Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » chapter 22

Don't forget where you belong

4 aug 2014 - 22:28

615

5

184



chapter 22

jeej nieuw record, het vierde hoofdstuk vandaag. dit was wel de laatste van vandaag haha, ik hoop zo erg dat ik wifi heb in italie. ik kan fanfic niet missen x

'Guys, i'm homee.' schreeuw ik door het huis heen. ik zie Lindy me raar aan kijken. Liam komt de gang binnen. 'hey Rose.' zegt hij tegen mij. 'heey Liam, dit is Lindy.'
Lindy wil haar hand uitsteken maar Liam geeft haar een knuffel. dan komen Louis en Harry van de trap af rennen. 'hey rosie.' roept Louis terwijl hij aan het rennen is. 'hey, wat doen jullie.' vraag ik. 'we spelen tikkertje.' zegt Louis. 'nee dat doen we niet. geef mijn telefoon terug.' roept Harry. lindy giechelt. 'ohja. dit is Lindy een vriendin van me.' zeg ik. Louis stopt heel even om zich snel voor te stellen. maar net niet lang genoeg voor Harry om zijn telefoon terug te geven.
'normaal zijn ze iets minder gek hoor.' zeg ik tegen Lindy. we lopen inmiddels door naar de woonkamer waar Zayn, Perrie en Luke zitten. 'hey, dit is lindy.' zeg ik tegen ze. Perrie staat meteen op en geeft haar een knuffel. 'leuk je te ontmoeten.' zegt ze. ook de rest stelt zich voor. Perrie gaat met ons mee naar de keuken.
'wil je wat drinken?' vraag ik aan lindy. 'ja lekker.'zegt ze. 'perrie, wil jij ook?' vraag ik. 'uh ja doe maar.' zegt ze. ik pak drie glazen en vul ze.
'dus. hoe vind je het hier?' vraagt Perrie aan lindy. 'gezellig, en de jongens zijn echt gestoord.' perrie en ik knikken hevig. 'ze kunnen veel erger zijn hoor.' zeg ik. 'dat geloof ik best ja.' zegt Lindy.
'dus. ben je een fan?' vraagt perrie. 'jaa!' zegt Lindy. 'hoe blijf je dan zo rustig?' vraag ik.
'oh, in mijn hoofd ben ik echt aan het gillen hoor.' zegt Lindy.
dan komt Niall de keuken in. 'sorry, ik heb honger.' lindy giecheld. 'heb je echt altijd honger, of zeggen ze dat gewoon. 'ik heb niet altijd honger.' zegt Niall. 'niall, niet liegen.' zegt perrie. 'oke oke, ik heb wel vaak honger ja.' geeft Niall toe.
met eten loopt Niall weer weg.
we lopen weer terug naar de woonkamer en die is opeens helemaal leeg. 'waar is iedereen?' vraag ik. 'geen idee.' zegt Perrie. ik haal mijn schouders op en ga op de bank zitten. 'weetje, demi en nienke zouden zo jaloers zijn als ze weten dat ik hier ben.' zegt Lindy. 'laten we een selfie maken en op instagram zetten.' stel ik voor.
'oeeh ja, selfie.' zegt Perrie. we maken een gekke selfie en ik zet hem op mijn instagram. de likes stromen binnen maar ik ben het inmiddels wel gewent. 'wat gaan we nu doen?' vraagt perrie.
'uuh, geen idee. zeg het maar.' zeg ik. 'we kijken allebei naar lindy. 'ja weet ik veel.' zegt ze. ik grinnik.
we zitten nu al een half uur te praten over van alles en nog wat.
'wie is je favoriet van One Direction?' vraagt perrie. 'Niall.' zegt Lindy. 'oppassen jij, hij is van mij.' zeg ik sarcastisch. 'haha, ik zou niet durven.' zegt Lindy. 'Perrie waar is zayn eigenlijk?' vraag ik dan. ik heb hem sinds ik thuis ben al niet meer gezien.
'uh.. hij was weg met Ashton, Calum en Michael.' zegt Perrie. 'voor Luke's verjaardag volgende week.'
'oohja.' zeg ik. 'was je het vergeten?'
'nee.' zeg ik snel. eigenlijk was ik het wel een heel klein beetje vergeten. 'gaan we nog een feestje houden?' vraag ik. 'als het goed is wel.' zegt perrie. 'ze hebben iets groots geplant. op een boot hadden ze het over.'
'oh ik wil mijn verjaardag ook wel op een boot vieren.' zegt Lindy. ' ja wie niet?' zeg ik. dan komt luke binnen. 'hey, waar hebben jullie het over?' vraagt hij. 'niets. zeggen Perrie, Lindy en ik in koor. hij kijkt ons aan. 'meiden.'


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 5 aug 2014 - 0:12:
Omg
Fijne vakantie
-X-


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 5 aug 2014 - 0:10:
Wieehieee, 4 hoofdstukken! Je moet echt op liam zijn twitter kijken! Of hij houdt iedereen voor de gek of Niall heeft zijn mobiel. Een hele fijne vakantie! Hopelijk heb je wifi! X


noortje zei op 4 aug 2014 - 23:49:
Ja idd veel plezier op vakantie en gefeliciteerd met je record!!! Hopelijk heb je wel wifi!!!!


abcd zei op 4 aug 2014 - 23:45:
je kan echt leuke verhalen schrijven!!!!!!!!


x1Dx
x1Dx zei op 4 aug 2014 - 23:38:
Heel leuk!!
Veel plezier op vakantie in Italië!! X