Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » chapter 15

Don't forget where you belong

1 aug 2014 - 13:25

923

4

228



chapter 15

De volgende dag word ik heel erg stijf en heel erg moe wakker. Op de grond slapen is niet echt mijn ding. En er was een enorm beest in onze tent vannacht. Geen idee wat het was. Maar groot was het zeker. Gelukkig heeft Niall hem weg gehaald. Daarna heb ik niet meer geslapen omdat ik echt bang was dat er meer beesten waren. Dat was gelukkig niet zo. Het was pas rond 6 uur in de morgen en het was echt heel erg koud buiten. Ik had alleen maar zomerkleding aan dus ik pakte een van Niall sweaters en trok die aan. Hij rook heerlijk naar Niall. In een van de andere tenten hoorde ik ook al wat gerommel. Een slaperige Harry kwam naar buiten. 'Goedemorgen.' Zij ik zachtjes, om de rest niet wakker te maken. 'Goedemorgen' zij Harry terug. 'Nice hair.' Zei ik. Harry's haar stond echt alle kanten op. Echt grappig. 'Ja heb je dat van jou al gezien?' Zegt Harry. 'Eh nee ik heb hier geen spiegel.' Zeg ik. 'Wacht ik maak er wel een foto van.' Zegt Harry. 'Smileee.' Hij houd zijn telefoon voor mijn hoofd en ik lach. Als Harry de foto heeft gemaakt laat hij hem me zien. 'Zo slecht zit het niet hoor.' Zeg ik. 'Mag ik de foto op instagram zetten?' Vraagt Harry dan. ' ik vind het goed.' Zeg ik. 'Heb je een beetje kunnen slapen vannacht?' Vraagt Harry dan. 'Het eerste deel van de nacht wel. Maar toen kwam er een gigantisch beest en daarna niet meer.' Zeg ik. 'Oh, was dat die gil die ik hoorde.' Zegt Harry. 'Jaa maar hij was echt groot. Maar hoe heb jij geslapen?' Vraag ik. 'goed eigenlijk.' zegt hij. 'alleen snurkt Louis verschrikkelijk hard. ik heb nu serieus medelijden met eleanor.' ik grinnik.
'wat gaan we eigenlijk voor ontbijt eten?' vraag ik. Als het goed is hebben Liam en Zayn dat geregeld.' ik knik en opeens moet ik gapen. 'ben je nog moe?' vraagt Harry aan me. 'ja, de grond ligt niet zo lekker.' zeg ik. 'nou dan ga je toch op Niall liggen.' zegt Harry. 'wie gaat er op mij liggen?' hoor ik een slaperige ier zeggen. 'goedemorgen.' zeg ik. 'heeft iemand mijn trui gezien?' vraagt Niall. 'ja die heb ik even aangedaan omdat ik het koud had.' ik wil de trui uit trekken en hem terug geven maar Niall houd me tegen. 'hou maar aan.' zegt hij. ik glimlach en Niall gaat naast me zitten op het stuk hout dat we als bankjes gebruiken. 'heb je het nog steeds koud.' vraagt Niall aan me. 'niet echt. maar heb jij het niet koud met je t-shirtje?' vraag ik. 'nope helemaal niet.' andwoord hij. 'wanneer gaan we ontbijten?' vraagt Niall dan. 'als iedereen wakker is.' zegt Harry. 'nee.' kreunt Niall. 'zayn word pas rond de middag wakker en het is nu pas 8 uur.'

wow, heb ik serieus twee uur hier met Harry gezeten. de tijd gaat snel hier. Ik leg mijn hoofd op Nialls schouder en doe mijn ogen even dicht. Ik ben nog best wel moe. En om eerlijk te zijn ligt dit beter dan de grond. Maar echt in slaap vallen doe ik niet. Ondertussen zijn ook Liam en Louis wakker geworden. Het is nu dus wachten op Zayn. ‘hoelaat is het?’ vraagt Liam. ‘half 10.’ Andwoord Harry. ‘als hij om 10 uur nog niet wakker is gaan we hem wakker maken.’ Zegt Niall. Ik knik instemmend. Ik begin ook een beetje honger te krijgen.

na een half uur is Zayn nog steeds niet wakker en gaan harry en Niall hem wakker maken. dan kunnen we eindelijk eten. Zayn en Louis hebben heel veel lekkere dingen meegenomen dus na het ontbijt zit ik best vol. Niall niet die eet nog rustig twee broodjes. waar laat hij het.

er is hier in de buurt een soort vijver waar je in kan vissen. en omdat we drie vishengels mee hebben willen de jongens er een wedstrijdje van maken in teams. 'ik maak de teams!' gilt Louis.

liam jij gaat met Niall, Zayn jij komt bij de tommo en Harry gaat bij rosie.' we pakken allemaal een hengel en wat aas en lopen naar de vijver. 'rose wij gaan hier zitten dit lijkt me wel een goed plekje.' ik knik en ga naast Harry zitten. 'ik heb nog nooit gevist hoor dus doe jij het maar.' zeg ik tegen Harry. 'ik leer het je wel het is heel makkelijk.' zegt Harry.

harry pakt wat aas en doet het aan de hengel. dan gooit hij het in het water en zet hij de hengel in een standaart zodat hij blijft staan. 'en dan nu wachten.' zegt Harry. na een half uur hebben Harry en ik nog steeds niets. we horen wel de hele tijd gejuich vanuit Niall en Liam. die er dus al zo'n twee gevangen hebben. en het zal ons niets verbazen als Zayn en Louis ook al wat hebben gevangen. ik merk dat harry een beetje chagerijnig word erdoor. opeens begint onze hengel heel spastisch te doen. 'oh my god!! we hebben beet.' roept harry. hij haalt de lijn binnen en er hangt een visje aan. harry en ik beginnen als een gek te juichen en te schreeuwen. en de rest kijkt ons verbaasd aan. waardoor we weer in de slappe lach liggen.

uiteindelijk hebben Liam en Niall gewonnen met 5 vissen, louis en zayn hadden er 4 en wij 1. we gaan ze bakken omdat we verloren hebben. we eten ze op en gaan slapen.


Reacties:


Liekekusje1D zei op 2 aug 2014 - 21:30:
Haha zo grappig,
Ik lig helemaal dubbel


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 1 aug 2014 - 17:38:
Super! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 1 aug 2014 - 15:00:
Leuk!!!
Snel verder!!!!!!!
-X-


1Dtjetanya zei op 1 aug 2014 - 13:55:
Heel leuk!!