Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 16

Don't forget where you belong

1 aug 2014 - 17:19

1030

3

228



Chapter 16

Het tweede hoofdstuk vandaag :) hope u like it

*een aantal weken later


De boys zijn nu allemaal klaar met hun concerten. Ik heb besloten school hier in Amerika af te maken en daar begin ik morgen aan. Ashtons gips is er ook af.
'Ben je zenuwachtig voor morgen?' Vraagt Niall aan me. We liggen samen op bed een beetje te knuffelen. 'Ja best wel.' Antwoord ik. ' het is net alsof ik mijn eerste schooldag weer helemaal overnieuw beleef.'
'Eigenlijk is dat ook wel een beetje zo.' Antwoord Niall. Ik zucht. Ik ben echt bang dat de mensen me niet gaan mogen. Gelukkig is het maar een jaartje dan ben ik afgestudeerd. 'Shit.' Niall komt overeind. 'Wat is er?' Vraag ik. 'Moesten wij niet koken?' Zegt Niall. 'Oh god ja.' Zeg ik. We lopen snel naar beneden. 'Wat gaan we maken?' Vraag ik aan Niall. 'pannenkoeken!' Roept Niall. Ik grinnik. 'Oke.' Ik pak de spulletjes en zet het gas aan. Niall kijkt toe. Terwijl ik het beslag in de pan doe gaat Niall alvast de tafel dekken. De eerste pannenkoek is klaar dus leg ik hem op het bord en doe nieuw beslag in de pan. Dan voel ik twee sterke armen om mijn middel. Van achter geeft Niall me een kusje op mijn wang. Maar ik draai mijn hoofd zodat het kusje op mijn mond beland. Ik giechel. Als ik alle pannenkoeken klaar heb en Niall iedereen aan tafel heeft gekregen gaan we eten. 'Het is lekker, wie heeft ze gemaakt?' Vraagt Michael. 'Rose heeft ze gemaakt.' Zegt Niall.
'Ben je zenuwachtig voor morgen?' Vraagt Liam aan me. 'Ja heel erg.' Zeg ik. 'Maar wat nou als je word herkent door fans?' Vraagt Zayn aan me.
Shit daar had ik nog niet eens aan gedacht. Ze willen natuurlijk allemaal de nummers van de jongens en misschien het adres van waar ik woon wel. 'Uhm.. Dat zal wel goed komen toch?' Zeg ik twijfelend. 'Weet de school ervan?' Vraagt Calum. 'Nee.' Antwoord ik.

*

Mijn wekker gaat vroeg af. Ik kreun en wil me nog een keertje omdraaien maar dan realiseer ik me dat ik naar school moet. Ik neem een douche en kleed me aan. I'm doe mijn haar en make-up en eet wat. Ik heb nog geen boeken maar neem wel een tas mee. Ik neem Nialls auto en rijd naar de school toe. Het eerste wat me opvalt is dat de school echt enorm is. Echt zo'n plek om makkelijk te verdwalen. Ik moest naar de receptie. Die gelukkig makkelijk te vinden is. De vrouw van de receptie is echt heel aardig. Ze geeft me mijn boeken en laat me mijn kluisje zien dan loopt ze met me mee naar mijn klas. Ik moet mezelf voorstellen en mocht daarna gaan zitten. Ik merkte wel dat nadat ik mijn naam had gezegd een paar meisjes me herkende. Ik hoop dat ze gewoon aardig gingen doen en me niet gingen achtervolgen naar huis of zo. In de pauze besloot ik maar alleen aan een tafel te gaan zitten, ik had nog niet echt vrienden gemaakt. Maar al snel kwamen er drie meisjes naar me toe. Ze zagen er best aardig uit. 'Hai.' Jij bent Rose toch?' Vraagt het meisje dat voorop liep. 'Ja dat klopt.' Zeg ik terug. 'Mijn naam is Nienke.' Zegt ze. 'Ik ben Lindy.' Zegt het meisje rechts van haar. 'En ik ben demi. Maar zeg maar deel dat heb ik liever.' Ik glimlach. 'Leuk jullie te ontmoeten.' Zeg ik. 'Mogen we bij je komen zitten?' Vraagt Lindy. 'Ja graag zelfs.' Zeg ik. 'Je zit bij ons in de klas.' Zegt Deem. Ik knikte. We raken aan de praat over waar ik vandaan kom en hoe ik het in Amerika vind. Ze hebben het gek genoeg niet over mijn vriendje. Maar ik denk dat het geen directioners zijn. Ik denk dat ik dat wel fijn vind. Dat ik gewoon met ze kan praten zonder dat ze flippen. Ik voel nu al dat we hele goede vriendinnen gaan worden. Na de pauze loop ik Nien, lin en Deem achter na. Ja ik heb nu al bijnamen voor ze. Ik ga naast Nienke zitten in de les. Het is echt heel gezellig. We wisselen ook nog telefoon nummers uit voor dat ik naar huis ga.
Als ik thuis kom zie ik dat Ashton Kim heeft uitgenodigd. Ashton is gelukkig niet meer zo verlegen bij haar en ze is de laatste tijd steeds vaker hier. Ik weet zeker dat die twee binnenkort iets gaan krijgen. 'Heey.' Zeg ik en ik loop door naar boven. Ik heb meteen heel veel huiswerk gekregen en dat ga ik maar meteen maken. Niall is niet thuis. Die is in de studio voor hun nieuwe album. Ik moet huiswerk maken voor Engels, biologie en Wiskunde en als er iets is waar ik slecht in ben is het wiskunde. Misschien wilt iemand in dit huis me wel een keer helpen. Ik maak eerst Engels. Daar ben ik gelukkig snel mee klaar. biologie duurt wat langer maar dat is ook wel te doen. Maar dan wiskunde. Ik besluit om te kijken of er al iemand thuis is die goed is in wiskunde. Ik zie dat Ashton en Kim nog niet verplaatst zijn. 'Ash is er nog iemand anders thuis?' Vraag ik. 'Uhm. Ja Harry is in de keuken hoezo?'
'Ik heb iemand nodig die goed is in wiskunde.' Zeg ik. 'Oh. Dan moet je niet bij mij zijn.' Zegt Ashton. Ik loop door naar de keuken en vind daar Harry.
'Hazzaa ben jij goed in wiskunde?' Vraag ik hem. 'Jaa hoezo?' Vraagt hij. 'Omdat ik geen flikker van mijn huiswerk snap.' Zeg ik. 'Heb je nu al huiswerk het is je eerste dag.'
Harry loopt met me mee naar boven en legt me mijn huiswerk uit. Ik snap het nu. En hopelijk snapte ik het morgen ook nog. 'Dankje.' Zei ik toen we klaar waren. 'Geen probleem.' Zegt Harry. Terwijl we weer terug naar beneden lopen word ik ge whatsapp door Lindy. Ze zegt dat ze een meidenavondje houd samen met nien en Deem vanavond en ik ben ook uitgenodigd. Ik app haar snel terug dat ik kom en ga dan naast Harry op de bank zitten.


Reacties:


Ashley1D zei op 1 aug 2014 - 21:28:
OMGG VERDER!
xx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 1 aug 2014 - 18:12:
Super! Goed geschreven! XX


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 1 aug 2014 - 17:59:
OMG!!!!!
Snel verder!!!!!
-X-