Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Everyting has changed || Harry Styles » 04 - Eleanor

Everyting has changed || Harry Styles

25 juli 2014 - 17:20

445

4

284



04 - Eleanor

Image and video hosting by TinyPic

“Nee, Rachel je bent niet egoïstish, je hebt geprobeerd met Harry samen te zijn maar het werkte niet en nu hou je van Luke, dat is menselijk.”

“Nee dat heb ik niet.”

“Hoe bedoel je?”...

“Ik heb het niet hard genoeg geprobeerd met Harry.”

“Dat kon je niet.”

“Wel, ik kon, maar toen Harry en ik problemen hadden liep ik ervoor weg ik heb niet voor hem en onze relatie gevochten.”

“Denk je dat je het opnieuw zou willen proberen met Harry?”

“Ik hou van Luke en ik ben er zeker van dat ik de rest van mijn leven met hem wil delen, dus eigenlijk zou ik nee moeten zeggen op deze vraag... maar het idee van scheiden van Harry maakt me kapot.” zeg ik terwijl ik naar de tafel kijk.

“Dus, je bent nog steeds verliefd op Harry? Vraagt Eleanor terwijl ze mijn hand pakt. Op het moment dat ik wil antwoorden komt Darcy naar de tafel gerend. Ze is buiten adem. Het lukt haar nog maar net om te zeggen “Toby's neus … bloedt” zegt ze geschrokken.

“Oké lieverd maak je geen zorgen”, zeg ik en neem haar hand. Samen gaan we naar buiten.
Toby staat daar met bloed op zijn neus, zijn mond, op zijn handen en op zijn T-shirt. Hij kijkt alsof hij wil huilen, maar hij houdt zich stil.

Ik loop naar hem toe en pak een papieren zakdoekje uit mijn tas. Ik vertel hem zijn hoofd naar voren te doen en het papieren zakdoekje voor zijn neus te houden. Dan geef ik hem een knuffel. Als ik omhoog kijk zie ik Louis met Cara op zijn arm staan te grijnzen naar me. Als ik hem zo zie moet ik altijd lachen. Hij is zo gelukkig met zijn leven. Hij heeft de perfecte vrouw gevonden, niemand had gedacht dat ze samen zouden blijven, maar ze deden het en nu hebben ze een prachtige dochter.
Dat is het leven dat ik me altijd voorstelde om te hebben in de toekomst en nu... kijk naar mij. Ik ga trouwen met een man die niet eens de vader van mijn kinderen is. Hoe kan ik ze dit aandoen?

We rijden naar huis en kijken de rest van de dag naar een aantal DVD's.
Wanneer het laat wordt ga ik met Darcy en Toby naar boven. We poetsen onze tanden daarna stop ik ze in bed. Eerst zeg ik Toby welterusten en dan ga ik naar de kamer van Darcy. Ik ga op de rand van haar bed zitten en wens haar welterusten. Als ik op wil staan kijkt ze naar me met haar groene ogen en zegt: “Mama vergeet niet om de taart te bakken voor de laatste dag op het kinderdagverblijf!”


Reacties:


xHiimacookie zei op 25 juli 2014 - 22:04:
Ahw is ze op Luke of Harry ;o


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 25 juli 2014 - 18:07:
super story!!!!!!!
snel verder!!!!!!
-X-


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 25 juli 2014 - 18:05:
Super hoofdstuk! Snel verder! Xxx


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 25 juli 2014 - 17:30:
Mag ik ook taart dan?
Nee maar snel verder
X