Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Beside you - 5SOS » Hoofdstuk 7 POV Nikki

Beside you - 5SOS

31 juli 2014 - 16:00

762

2

167



Hoofdstuk 7 POV Nikki

'Chill, nikki wat is er nou?' Vraagt Kim aan me. 'Je weet toch wel dat ik Calum leuk vind. Ik kan nu echt niet gaan doen alsof Micheal mijn vriend is. Straks verpest ik alles.' Ik kijk haar paniekerig aan. 'Calum weet dat het om een weddenschap gaat en je hoeft Micheal toch niet te zoenen ofzo.'
Ik zucht. ' dat is dus wel wat mensen in een relatie doen.'
'Luister, ik moet toch dezelfde opdracht doen.' Zegt Kim om me gerust te stellen. 'Ja maar jij mag het doen met de jongen die je verdomme leuk vind.'
'Luister, het gaat allemaal goed komen oke, morgen doe jij gewoon alsof Micheal je vriend is en daarna ga je met Calum aan de gang.'
Ik zucht weer en ga in mijn bed liggen. Ik hoop wel dat ik in slaap kom. 'Truste.' Zegt Kim. 'Truste.' Mompel ik terug en ik draai me om.
Wat nou als Micheal me wel gaat zoenen. Ik bedoel als ik terug trek dan is het tegen de regels van de weddenschap in. En als ik hem zoen. Misschien maak ik Calum wel boos. Maar misschien vind Calum mij eigenlijk niet leuk en zie ik spoken.
Na nog heel lang piekeren val ik in slaap.

Ik word wakker gemaakt door een kussen dat naar mijn hoofd word gepleurd. 'Kim! Waar was die voor nodig.' Schreeuw ik. 'Ik was al wakker en ik heb honger.' Ik gooi het kussen weer richting haar hoofd. En ga dan naar de badkamer om mijn tanden te poetsen. En mijn make-up te doen.
'Im ready to goooo.' Roep ik naar Kim die een spelletje doet op haar iPad. 'Okaaaay.' Schreeuwt ze terug. Ze legt haar iPad weg en staat op. Precies op het moment dat ik de deur open wil doen word er aan geklopt. Ik open de deur en zie Micheal Ashton Luke en Calum staan. 'Hee babe lekker geslapen?' Vraagt Micheal aan me. En hij geeft me een knuffel. 'Ja hoor en jij?' Vraag ik. 'Heerlijk. Ik heb lekker over jou gedroomd.' Zegt Micheal. Ik zet een fake smile op. 'En waar is Kim?' Vraagt Ashton. 'Binnen, ga haar maar halen.' Zeg ik. Ashton loopt Langs me naar binnen en Luke volgt hem. Micheal legt zijn arm om mijn schouder. 'En wat wil mijn princess vandaag gaan doen?' Vraagt hij me.
Damm it. Hij neemt dit wel heel serieus.
'Nou, het is best warm vandaag zullen we hier blijven en een beetje zwemmen.' Micheal knikt instemmend. Ondertussen kijk ik steeds naar Calum. Hij ziet er niet zo vrolijk uit.
Als Kim Ashton en Luke er weer zijn gaan we ontbijten. Micheal gaat naast me zitten en Calum neemt tegenover me plaats. We ontbijten en gaan dan naar onze kamers om ons om te kleden.
' en hoe bevalt de relatie met Ashton?' Vraag ik aan Kim. 'Helemaal fantastisch, hij heeft me al een kusje op mijn mond gegeven. En met Micheal en jou?' Vraagt Kim.
'Tja wat kan ik zeggen.' Zeg ik. Ik bedoel ik hou van Micheal. Als vriend.
'Calum zag er niet al te vrolijk uit vandaag.' Zegt Kim. ' ja misschien heeft hij niet lekker geslapen ofzo.' Zeg ik. 'Of hij is verliefd op je en jaloers dat je met Micheal hebt.'
'Ik heb niet met Micheal.' Zeg ik.
'Maar je moet wel doen alsof.' Zegt Kim.
' ben je klaar?' Vraag ik. 'Yup ready to go.' Zegt Kim.
Samen lopen we naar beneden, waar de jongens al zitten. Ze hebben twee van die strandstoelen voor ons bezet gehouden. Wij leggen onze spullen erop en gaan in het water. 'Dit voelt zo goed hè, waarom is het zoo warm.' Zeg ik.
Micheal zwemt naar me toe en slaat zijn arm om me heen. 'Nikki jij moet ook meespelen hè. Anders krijg je een andere ergere weddenschap.' Zegt Luke. Ik knik en leg mijn hoofd op Micheals schouder. Maar ik kijk wel de hele tijd naar Calum. 'Wilt iemand iets drinken?' Vraagt Calum. 'Ja lekker doe maar iets van Cola.' Zegt Ashton. 'Zal ik meelopen?' Vraagt Ashton. 'Ja doe maar.' Ze lopen weg om de drankjes te halen en ik praat een beetje met Luke. Als ik voel dat Micheal me aantikt kijk ik in zijn richting. En dan zoent hij me.
Ik ben zo verrast dat ik niet weet hoe ik terug moet trekken. Uiteindelijk lukt het toch om hem van me af te duwen. Op dat moment zie ik hoe Calum boos wegloopt. Geschrokken kijk ik Kim aan. 'Ik ga wel even achter hem aan.' Zegt ze. 'Sorry' mompel ik tegen Micheal.


Reacties:


1Dtjetanya zei op 1 aug 2014 - 1:35:
Snelverder!!!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 31 juli 2014 - 18:10:
OMG!!!!!!!
Snel verder!!!!!!!
-X-