Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 26

Don't forget where you belong

10 aug 2014 - 11:53

1369

4

281



Chapter 26

*Een aantal weken later

Het is nu een paar weken geleden sinds de begrafenis. Ik merk dat ik de laatste tijd weer steeds vrolijker ben. Ik heb het een plaatsje kunnen geven. Ik zal natuurlijk altijd aan ze blijven denken maar ik kan er nu beter mee omgaan. Ik weet niet of dat ook zo was geweest als ik Niall en de rest niet had. Hun hebben me echt gesteund in deze tijd en ik moet toegeven ik was niet altijd makkelijk om mee om te gaan.

Vanmiddag komt Lisa voor twee weekjes hier heen. Ze heeft nu meivakantie en heeft wat geld gespaard. Ik ga haar vanmiddag van het vliegveld halen samen met Liam. Omdat dat haar favoriet is van One direction. Ze gaat waarschijnlijk weer flauwvallen of zo. Ik loop vrolijk naar beneden terwijl ik zachtjes Amnesia aan het zingen ben, ik ben echt verslaafd aan dat liedje.

I remember the day you Told me you where leaving, i remember the make-up running down your face.

Ik loop naar de bank toe en ga naast Perrie zitten, volgensmij heb ik nog steeds een grijns op mijn gezicht. 'Volgensmij is er een vrolijk.' Zegt Perrie. Ik giechel. 'Wow, ze giecheld Niall wat heb jij met haar gedaan?' Vraagt Zayn.
'Helemaal niks eigenlijk.' Zegt Niall lacherig en hij lacht naar me. Zijn blauwe ogen kijken me aan en ik smelt. 'Niall, je bent echt leuk.' Floep ik er zomaar uit.
Niall lijkt ook vrolijk te worden. 'Jaa weet ik maar jij bent leuker.' Zegt hij.
'Oh god, ze zijn allebei gewoon high.' Zegt Zayn. 'Jaa, sowieso.' Zeg ik. Niall begint alweer te lachen. 'Ongelofelijk.' Zegt Perrie. 'Niall ga jij maar naast Rose zitten.' Zegt Zayn. Perrie staat op en loopt naar Zayn toe. En Niall komt bij mij zitten. Hij zit nog geen twee secondes en we hebben allebei al de slappe lach. 'Wat is er met jullie joh.' Zegt Perrie. 'Weet ik niet.' Zeg ik door het lachen heen.
Dan komt Liam naar beneden. Als hij ziet dat we in de slappe lach liggen kijkt hij Perrie en Zayn vragend aan. Die halen allebei hun schouders op. 'Rose, ga je zo mee je vriendin ophalen?' Vraagt Liam. 'Mag ik ook mee?' Vraagt Niall. Hij is opeens serieus. 'Ja van mij wel.' Zeg ik. 'Van mij ook maar we moeten wel nu gaan.' Zegt Liam. Ik knik en we lopen met zijn drieën naar de auto. Ik ga achterin zitten, Liam rijdt en Niall zit op de bijrijders stoel.

We wachten nu al ongeveer een uurtje. De vlucht had vertraging maar hij kan nu elk moment komen. De eerste mensen komen al uit het vliegtuig. Maar ik zie Lisa nog nergens.
'Het was toch wel dit vliegtuig he?' Vraag ik. 'Ja, rustig nou ze komt zo wel.' Zegt Liam.
Opeens hoor ik vanuit de gang heel hard gegil. De jongens kijken heel verbaasd maar ik weet al wat er gebeurt. Lisa is er. Ik loop naar haar toe en geef haar een knuffel. 'Ik heb je zo erg gemist lies.' Zeg ik. 'Ik jou ook rosie.' Zegt Lisa. Dan ziet Lisa Niall en Liam. 'Oh my god dat is Liam!' Gilt ze. 'En heey Niall.' Zegt ze later. Ze is een beetje aan het hyperventileren. We lopen snel naar de auto voordat meer mensen ons gaan herkennen.
We raken echt niet uitgepraat over wat er thuis gebeurt en hoe het hier is. Blijkbaar had Lisa er niet helemaal aan gedacht dat de rest van One Direction, en 5 Seconds Of Summer ook in het huis wonen. Bij de gedachte alleen al valt ze bijna flauw.
Als ze ziet in welk huis ik woon begint Lisa weer een beetje normaal te doen. 'Wauw, dit is echt prachtig.' Zegt ze. 'Ja ik weet het.' Zeg ik.
We lopen naar binnen en ik breng Lisa's spullen naar de logeerkamer. Terwijl Niall en Liam haar rondleiden en aan de rest voorstellen.
Als ik weer beneden kom zie ik dat ze met Niall aan het praten is in de keuken. 'En hoe vind je het hier?' Vraag ik aan haar. 'Helemaal geweldig.' Antwoord ze. 'Ik ben zo jaloers op je he rose.' Zegt ze. 'Hoezo dat?' Vraag ik.
'Kijk naar jou leven, weetje nog de dag van het concert dat we de hele dag al hyper waren omdat we one direction zouden gaan zien. Jij kon echt niet stilzitten en ik kon mijn mond niet houden, en toen raakte ik jou kwijt en ging ik met de trein mee naar huis terwijl jij gewoon bij Niall horan in bed lag. Die nou je vriendje is.' Ik glimlach. 'Ja ik heb best wel geluk.' Zeg ik.
Lisa knikt. 'Ben je niet blij dat we elkaar kwijt geraakt zijn?' Zegt Lisa. 'Jaa echt heel blij.' Zeg ik. 'Stel je voor dat dit niet gebeurd was. Dat ik nu gewoon thuis heel depri was.' Zeg ik.
'Als je het niet erg vind stel ik me dat liever niet voor.' Zegt Niall. 'Nee ik ook niet.' Zeg ik.
'Rose het is zo saai zonder jou thuis.' Zegt Lisa dan. 'Sorry, ik denk niet dat ik snel terug kom.' Zeg ik. 'Ja ik weet het, maar ik mis je gewoon best erg.' Zegt Lisa. 'Maar als je ziet wat je hier allemaal hebt snap ik ook wel dat je niet terug gaat.'
'Ja dat, en thuis heb ik helemaal niets meer. Dit is nu "thuis"
Lisa knikt.
Dan komt Harry de kamer in. 'Niall we moeten zo gaan he.' Zegt hij. 'Waar gaan jullie naar toe?' Vraag ik. 'We hebben een interview dat op de tv word uitgezonden.' Zegt Harry. 'Oh ja die was ik eigenlijk vergeten.' Zegt Niall. Hij rent naar boven om waarschijnlijk zijn spullen te pakken. 'Gaan jullie ook mee?' Vraagt Harry dan. 'Ja leuk.' Zeg ik. Lisa knikt.
We lopen naar de auto. 'Waar zijn de andere auto's ' vraagt Zayn als we merken dat er nog maar een auto is. 'Ik denk dat Calum, Luke, Ashton en Michael die hebben.' Zeg ik.
'Oke dan word het proppen. Ik ga wel in de kofferbak en Rose kan bij Niall op schoot.' Zegt Louis.
We gaan allemaal zitten en Louis ligt ook al. Ik zit bij Niall. 'Nu maar hopen dat we geen politie tegenkomen.' Zegt Liam. 'Ik dacht dat jullie overal chauffeurs voor hadden.' Zegt Lisa.
'Nee niet voor alles.' Roept Louis vanuit de achterbak.
Dan gaan we over een drempel en knal ik heel hard met mijn hoofd tegen het dak.
'Auw.' Zeg ik. 'Gaat het?' Vraagt Niall. 'Ja komt goed.' Lieg ik. Het doet echt heel veel pijn. Dat word een bult gok ik.

Eindelijk zijn we er. Ik stap snel uit de auto en wrijf over mijn hoofd. Waar al een kleine bult zit. We bevrijden Louis ook en gaan dan naar binnen. We melden ons binnen en worden naar de kleedkamer gebracht. Waar al een paar styliste en visagiste klaar staan om de boys er goed uit te laten zien. Lisa en ik nemen plaats op de bank. We zien dat er een enorme tv hangt waarop we mee kunnen kijken. Na een half uur zijn alle jongens klaar en gaan ze de zaal in. Als de uitzending begint gaat de tv ook aan. Ze begint met een paar standaard vragen zoals hoe gaat het nu met jullie, komt er nog iets nieuws aan, en dan begint ze zoals ik al wel een beetje had kunnen verwachte over de liefde.
'Zayn, hoe gaat het tussen jou en Perrie?' Vraagt de vrouw. 'Perfect.' Zegt Zayn. 'Mooi. Mooi en tussen Eleanor en jou Louis?' Gaat ze verder. 'Ja ook goed.' Zegt Louis. 'Gelukkig maar, en jij Niall hoe gaat het met jou en Rose.'
'Heel goed, ik heb haar vandaag ook meegenomen.' Zegt Niall. 'Ja Niall is helemaal in de wolken als hij het over rose heeft.' Zegt Harry. Ik zie dat Niall rood word.
'Maar vertel is wat over haar want we weten nog helemaal niets over haar.'
'Nou, ze is heel speciaal. Als ik bij haar ben voel ik me gewoon zo veel beter.' Zegt Niall 'waarom halen we haar er dan niet even bij.' Zegt de vrouw. Ik schrik. Moet ik naar hun toe komen? Ja denk het ook.


Reacties:


noortje zei op 11 aug 2014 - 2:13:
Jeeej je hebt verder geschreven. Srry voor de late reactie. ... maar snel verder want ik ben benieuwd wat er gebeurd.


x1Dx
x1Dx zei op 10 aug 2014 - 14:13:
Oooh super leuk!!
Snel verder!x


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 10 aug 2014 - 12:32:
Oeehh, super! Snel verder! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 10 aug 2014 - 12:10:
OMG leuk
Snel verder
-X-