Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 21

Don't forget where you belong

4 aug 2014 - 19:34

771

7

264



Chapter 21

Oke, ik heb nu al drie hoofdstukken geschreven vandaag. Ik zit nu echt vol met inspiratie. Ik weet niet of er vanavond nog eentje komt maar wss wel X

In het doosje zit een super schattig bedeltje voor mijn armband, hij is roze en er zit een strikje op. 'Dat had je toch niet hoeven doen Niall.' Zeg ik. 'Jawel, je verdient het.' Zegt hij. Ik geef hem een kusje op zijn lippen. 'Dankje hij is echt prachtig.'

Ik voel dat ik naar de wc moet, dus loop ik naar de badkamer. Ik zucht. Mijn periode is begonnen. Ik zoek snel in de kastjes naar wat maandverband en doe dat in mijn onderbroek. Ik voel opeens hele heftige steken door mijn rug en onderbuik. Ik kreun en pak een paracetamol, ik neem ze in en loop terug naar de slaapkamer. Ik ga op het bed liggen en doe mijn ogen dicht. Ik heb nog nooit zulke heftige pijn gehad. En al helemaal niet in een keer.
'Baby gaat het wel?' Vraagt Niall bezorgd. 'Nee.' Kreun ik.
Niall wrijft over mijn onderbuik heen. Dat helpt wel een beetje. 'Wat is er dan aan de hand?' Vraagt Niall. Oh dit wil ik eigenlijk helemaal niet met hem bespreken. 'Babe?' Probeert Niall nog een keer. Ik zucht. 'Mijn periode is net begonnen.' Ik word een beetje rood merk ik.

'Dat kan je toch gewoon zeggen.' Zegt Niall. Ik glimlach. Dan gaat er weer een steek door mijn onder rug.
Ik kreun weer en Niall kijkt me weer bezorgd aan. 'Gaat het?' Vraagt Niall. 'Nee het doet pijn.' Ik weet niet waarom maar ik begin opeens te huilen. Stomme hormonen.
'Stt babe niet huilen.' Stelt Niall me gerust. Ik ga op zijn schoot zitten en verberg mijn gezicht in zijn shirt. Niall wrijft over mijn onderrug en dat voelt fijn aan. 'Nu is je shirt ook nog verpest.' Snik ik. 'Geeft niet.' Zegt Niall. Hij trekt zijn shirt uit.
' Heb je het nu niet koud?' Vraag ik. 'Nee jij houd me warm.' Zegt Niall. Ik glimlach naar hem. Waarom is hij zo perfect.
Dan hoor ik zijn maag. 'Heb je honger?'
'Ja een beetje.' Zegt Niall. 'Kom dan gaan we middag eten. 'Gaat het weer?' Vraagt Niall aan me. 'Een beetje, maar het doet nog steeds veel pijn.

We lopen naar beneden en Harry kijkt ons raar aan. 'Wat?' Vraagt Niall hem. 'Wat hebben jullie gedaan?' Vraagt Harry. 'Niets hoezo?'
'Je hebt geen shirt aan.'
Ik besef nu pas dat die dat inderdaad vergeten is en ik schiet in de lach. 'Ja das een lang verhaal.' Zegt Niall en hij loopt door naar de keuken. Harry kijkt mij vragend aan maar ik doe net alsof ik gek ben. Hij hoeft niet alles te weten.

Ik loop naar de keuken en zie dat Niall al broodjes heeft gemaakt. Ook voor mij. 'Wauw, jij bent echt snel.' Zeg ik. Ik ben misschien een minuut later de keuken in gekomen. 'Jaa, maar ik heb ook ervaring he.' Merkt hij op. Ik grinnik. 'Ja dat is ook weer waar.'
We eten samen de broodjes op en gaan dan in de woonkamer zitten.

Ik was al weer bijna vergeten dat ik vanmiddag voor twee uurtjes naar school moest. Alles wat uitgevallen behalve de laatste twee. Snel liep ik naar boven om de boeken te pakken. Ik hoefde pas over een kwartier te gaan. Ik vroeg aan Niall of hij me wou brengen.

Eenmaal op school liep ik naar Lindy, die blijkbaar als enigste er al was. 'Deem en nien komen niet. Ze hadden geen zin.' Zegt Lindy. Ik knik. 'Waarom heb ik daar niet aan gedacht?' Lindy grinnikt. 'Ja dat vraag ik mezelf ook af.'
We lopen naar de eerste les en gaat ergens achteraan zitten. 'Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om naar huis gaan.' Ik hoor hoe ze aan het hinten is. Ze wil de jongens ontmoeten. 'Ach, en waarom dan niet?' Zeg ik sarcastisch. Lindy steekt haar tong naar me uit. 'Wil je soms met mij mee naar huis?' Vraag ik haar dan, nog steeds sarcastisch. 'Als je aandringt.' Zegt ze. We schieten allebei in de lach en de leraar, die al begonnen was kijkt ons boos aan. 'Laatste waarschuwing.' Zegt hij tegen ons beide.
De tweede les ging al net zo beroerd. We werden er allebei bijna uitgestuurd.

Na school lopen we naar de auto van Niall. 'He babe.' Zegt hij zodra hij me ziet. 'Heyy, Lindy komt met me mee naar huis.' Zeg ik tegen hem. ' ja ik ga bij rosie spelen.' Zegt Lindy kinderachtig. We schieten weer allebei in de lach. Niall kijkt ons met een wat the fack zijn ze high blik aan. Ik geef hem een kusje op zijn wang. 'Het gaat wel goed met ons hoor.' Zegt Lindy. Niall grinnikt. 'Ja dat zal wel.' Zegt hij.


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 4 aug 2014 - 22:13:
Super! Vanavond nog een hoofdstuk?? X


x1Dx
x1Dx zei op 4 aug 2014 - 22:10:
Heel leuk!!
Snel verder!!!x


1Dtjetanya zei op 4 aug 2014 - 21:14:
Superleuk!!


Liekekusje1D zei op 4 aug 2014 - 20:50:
Super leuk!
Ik wil echt weten hoe ze het bij Rose thuis vind met de boys
X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 4 aug 2014 - 20:46:
Snel verder!!
-X-