Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H17<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

2 aug 2014 - 18:09

2723

5

465



>H17<

Image and video hosting by TinyPic Enjoy ;)

Lina

Ik open mijn ogen en kijk naast me. Skyler ligt nog te slapen. Waarom ligt ze niet bij Liam? Ik weet wat ze voelt voor hem, waarom doet ze er dan niks mee? Ik stap zachtjes uit bed en loop richting de kamer van Louis. Zal hij al wakker zijn? Net als ik wil kloppen hoor ik hem al en zo te horen is ie aan het bellen. Ik blijf staan en luister. 'Ik mis jou ook.' Hoor ik hem zeggen. Huh? Wie mist hij dan? 'Ik hou ook van jou en kan niet wachten om je te omhelzen.' Mijn hart staat stil. Louis heeft een vriendin?! De tranen prikken achter mijn ogen. Louis heeft een vriendin? Wat? Louis heeft een vriendin! Nee! Ik moet hier even weg. Ik ren door de woonkamer naar buiten. De tranen gaan over mijn wangen. Dit had ik niet verwacht. Ik wilde net bij hem gaan zitten, dat voelde zo goed. En de date was perfect en het voelde geweldig. Voor mij in ieder geval. Voor Louis was het anders. Voor hem was het dus alleen maar een vriendschappelijke date. Maar een date is toch als je elkaar leuk vind? Ik weet het niet meer en plof op het bankje. Ik ben in het park en heb mijn schriftje in mijn handen. Ik open hem en begin alles van me af te schrijven.

Lief dagboek,

Ik zit hier op een bankje in het park, alleen. Waarom? Ik zit hier te huilen. Waarom? Louis heeft blijkbaar een vriendin. Ik dacht dat hij me leuk vond, dat dacht ik door zijn gedrag, maar blijkbaar niet. Ik werd wakker vandaag en liep naar zijn kamer. Ik wilde bij hem gaan zitten omdat dat zo goed voelt. Maar hij was aan de telefoon. Hij zei: ''Ik hou ook van jou.'' En: ''Ik mis jou ook en kan niet wachten je te omhelzen.'' Mijn hart brak en het viel in duizenden stukjes. De tranen vlogen over mijn wangen en ik ben naar het park gerend. Ik hoop dat ie mij niet heeft gehoord. Nu zie je, Louis heeft dus een vriendin. De date was voor hem alleen maar vriendschappelijk, meer niet. Ik baal er enorm van. Ik ben echt verliefd op hem. Allerlei vragen gaan er door mijn hoofd. Ik krijg er serieus hoofdpijn van. Waarom zei hij dan niks? Waarom staat er dan niks in de bladen of op internet? Waarom wilde hij dan op date met mij? Was het vriendschappelijk of gaat hij gewoon vreemd met die meid? Ik snap er geen snars van. Ik laat het maar en ga hier door huilen. Er is toch niemand die het hoort. Ik ben blij dat ik het van me af kan schrijven aan jou. Jij bent de enige die luistert, maar geen reactie of commentaar geeft. Oké, nu lijk ik net een klein mind die tegen haar dagboek praat haha. Laat maar.

Veel liefs, Lina.

Ik leg mijn schriftje weer langs me en mijn pen erop. Ik leg mijn hoofd in mijn handen en de tranen stromen door. Waarom ik?

Louis

huh? Hoor ik nu gesnik? Ik hang op en open de deur van mijn slaapkamer. Ik schrik even. Ik zie Lina huilend wegrennen. Zou ze alles gehoord hebben? Ze denkt nu dat ik een vriendin heb. Dat mag niet! Als ze dat denkt maak ik nooit een kans bij haar! Ik doe mijn mobiel veilig in mijn broekzak en ren daarna naar buiten. Ik kijk om me heen, waar is ze nou? Ik en door totdat ik bij het park kom. Hier gaat ze vaak heen, zou ze hier zijn? Ik loop het park in en niet veel later zie ik Lina op het bankje zitten. Voorzichtig loop ik naar haar toe, ik wil haar niet laten schrikken. 'Lina?' Toch schrikt ze en staat op. Ze kijkt me aan en haalt even adem.
'Laat me niet zo schrikken Lou!' roept ze wat boos. Ze gaat weer zitten en ik ga naast haar zitten.
'Lina, wat is er? Waarom ben je zo overstuur en verdrietig?'
'Het is niks.' Ik pak haar hand en ze kijkt me aan.
'Natuurlijk is er iets anders zou je niet huilen.' Ze begint weer te huilen en veegt met haar andere hand de tranen weg.
'Ja oké, het is gewoon dat ik iemand leuk vind maar diegene heeft dus al een ander.'
'En wie is diegene die je leuk vind?' Ze kijkt me wat raar aan.
'Iemand die net zijn vriendin aan de telefoon had.'
'Ik? Vind je mij leuk?' Ze knikt verlegen. 'Maar dat..'
'Het kan niet, dat weet ik nu. Ik vind je leuk Louis, ben zelfs verliefd op je, daar kan ik nu ook niks meer aan doen. Het is goed dat ik nu weet dat je een vriendin hebt anders had je mijn hart wel erger gebroken.'
'Maar Lina, ik heb geen vriendin.' Meteen kijkt ze me verbaasd aan.
'Maar dat telefoontje dan? Je zei dat je van haar hield en dat je haar zo miste. Dat je niet kon wachten om haar weer te kunnen zien en te omhelzen.'
'Dat was niet mijn vriendin, maar mijn zusje.'
'OMG! Het spijt me zo.' Meteen kijkt ze naar haar schoenen. Ik moet lachen en pak haar handen.
'Er is wel een meisje dat ik leuk vind.'
'Wie dan?'
'Jou. Vanaf het begin was ik al verkocht. Ik wilde het nog niet zeggen omdat ik dacht dat het te vroeg was. Maar nu weet ik het zeker.' Ze bloost even. 'Lieve Lina, ik ben verliefd op je. Je bent geweldig en lief. Wil je mijn vriendin zijn?' Een grote glimlach komt op haar gezicht en ze omhelst me.
'Heel erg graag!' zegt ze en legt haar lippen op de mijne. Ik zoen haar terug en ze legt haar armen om mijn nek. Ik leg mijn armen om haar middel en tik met mijn tong op haar lippen voor toestemming die ze geeft. Onze tongen spelen een vurig liefdesspel en het voelt geweldig! Ik ben blij dat ik Lina Walker eindelijk als ik mijn vriendin kan noemen.

Skyler

Ik word wakker en merk dat ik heel breed ligt. Lina is weg? Ik haal mijn schouders op en loop naar de kamer van Liam. Ik klop zachtjes op de deur en loop naar binnen als ik Liam iets hoor mompelen. Liam ligt half slapen op zijn buik. Ik grinnik even en ga naast hem zitten. 'Liam, wakker worden' fluister ik zacht. Hij opent een oog en mompelt iets. Ik schud hem wild heen en weer en meteen zit hij rechtop. 'Wat is er?'
'Niks. Ik wil gewoon met je knuffelen.' Hij grinnikt kort en hij gaat liggen. Ik ga naast hem liggen en kruip tegen hem aan. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en hij gaat met mijn hand door mijn haar. Het voelt zo goed dat Liam en ik iets hebben. Dit wil ik al sinds 2008. We schrikken van iemand die op de deur klopt en gaan meteen recht zitten. 'Binnen!' roept Liam en Lina komt naar binnen. Ze zwaait even en kijkt mij dan aan. 'Skyler, kan ik je even spreken?' Ik knik en verlaat met haar de kamer. We lopen naar onze slaapkamer en we ploffen op het bed. 'Tell me.' Ze haalt even adem en kijkt me dan aan.
'Louis is officieel mijn vriendje.' Wat? Ik geef een gil.
'Dat is geweldig! Ik ben zo blij voor je!' Ze glimlacht en ik geef haar een knuffel. Ik hou haar zo stevig vast dat ze bijna geen lucht krijgt.
'Sky, geen lucht' piept ze. Ik lach even en maak me los van haar.
'Ik moet jou dan ook iets vertellen.' Ze kijkt me vragend aan. 'Ik heb ook een relatie, met Liam.' Ze slaat haar handen voor haar mond en nu geeft zij mij een knuffel. We schieten in de lach.
'Nu hebben we allebei een vriendje.' Ik knik. We staan op en lopen naar de woonkamer waar iedereen al is. Ik ga bij Liam op schoot zitten en Lina bij Louis. 'Heb ik iets gemist?' vraagt Harry lachend. Lina en ik knikken gelijk en iedereen schiet in de lach.
'Deze prachtige meid is sinds vandaag mijn vriendin' zegt Louis en geeft haar een kus op haar wang waardoor Lina moet blozen.
'En deze meid is sinds gisteren mijn vriendin' zegt Liam en geeft mij een kus op mijn wang.
'Wat? En dat vertel je mij niet even ofzo?' zegt Lina en iedereen schiet weer in de lach.
'Sorry, we wilden het geheim houden.' Lina knikt en ik grinnik even.
'Zullen we ontbijten?' vraagt Niall. Iedereen knikt en we lopen naar de liften. Als we beneden aankomen lopen we naar het achterste tafeltje waar we altijd zitten. We gaan ons eten halen en iedereen begint te eten. Na een tijdje komt er een meisje aanlopen met blond haar en blauwgroene ogen. Ik zie vanuit mijn ooghoek dat Niall haar aanstaart. 'Willen jullie nog iets drinken?' vraagt ze verlegen.
'Graag' antwoord ik maar omdat niemand reageert. Ze glimlacht en schenkt voor iedereen wat drinken in. Niall staart haar nog steeds aan. Ik stoot hem aan met mijn elle boog en hij schrikt wakker. Het meisje glimlacht heel verlegen en loopt dan weer terug. 'Wauw!' Niall kijkt vol verbazing voor zich uit.
'Volgens mij is Nialler verliefd' zegt Zayn lachend. Iedereen moet daarna lachen en Niall bloost een beetje.
'Komt goed Niall. Ze werkt hier, dus zie je haar vaker' zeg ik en hij glimlacht. We eten ons eten verder op en lopen terug. Als ik langs het meisje loop kijk ik snel op haar naamplaatje en zie alleen een 'M' staan. Ik kon de rest niet lezen omdat ik werd weg getrokken door Lina. We lopen naar de liften en proppen met z'n allen in de lift. We zijn al snel bij de kamer en ik loop naar mijn slaapkamer. Niet lang daarna komt Lina aanlopen en sluit de deur. 'Wat vind jij van dat meisje?' vraagt Lina.
'Wel leuk. Ze lijkt me wel lief.' Ze knikt en we lopen naar de kledingkast. Ik pak er een leuk setje uit. Als ik omgekleed ben doe ik mijn schoenen aan en begin aan mijn make-up en haar. Mijn haar doe ik in een losse vlecht en ik mijn make-up is heel simpel. Ik loop naar de keuken en pak wat te drinken voor mezelf. Ik loop ermee naar de slaapkamer en plof op de bank om te wachten op de rest.

Niall

Ik loop naar mijn slaapkamer en ga op mijn bed liggen en staar naar het plafond. Wauw, dat meisje was zo knap! Ik kan haar gewoon niet uit mijn hoofd. Ik had niet eens door wat ze vroeg omdat ik alleen maar haar aanstaarde. Ik kleed me om en loop naar de woonkamer. Dit word nog een lange dag met die meid in mijn hoofd. Skyler zit al op de bank en ik ga naast haar zitten. De rest komt ook naar binnen en gaat ook zitten. 'Wat gaan we doen?' vraagt Perrie.
'Zullen we weer de stad ingaan? Dat was best gezellig' zeg ik en iedereen stemt in. We pakken onze spullen en lopen naar buiten. De limo staat klaar en we stappen in. Ik kijk uit het raam en zie die meid van vanmorgen het hotel uitkomen en naar een taxi zwaaien. Waarschijnlijk is ze klaar met werken en gaat ze nu naar huis. Ze is echt heel knap! Al snel komen we in de stad aan en we stappen uit. We lopen aan en meteen willen de meiden weer een winkel in. Al snel gaan we er weer uit en lopen naar de Starbucks. Ik bestel een Frappochino Caramel en de rest bestelt hun drinken. We betalen en lopen de Starbucks weer uit. We lopen weer door maar na een tijdje heeft niemand zin meer en gaan we terug naar de limo. We stappen in en de chauffeur rijdt aan. Ik zie dat Lina helemaal tegen Louis aangeplakt is, ze zijn echt heel schattig! We komen al snel bij het hotel aan en we lopen naar onze kamer. We ploffen op de bank. 'Eey, zullen we uit gaan? De vorige keer ging het een beetje mis..' zegt Lina en weer stemt iedereen in. We lopen naar onze kamers. Ik loop naar mijn kast en bekijk mijn kleren. Na een paar minuten twijfelen kies ik toch voor mijn grijze Amerikaanse vlag tanktop met mijn zwarte broek. Daaronder doe ik mijn zwarte sneakers aan en doe ik mijn haar. Als ik klaar ben loop ik terug naar de woonkamer en zie Harry en Zayn al klaar zitten. Ik ga naast ze zitten en we wachten weer.

Na lang wachten komt iedereen aanlopen en lopen we met z'n allen naar buiten. We stappen de limo in en ik zeg waar we heen willen. Al snel zijn we bij de discotheek van laatst en we lopen naar binnen. We lopen eerst naar de bar en bestellen een drankje. Als we die op hebben lopen we met z'n allen de dansvloer op. Lina en Louis en Skyler en Liam beginnen heel dicht tegen elkaar aan te dansen en wij dansen gewoon met onszelf. Na een tijdje komt 'Somebody To You' van 'The Vamps' en iedereen gaat los. Als ik een tijdje dans valt mijn oog op een blondharig meisje aan de andere kant van de dansvloer. Ze draait zich net om. Het is die meid van het hotel. Zonder iets te zeggen loop ik naar haar toe en ze herkent me. 'Hee' zeg ik en ze glimlacht.
'Hee.'
'Hoe is het?' Ze knikt van het teken dat het goed gaat. 'Zullen we dansen?' Ze knikt weer en we lopen dichter naar mijn vriendengroep. Ze komt heel dicht tegen me aan dansen en ik vind het wel leuk. 'Mag ik je naam weten?' vraag ik en ze draait zich om.
'Melina en jij?'
'Niall.' Ze glimlacht en gaat weer dansen. Melina, wat een mooie naam!
'Zullen we even naar buiten? Dan kunnen we elkaar even leren kennen' zegt ze en ik knik. Ik geef het door aan Harry dat ik even weg ben en loop met Melina mee naar buiten. We gaan om de hoek staan zodat we geen last van de muziek hebben. 'Nou Melina, eerste vraag. Wat is je achternaam?' Even lacht ze en kijkt me dan aan.
'Melina Tearly.' Ik knik. Echt een super mooie naam voor een super mooie meid! 'Hoe oud ben je?'
'Zeventien, jij?'
'Achttien.' Nu is zij degene die knikt. 'Mag ik zeggen dat je echt heel mooi bent?' Ze glimlacht en bloost even. 'Je hoeft niet te blozen hoor, het is waar!' Nog steeds glimlacht ze.
'Jij bent ook knap hoor.' Ik glimlach. Ze kijkt me even aan en we komen langzamer dichtbij, maar ons moment wordt verstoord door een telefoon die af gaat. Aan de ringtone te horen is het niet de mijne. Melina pakt haar mobiel en loopt even van me weg. Na een tijdje komt ze terug en bergt haar mobiel op. 'Ik moet gaan.'
'Waarom?'
'Mijn moeder wil dat ik terug naar het hotel kom.'
'Waar woon je dan? Aangezien je in een hotel slaapt.'
'Ik woon in Ierland.'
'Serieus? Ik ook!' Ze glimlacht. Dit is echt geweldig! 'Waar woon je?'
'Mullingar.' OMG!
'Ik ook!'
'Super cool! Dan zien we elkaar vaker denk ik.' Ik knik. Ze geeft me een kus op mijn wang en loopt weg. Ze zwaait nog even en dan is ze weg. Ik loop met een grote glimlach naar binnen en zoek mijn vriendengroep. Oké, misschien ben ik verliefd op Melina. Ze is ook super aardig en super knap. Misschien gewoon liefde op het eerste gezicht. Met die gedachte grinnik ik en al snel vind ik mijn vriendengroep. Nog steeds zijn ze aan het dansen en ik dans mee.
Na een paar uur kijk ik op mijn telefoon en zie dat het al drie uur is. 'Zullen we gaan?' Iedereen knikt en we lopen naar buiten. We stappen in de limo en hij rijdt aan. Aan iedereen te zien zijn we moe. Al snel zijn we bij het hotel en lopen we meteen naar onze kamer. Iedereen zegt elkaar gedag en loopt aan. Ik zie Lina mee met Louis naar zijn kamer en Skyler mee naar Liam zijn kamer. Ik loop door en kom in mijn kamer aan. Ik kleed me om en plof op het bed. Binnen no time slaap ik al met Melina in mijn hoofd.


Reageren=Melding

P.S, zouden jullie mee willen lezen met Lost In Australia?
Dat zou ik waarderen
-X-


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 4 aug 2014 - 0:00:
Echt heel leuk!!
X


Anne
Anne zei op 2 aug 2014 - 23:55:
Lang en leuk hoofdstuk. I love it! Snel h18 plsss


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 2 aug 2014 - 18:50:
Oeeehh, lief! Snel verder! XX


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 2 aug 2014 - 18:14:
LOVE IS IN THE AIR
Snel verder!!!!!
--X--


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 2 aug 2014 - 18:13:
OMG!! Miall is so cute!!!
Louna is real!!! *stuitert op haar stoel*
Srry ik ben hyper, but you know me
Snel verder!!
-x-