Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 42

Obsessed - One Direction

10 aug 2014 - 19:04

647

10

529



Obsession 42

Aimée A. Moon

21;47

Ik sla mijn hand automatisch voor mijn mond als ik een gaap niet in kan houden. "Moe?" Ik knik en kruip verder onder de grijze wollen deken "En je hebt het ook koud?" Ik knik blozend. "Waarom heb je dan ook een crop top aangedaan?" Vraagt Harry terwijl hij naast me onder het dekentje kruipt en me dicht tegen hem aantrekt. Ik geniet van zijn lichaamswarmte terwijl ik blozend opkijk. "Omdat ik weet dat je het leuk vind als ik dat doe." Ik verberg mijn gezicht in zijn shirt van schaamte. Het klinkt ontzettend dom.. De lach van Harry is te horen wat mij alleen maar meer laat blozen. Ik kijk op als ik zijn lippen bij mijn oor voel. "Ik vind het nog leuker als je helemaal niks aan hebt." Fluistert hij zwoel. Ik lach en geef hem een zachte stomp tegen zijn schouder. "Perv!" Lach ik terwijl ik opnieuw ril van de kou. Harry staat op en tilt me van zijn schoot af om me daarna bij mijn kont op te tillen. Ik sla mijn benen om zijn middel en hou hem bij zijn nek vast om niet te vallen. "Wat gaan we doen?" "Ik heb boven een jacuzzi en ik denk dat dat je wel op zal warmen." "Maar ik heb helemaal geen bikini bij me!" "Ik zei toch dat ik het leuker vind als je niks aan hebt." "Harry!" "Grapje little one. Ga gewoon in je bh? En anders pak je een t-shirt van mij." Ik knik dankbaar en druk een kusje op zijn wang en laat me door hem naar boven dragen.

21:58

In mijn bh en slipje, met een handdoek om mijn lichaam gewikkelt loop ik de badkamer uit. Ik zie Harry al in de jacuzzi zitten. Met een ontblood bovenlijf en de waterdruppels die via zijn haar op zijn lichaam belanden. Het ziet er ongelofelijk sexy uit. Op de rand van de jacuzzi laat ik de handdoek van mijn lichaam afglijden en stap ik het warme water in. Een goedkeurend geluid verlaat mijn mond terwijl ik naast Harry ga zitten. Hij slaat meteen zijn arm om me heen. "Better?" "Much better." Mompel ik. "Ik vind dat je moet blijven slapen. Niet als in, nou ja je weet wel. Maar het is al tien uur en ik laat je niet alleen terug lopen naar Zayn's huis." Ik knik na even nagedacht te hebben. "Oke."

Harry E. Styles

22:27

Ik strijk zacht over Aimée haar rug. Doordat ze een bh draagt in plaats van een bikini kan je haar borsten veel beter zien. En daarom kon mijn vriend het dus ook niet laten om te groeien. Het is ontzettend irritant want ik weet zeker dat ze nu geen seks wil. Ze is er vanmiddag achtergekomen dat haar vader onze break-up heeft veroorzaakt en plus, ze is moe. Ik ga haar er nu niet mee lastigvallen. Ik doe het straks zelf wel, als ze slaapt.
"Aimée?" Ze kijkt op en legt haar vinger op mijn lippen. "Niks zeggen, laat me gewoon even oke?" ik trek een wenkbrauw op en knik dan maar. Wat er het volgende moment gebeurt, was alles behalve verwacht. Aimée drukt haar lippen op die van mij. Eerst worden mijn ogen groot maar al snel leg ik mijn handen op haar heupen en kus ik haar vol overgave terug. Haar handen glijden naar mijn nek waar ze - ze laat rusten. Ik voel hoe mijn vriend nog stijver word en het begint aardig te knellen in mijn zwembroek. Als Aimée haar nagels in mijn nek zet kan ik een kreun niet meer inhouden.

--

oh my god sorry dat het zo lang duurde
Ik heb echt geen excuus, sorry.
anyway, zodra school weer begint zullen er weer regelmatig stukjes komen, dat beloof ik!
EN IK GA EEN TWEEDE SCHRIJFWEDSTRIJD HOUDEN!
DE WINNAAR MAG EEN HOOFDSTUK NAAR KEUZE LEZEN.
STUUR ME EEN PB VOOR EXTRA INFO!


Reacties:

1 2

Ashley1D zei op 13 aug 2014 - 11:20:
Verder gaan he!!
xx


x1Dx
x1Dx zei op 11 aug 2014 - 0:40:
Heel leuk!
Snel verder! X


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 10 aug 2014 - 23:05:
Schattig!!!


Anne
Anne zei op 10 aug 2014 - 20:54:
Leuk


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 10 aug 2014 - 20:44:
super hoofdstuk!!
snel verder!!!
-X-