthousiast. "Had ik ook wel verwacht, hè waar is die assistente van ons?" Vraagt Harry met een knipoog.
"Wat wil je toch van haar?" Vraag ik boos. Harry kijkt verbaasd. "Louis relax, ik plaag haar alleen. Ze lijkt me een goede assistente voor onze tour." Zegt hij kalm. Hij heeft gelijk, waar maak ik me druk om. We kennen haar niet eens. Zayn knikt instemmend. "Goed idee, misschien kunnen we even overleggen met Paul." Met die woorden pakt Harry zijn mobiel en loopt een eindje verder weg. Zoekend kijk ik om me heen. Waar is Amy? "Amy!" Ik loop wat meer naar achter en terwijl ik loop kijk ik zoekend naar rechts. Ik draai me hoofd weer naar voren maar bots tegen iemand op. Een blocnote en een kop koffie vallen op de grond. De kop koffie valt in stukken op de grond. Ik wil de blocnote oprapen maar mijn hand raakt een andere. Ik kijk op, het is Amy. "Sorry." Mompel ik. "Zal ik nieuwe koffie halen?"
Lachend wuift Amy met haar hand. "Ik lus niet eens koffie, ik dacht alleen dat het wat zakelijk zou staan." Ik grinnik ik steek mijn hand uit om haar te helpen opstaan. Net als we staan kom Harry aangerend en gaat op zijn knieën voor Amy. "Lieve Amy, wil je onze assistente zijn?"
Amy kijkt geschrokken en in de war. "Eh.. Ja natuurlijk." Harry lacht tevreden. "Tof van je! Louis als jij nou even alles uitlegt en telefoonnummers geeft."
Ik knik als teken dat het goed is en ik neem Amy mee naar een rustig plekje.


Reacties:


Roosx1Dx5sos
Roosx1Dx5sos zei op 24 juli 2014 - 0:17:
OMG super leukk snel verderr xx !


angel18
angel18 zei op 23 juli 2014 - 23:42:
Aaah ik word gek dit is Zo maar dan oo ZO LEUK amazing geschreven
Snel verder
Xxx angel


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 23 juli 2014 - 20:50:
aaaaaaaaahhhhh!!
snel verder!!
melding voor mijn plzz!!
-X-