Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Beside you - 5SOS » Hoofdstuk 2 POV Kim

Beside you - 5SOS

28 juli 2014 - 13:59

1113

2

236



Hoofdstuk 2 POV Kim

Vandaag is dan eindelijk de dag! Ik ga met mijn best vriendin Nikki naar Australie. Alle kleren en spullen heb ik naast mijn koffer op bed gelegt. Ik stopte alles erin en probeerde hem dicht te doen. 'heb ik weer.' zeg ik tegen mezelf. Hij wilt niet dicht. Ik haalde er een paar kledingstukken uit en gooide ze door de kamer. Ik probeerde het opnieuw. Verdomme! Nog steeds niet. Het begon me steeds meer te irriteren. Na een tijdje ging ik er maar gewoon op zitten.' Fack koffer!' schreeuwde ik. Ik hoorde iets bij de voordeur. Shit dat is vast Nikki. Waarom krijg ik die koffer nou niet gewoon dicht. Zou ze me het gehoord hebben?' Kim?' hoor ik verbaast vanaf beneden komen.' Ik ben boven!' roep ik terug. Ik worstel weer verder met men koffer. ' Lukt het?' vraagt Nikki terwijl ze men kamer inloopt. Ik zie dat ze haar lach moeilijk kan inhouden.' Ja joh gaat perfect.' zeg ik sarcastisch. Ik hoop dat ze me zo vraagt of ze moet helpen, want het lukt me echt niet.'Hulp nodig?' vraagt ze. THANKS GOD ze vraagt het! 'Ja graag.' reageer ik chill. Ze haalt er nog een paar kledingstukken tussenuit en ik doe de clipjes dicht.' Eindelijk hier was ik al een kwartier mee bezig.'zei ik opgelucht. Ze grinnikt. Snap ik wel ik lag er niet bepaalt normaal bij toen ze binnekwam, maar ze is al wat gewent.' Hoelaat gaat het vliegtuig?' vraag ik. 'Om 4 uur.' antwoord ze.' Taylor komt er zo aan.' zei ik. Taylor is mijn oudere broer. We hebben best een goede band samen en is nogal beschermend tegen me. Hij stond er dan ook op om ons naar het vliegveld te brengen. Ik vond het wel best kostte het mij geen benzine.'Als we over een kwartiertje gaan moeten we het redden.' zeg ik.' wil je wat drinken?'' Ja lekker.' zegt ze. Ik loop naar de keuken om 2 glazen met Cola te vullen. Het standaard drinken voor ons. Ik zie dat ze op de bank is gaan zitten en loop naar haar toe. Ik geef haar een glas aan en ga naast haar zitten.

Na een paar minuten staat Taylor voor de deur. Ik begoet hem met een knuffel en we stappen in. Hij heeft een Range Rover Classic 2013. Ik weet dat omdat hij die al wauw voor hij uberhaupt een rijbewijs had.

Na ongeveer een half uurtje rijden waren we er. Ik zei gedag en samen met Nikki liepen we naar binnen. Het was men 1e keer op een vliegveld en wist niet zo goed wat we allemaal moesten doen dus ik volgde Nikki wel gewoon. Die had het toch al vaker gedaan. nadat we klaar waren hadden we nog anderhalf uur. We besloten om naar de winkeltjes te gaan. Er werd blijkbaar omgeroepen dat ons vliegtuig ging. Dus ik ging samen met Nikki richting de plek waar we moesten zijn om naar binnen te mogen. De zenuwen werden steeds erger. 20 uur in een vliegtuig. brrr. We gingen naar onze plekken en Nikki gaf me een kauwgompje. De stewardessen legde de veiligheidsregels zien. Nikki boeide het niets. Die had ze vast te vaak gehoord.

Ik verveelde me bijna dood in dat pokke vliegtuig. Nikki sliep veel te veel. Ik wauw ook wel slapen, maar wat als er wat gebeurde. Ik ging muziek luisteren maar om 20 uur steeds dezelfde nummers te horen verveelt dan ook snel. Ik was blij toen we er eindelijk waren.

We haalde onze koffers op en lopen naar de taxi. Ik geef het adres door en we rijden weg. het duurde niet zo lang. Als we uitstappen staan we voor een mega groot hotel. We lopen via een brede trap naar binnen door de draaideuren. We lopen naar de balie en checken in. Een schattig mannetje begeleid ons naar onze kamer. Ik wauw graag een grote kamer dus we hebben een familiekamer geregelt. Als we naar binnen lopen staan we biijde even te genieten van de mooie kamer. Er zijn 2 slaapkamers met ieder een badkamer. Ik neem degene achter de deur. Verder is er een gezamelijke soort van woonkamer met een tv en een mega boekenkast. We zetten onze koffers in onze slaapkamer. Het is vroeg in de middag en ik sterf van de honger. We besluiten om wat te gaan eten. We gaan aan een tafeltje tegenover elkaar zitten en geven door wat we willen eten. Ik kijk in de kaart naar wat ze verder nog allemaal hebben en zie dat Nikki om zich heen kijkt.' Zullen we zo gaan zwemmen?'vraagt ze.' Ja, het is zo warm.' zeg ik. Ik snap nu waarom ze wil zwemmen. Door het raam achter onze tafel kijk je uit over een groot zwembad. Verlangend kijk ik ernaar.

Als we ons eten op hebben lopen we terug naar onze kamer en pakken onze spullen. Fijn daar is het 1e probleem. Welke bikini moet ik aan. Roze of rood? Na 5 minuten besluit ik de rode te nemen. Nikki was al klaar en samen lopen we naar het zwembad. We zoeken een leuk plekje en leggen onze handdoeken op de stoelen en gaan liggen. Dit word echt een top vakantie! 'Wil je wat drinken?' vraagt Nikki. ' Ja lekker.' antwoord ik. Ze staat op en loopt weg.

Ik zak wat onderuit en lees in men favo boek.' PAS OP!!' Voor ik kan kijken word ik overladen met water. ' Verdomme kan je geen eens even rustig lezen?' vraag ik mezelf geirriteerd af. Ik probeer het boek een beetje droog te maken maar het word alleen maar erger. Er loopt iemand naar me toe.' Sorry ik zag je pas op het laatste moment dat je hier zat.' Ik kijk op. Voor me staat een best knappe jongen helemaal nat van het water.' Maakt niet uit. Het is niet dat je zojuist men favo boek vermoord hebt.' zeg ik sarcastisch.' Wacht is dat... haha das toevallig.' zegt hij.' Wat?' vraag ik.' Dat boek heb ik ook. Je mag die van mij wel?' zegt hij.' Wat echt ?! maar jij dan?'' Ach ik koop gewoon een nieuwe. Je mag wel even meelopen naar mijn kamer.'' Ja is goed, maar ik ken je amper.' Nu dan stel ik mezelf even voor. Ik ben Ashton Irwin en je kan me vertrouwen.' Ik grinnik.' En ik ben Kim.'' Wauw mooie omschrijving van jezelf.' lacht Ashton.' Haha dankje.'' Ga je mee?' vraagt hij.' Ja wacht even.' Ik leg snel even een briefje in Nikki's handdoen waarin staat:

Heey. Lekkerding gespot. hij had boek vermoord ben nu met hem naar zijn kamer voor nieuw boek. beloof geen gekke dingen te doen met hem. xx Dikke kus Kimmie!'


Ik sta op en loop met Ashton mee.


Reacties:


1Dtjetanya zei op 31 juli 2014 - 1:57:
Superleuk!!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 29 juli 2014 - 18:11:
OMG! !!!!!!!!!
Snel verder!!!!!!!!!
-X-