Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 23

Don't forget where you belong

6 aug 2014 - 20:56

809

4

188



Chapter 23

Ik heb WiFi op sommige plekkennnnn yessh

Het was eindelijk weekend. Ik zat samen met Zayn en Harry op de bank. Niall was bij een vriend van hem. En ik weet eigenlijk niet waar de rest is. 'Ik heb zin in een smoothie. Gaan jullie mee er een halen?' Vraagt Zayn aan ons. 'Ja lekker.' Zeg ik. 'Gaan we lopend?' Vraagt Harry.
'Ja kunnen we wel doen, het is echt lekker weer.' Zeg ik.
We lopen richting de stad, waar de smoothiewinkel is. Het is ongeveer 10 minuten lopen, maar als je met twee beroemde jongens gaan doe je er dus blijkbaar een half uur over. Overal is papparazi en fans.

We proberen er doorheen te komen maar naar een tijdje zijn er teveel. De jongens hebben al bewakers gebeld maar dat duurt nog even dus gaan ze maar handtekeningen uitdelen. Ik wacht even op het bankje. Na een tijdje komt er een jongen naast me zitten. Ik schat hem zo'n 35 jaar oud. Hij heeft blond haar en is vrij lang en slungelig. 'Hai, jij bent rose toch.' Zegt hij. 'Ja klopt.' Zeg ik.
'Ik ben Ryan en ik werk bij Chanel. Wij hebben jou al een tijdje in het oog. Want wij willen vragen of jij misschien model bij ons wilt worden?'
Ik kijk Ryan verbaasd aan. 'Model, ik. Daar ben ik toch helemaal niet geschikt voor. Ik ben maar 1'70.'
'Dat geeft niets.' Zegt Ryan. 'Het kijkt me heel leuk, maar mag ik er nog even over nadenken?' Vraag ik. 'Tuurlijk. Hier heb je mijn kaartje met telefoon nummer. Denk je dat je het voor overmorgen weet?' Vraagt hij.
'Ja, ik bel je zodra ik een beslissing heb genomen.' Zeg ik. Ik bedank hem en hij gaat weer weg. Harry en Zayn komen naar me toe gelopen ik sta op en we lopen naar de smoothie winkel. 'Wat moest die gast van je?' Vraagt Zayn aan me. 'Hij is van Chanel En hij vroeg of ik bij hun model wou worden.' Zeg ik. 'Wat was zijn naam?' Vraagt Harry aan me. 'Ryan.' Zeg ik.
'En ga je het doen.' Vraagt Zayn me. 'Ik weet niet, ik moet dan wel school laten vallen. Maar ik krijg deze kans waarschijnlijk nooit meer.'

'Maar is het de goede keus om school te laten vallen?' Zegt Harry. 'Ik weet het niet.' Zeg ik.

We lopen verder naar de winkel. Ik neem aardbei, net als Zayn enz Harry neemt banaan. We drinken het op en lopen weer naar huis. Gelukkig kunnen we nu wel in een keer doorlopen.
Llllll
Thuis aangekomen zie ik dat Ashton en Kim er zijn.' Ze zitten heel schattig op de bank te zoenen. Als wij binnenkomen kijkt Kim heel geschrokken op. OIk zie dat ze heel erg rood word. 'Uhm.. Hai.' Mompelt ze. 'Heey.' Zeg ik . 'Heey.' Zegt Ashton ook. 'We moeten jullie iets vertellen.' Zegt Ashton. 'Ik denk dat we het al weten man.' Zegt Zayn. Ik grinnik. 'Vertel maar ash.' Zeg ik. 'Kim en ik hebben.' Zegt hij. En hij kijkt zo blij. 'Gefeliciteerd!' Roep ik. En ik geef ze allebei een knuffel.
'Is Niall al thuis?' Vraag ik dan. 'Yup, hij is op zijn kamer.' Ik knik en loop naar boven. Omdat ik niet zeker weet wat hij aan het doen is klop ik. 'Nee!' Roept Niall heel hard. Hij klinkt overstuur. 'Niall ik ben het.' Zeg ik bezorgd. Ik loop de kamer in en zie Niall op het bed liggen, handen over zijn hoofd en zijn borstkast gaat op en neer. Hij huilt.
Ik ga naast hem zitten en strijk met mijn hand door mijn haar. 'Wat is er?' Vraag ik.
'Waarom doe je me dit aan?' Vraagt hij aan me. Huh? Waar heeft hij het over. 'Wat heb ik jou aangedaan Niall?' Vraag ik rustig. 'Je gaat gewoon vreemd!' Schreeuwt hij dan. Hij begint nog harder te huilen.
'Lieve Niall hoe kom je daar bij natuurlijk ga ik niet vreemd.' Zeg ik. Terwijl ik zit te bedenken waar hij het over heeft.
'Die blonde jongen.' Zegt hij.
'Ryan? Nee Niall hij kwam alleen naast me zitten om me een baan aan te bieden, er is niets gebeurt.' Zeg ik. Niall haalt zijn armen van zijn hoofd af en kijkt me met rode, betraande ogen aan. 'Een baan?' Vraagt hij.
'Ja, hij werkt voor Chanel. Hij vraagt of ik model wil worden daar.' Zeg ik. 'Echt?' Vraagt hij.
'Ja natuurlijk Niall, ik zou jou toch nooit bedriegen.' Zeg ik. Ik geef Niall een knuffel.
'Ik ben zo'n sukkel.' Zegt Niall.
Ik grinnik. 'Beetje wel ja. Maar ik vind dat wel leuk.'
'En, ga je de baan aannemen?' Vraagt Niall me dan. 'Ik weet niet, ik moet dan wel school opgeven. Maar ik krijg deze kans waarschijnlijk nooit meer.'

'Hmm.. Als je het aan mij vraagt moet je het doen.' Zegt Niall. 'Ja he.' Zeg ik. Ik wil het ook eigenlijk wel heel erg graag.'


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 7 aug 2014 - 11:37:
Wiehiee, je hebt wifi! Super hoofdstuk! Snel verder! X


x1Dx
x1Dx zei op 6 aug 2014 - 23:25:
Heel leuk!!!
Heel veel plezier in Italië x


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 6 aug 2014 - 21:56:
Leuk
Snel verder
-X-


noortje zei op 6 aug 2014 - 21:48:
Jeeej whoehoe je hebt wifi en een nieuw hoofdstuk erop gezet!!!!!!!. I'm happy.