Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond* » 6.

GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond*

5 sep 2014 - 15:51

586

9

450



6.

Image and video hosting by TinyPic sorry dat ik zo lang niet heb geschreven. was op vakantie. hope you like it -X-

Chantal POV
S’nachts
‘Chantal?’ langzaam open ik mijn ogen en zie Michael naast mijn bed staan. ‘wat is er?’ ik wrijf in mijn ogen. ‘nou ik had een nachtmerrie, en ik vroeg me af of ik misschien bij jou mag blijven slapen’ ‘tuurlijk ik hem vanmiddag toch nog gezegd dat het mocht’ ‘vind je het dan niet erg dat ik alleen in een boxershort slaap?’ ‘nhe ik heb Niall als broer he. Zolang je maar met ja handen thuis blijft is het goed.’ Michael gaat onder het dekbed liggen en legt zijn handen braaf op het dekbed neer. ‘aarg vergeet wat ik zei’ ik ga tegen hem aanliggen en hij slaat zijn armen om me heen. Hij trekt me wat dichter tegen hem aan waardoor ik nu met mijn hoofd op zijn borst lig. Al snel voel ik Michael rustig ademen. Snel daarna val ik ook inslaap.


Later die nacht
‘eeuuhhmm Chantal?’ vermoeid open ik mijn ogen en kijk naar de kant waar de stem vandaan kwam. Ik zie Niall langs het bed staan. ‘what’s wrong broertje?’ ‘nou ik eeuuhm ik had weer zo’n aanval. En ik wou dus vragen of ik bij je mocht liggen maar ik zie dat Michael er al ligt dus ik ga maar weer’ ‘hey, heb je dit bed wel gezien. Het is kingsize. Je bent mijn broer je kan er gewoon bij komen liggen.’ Hij geeft me een kort knikje en komt dan aan de andere kant van mij liggen. Best raar dat je met 2 jongens in een bed ligt.


Volgende dag
‘aaahhhwwww’ ik open mijn ogen tot spleetjes en zie iedereen, maar dan ook echt iedereen om mijn bed heen staan. voorzichtig kijk ik vanuit mijn ooghoeken om me heen. Ik zie dus dat ik precies tussen Michael en Niall in lig, terwijl Niall zijn armen om me heen heeft en ik tegen hem aanlig met mijn rug, en dat Michael ook zijn armen om me heen heeft maar dat ik met mijn gezicht tegen zijn borst aanlig. Wat boeit het ook. Ik begraaf mijn gezicht wat meer in Michael’s borst en al snel val ik in slaap.


Paar uur later
‘blijf jij maar liggen, anders maak je Chantal nog wakker’ hoor ik de stem van Niall zeggen. Daarna hoor ik een deur dichtgaan, wat betekent dat er iemand de kamer uit is gelopen. Voorzichtig open ik mijn ogen. En dan kijk in recht in de groene ogen van Michael. ‘Goodmorning beauty’ ik voel dat ik langzaam rood wordt.’Goodmorning. waar is Niall eigenlijk?’ ‘eten’ ‘ofcourse, zoals altijd dus’ ik gaap een beetje terwijl ik wat overeind kom. ‘ben je nog moe?’ ‘beetje’ ‘ga dan slapen’ ‘blijf je dan bij me Michael?’ ‘is goed kan ik zelf ook nog wat slapen’. Ik ga weer op zijn borst liggen. Hij slaat zijn armen weer om me heen en geeft me een kusje op mijn haren. Er verschijnt een lach op mijn gezicht en ik krijg een vreemd gevoel in mijn buik. kun je iemand na een dag al leuk vinden? Ben ik verliefd op hem? Ik voel de ademhaling van Michael steeds rustiger gaan, wat betekent dat hij slaapt. Op het ritme van zijn ademhaling val ik al snel inslaap.



sorry sorry. ik schrijf alng niet en dan kom ik met zo'n flut stukje. meer inspiratie had ik niet... ik heb een hel hele hele kleine writersblock waardoor ik niet echt ideeën hen voor een nieuw hoofdstuk dus mog je een idee hebben stuur me dan alsje alsje alsjeblieft een privé bericht
reageren=melding geen reactie geen melding
xx


Reacties:

1 2

Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 14 aug 2014 - 20:20:
Leeeeeuuuk! Ik heb net even alles gelezen! <3 geef mij asjee blieft een melding! x


justmissF24
justmissF24 zei op 12 aug 2014 - 23:58:
Dit was cuttee en srry ik weet ook niks maar het komt vast goed!!


todd
todd zei op 10 aug 2014 - 11:56:
Aanwhh leuk

Xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 9 aug 2014 - 21:14:
Leukk!


xJustMe
xJustMe zei op 9 aug 2014 - 17:26:
Jaaaahh! Dit is echt leuk <3