Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » { All About Us || rewritten || Harry Styles } » { Chapter 6 }

{ All About Us || rewritten || Harry Styles }

26 juli 2014 - 17:52

423

4

298



{ Chapter 6 }

Image and video hosting by TinyPic

{ Chapter 6 }

Een tripje ziekenhuis en al heel wat paracetamols verder zitten we met z'n allen op mijn kamer. Ik lig in bed en de jongens en Madison zitten verspreid door mijn kamer. Eleanor en Sophia zijn er ook. Ze zijn echt superaardig.

“So, Emma, I know you don't want to talk about this. But you need to. Harry told us about the blood on your sweater. Emma was it because you've cut yourself? Please tell the truth. If it was because you've cut yourself you need help.” zegt Eleanor bezorgd.

Ik aarzel het liefst zeg ik gewoon dat het allemaal niets was. Dat ik een bloedneus had op de wc. Maar ze zullen er toch achter komen als ik nu lieg. Ik zal het ze toch moeten vertellen. Maar ik moet ze duidelijk maken dat ik echt geen hulp wil en dat niemand anders dan alleen de mensen die nu hier in deze kamer zitten erover weet.

“Okay, it was because I'd cut myself. But I don't need help. I'll figure it out by myself.”

“But why Emma why?” vraagt Niall

“Because somethimes all of this gets to much and there is no way out for me. When I cut myself the pain in my heart slips away by the blood streaming out of the wound.”

“Thats heartbreaking” zegt Zayn stilletjes. Eleanor en Sophia geven me een stevige knuffel.

We'll be there for you.” zeggen ze dan. Ik hoop echt dat ik er geen spijt van ga krijgen dat ik het ze verteld heb.

{ Harry POV }

Ik kan het nog steeds niet geloven Emma snijdt zichzelf. Zo'n mooi meisje. De keren dat ik haar heb gezien zag ze er zo gelukkig uit. En toen we na het concert gezellig samen waren. Ze lachte, maakte grapjes met Louis en kuitte met Zayn. Maar toen ineens rende ze weg. Toen ik haar uitendelijk vond op de wc vloog ze me huilend in de armen. Ze zag er zo gebroken uit. Toen ik op dat bankje in het park haar mouwen vol met bloed zag schrok ik ervan. Het enige wat toen door me heen ging is dit kan niet. Het kan niet dat zo'n mooi meisje als Emma zichzelf snijdt. Ik bleef mezelf vertellen dat het niks was. Ze had gewoon een bloedneus gehad op de wc en er was niks aan de hand. Maar nu ik dit weet ben ik gebroken. De andere jongens ook. We hebben besloten de tour te pauzeren vanwege privé-redenen. Want een ding is zeker we moeten en zullen Emma helpen.


Reacties:


todd
todd zei op 27 juli 2014 - 14:31:
Goed geschreven snel verder x


Nynlufx
Nynlufx zei op 27 juli 2014 - 12:30:
ADSFGHLKJ
Snel verder!
Xx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 27 juli 2014 - 1:51:
Wauww... Mooi! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 26 juli 2014 - 17:59:
OMG!!!!!!!
zo mooi geschreven!!
snel verder!!
-X-