Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond* » 5.

GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond*

5 sep 2014 - 15:50

883

10

474



5.

Image and video hosting by TinyPic hey nieuw hoofdstuk. dit is ff het laatste hoofdstuk voor een tijdje aangezien ik op vakantie ga. maar hope you like it -X-

Serena POV
‘’word wakker slaapkop’’ deze stem herken ik uit duizende. ‘’ga weg!’’ ‘’kom nou je bed uit babe’’ ‘’nee ik wil slapen’’ ik draai me nog een keer om en om weer verder met slapen. Ik hoor een deur dichtgaan dus dat betekent waarschijnlijk dat hij weg is. Snel val ik weer in slaap.
*droom*
Ik en Matthew zijn samen op het strand. Hij plant zijn lippen op die van mij en ik sla mijn armen om zijn nek. Hij tilt me op en gooit me over zijn schouder. dan begint hij te rennen. ‘’Matthew niet doen!!!’’’ik land in het water en kom proesten boven water. ‘’I HATE YOU!!’’ ‘’I LOVE YOU TO’’ zegt hij met een big smile. Hij loopt naar me toe en geeft me nog een kus op mijn lippen. En dan voel ik weer water over me heen. Maar dit keer lig ik niet in de zee. En nog een keer wordt er water over me heen gegooit.
*einde droom*
Langzaam open ik mijn ogen en kijk de blije gezichten van Matthew en Zayn. ‘’ugh dat was ik ff vergeten. Zayn en Matthew mogen elkaar heel erg. Ik draai me nog een keer om en trek mijn kussen over mijn hoofd. ‘’ga weg’’ ‘’nhe geen zin in’’ dat is hoogstwaarschijnlijk Zayn die dat zei. ‘’GA WEG IK WIL SLAPEN!’’ ‘’weet je je lijkt veel op mijn zusje, Serena Alexa McClaim Malik’’ ‘’WTF WEET JIJ MIJN HELE NAAM, ALLEEN MIJN FAMILIE WEET DIE’’ ik haal mijn hoofd onder mijn kussen vandaan en kijk boos naar Zayn. ‘’ik zei toch dat je op mijn zusje leek. Nu snap ik waarom. Jij bent mijn zusje’’ ik kijk hem ongelovig aan hij gaat langs me zitten en geeft me een knuffel. ‘’okee akward!’’ ‘’je gaat toch niet zeggen dat je je broer Zayn Javadd Malik vergeet he’’ ‘’wat?’’ ik kijk hem ongelovig aan. ik denk terug aan 2 jaar geleden toen hij afscheid nam. De tranen rollen vanzelf over mijn wangen. ‘’heey zusje niet huilen. Het wordt net zo als vroeger oke? Dat beloof ik. kom hier’’ hij staat op en trekt me in een knuffel. Na 5 minuten zo te hebben gezeten staat Zayn op en gaat weer mijn kamer uit. Nu is Matthew degene die op mijn bed komt zitten. Hij buigt zijn hoofd wat naar voren en plaatst zijn lippen op die van mij.

Chantal POV
Niall geeft me een knuffel en ik begin zacht te huilen. ‘’ik heb je zo gemist’’ langzaam wordt zijn shirt nat door mijn tranen. Soms zijn er echt momenten dat ik blij ben met waterproef make-up. Niall wrijft met zijn hand over mijn rug terwijl hij mij probeert te kalmeren. Als ik eindelijk opgehouden ben met huilen trekt hij mee naar de bank waar hij een arm om mij heen slaat terwijl Michael aan de andere kant van mij gaat zitten. Dan schiet me opeens iets te binnen. ‘’Niall heb je eigenlijk nog steeds die nachtmerries?’’ ‘’soms’’ ‘’je weet dat je nu gewoon als je er weer een hebt bij mij kan slapen he, zoals vroeger’’ er komt een kleine glimlach op zijn gezicht. ‘’Michael heeft ze soms ook, dus dan slapen wij soms samen’’ ‘’voordat je het gaat denken, we zijn niet gay!!’’ Michael kijkt me aan met zijn mooie ogen. ‘’oke, maar dan geldt wat ik net tegen Niall zei ook voor jou, aangezien dat bed hier echt mega is. Maar handen thuis’’ ik kijk ze allebei met een boze blik aan. ze kijken elkaar aan en dan beginnen ze me te kietelen. ‘’sssttooopppppppppp’’ ‘’Michael zullen we stoppen?’’ ‘’nhe’’ oke dan een andere manier. Ik begin met puppieogen naar ze te kijken. ‘’zouden jullie alsjeblieft willen stoppen?’’ ik kijk ze ook met een pruillipje aan. ‘’oke’’ Michael stopt en gaat weer normaal zitten. ‘’zusje ik ken jou langer ik kan daar tegen’’ Niall gaat door met kietelen en ik schiet in een hele harde falende lach. ‘’NIALL STOOOPPPP NU!!!’’ ik probeer weer op adem te komen maar dat lukt ook niet echt. ‘’nhe dit is best leuk’’ Niall kijkt me met een big smile aan. ‘’goed dan geen eten meer voor jou’’ nu stopt hij wel. ‘’dan ook geen eten voor jou’’ ik kijk Niall met openmond aan. ‘’Chantal je vangt vliegen’’ ik kijk snel naar Michael die het zei.ik doe mijn mond dicht en gelijk wordt mijn hoofd omgedraaid naar Niall. ‘’wat heb jij op je tong’’ oeps. ‘’ja ik zag ook wat’’ fijn. ‘’willen jullie het echt weten?’’ ik sta op en ga voor ze staan en steek mijn tong uit. ‘’je hebt een tongpiercing??’’ Niall kijkt me boos en verontwaardigt aan. ‘’cool’’Michael vindt het blijkbaar wel leuk. ‘’wat is er zo erg aan, jij zit onder de tatoeages en piercings en dan heeft je zusje een tongpiercing en dan wordt je boos. En btw ik heb hem al zo’n 2 jaar’’ ‘’okeee, het is gewoon ff raar dat mijn kleine zusje zoiets doet’’ ik ga weer tussen Niall en Michael zitten. ‘’hey heeft een van jullie Melina gezien?’’ Liam staat achter ons. ‘’is waarschijnlijk op de kamer van Luke, met Luke’’ Niall draait zich weer terug en zet een kus op mijn wang. ‘’ik ben blij dat ik je weer terug heb zusje’’ en zo zitten we nog ff. Ik tussen Niall en Michael in.




reageren=melding


Reacties:

1 2

todd
todd zei op 2 aug 2014 - 14:24:
Aawh leuk ik lees mee


xJustMe
xJustMe zei op 1 aug 2014 - 18:29:
Ja ja ja!!! Fijne vakantie xx


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 27 juli 2014 - 14:44:
Snel verder!
Fijne vakantie! Helaas zie ik je dan pas over 4 weken
-X-


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 27 juli 2014 - 12:42:
Leuk!
X


xHiimacookie zei op 27 juli 2014 - 12:31:
Ahw